günaydın canım hadi bakalım hayırlısı biizmki kendini göstermemiştigunaydin kizlar dunden beri cok heyecanliyim cunku doplere gidiyorum bugun kizimi gorucem... kime benziyor ilk kez fikrim olacak...
Ben geçen gittiğimde konuşmaya çalıştım doktorumla ama 38 de bakarız dedi kadın çoooook rahat :) Ama iyi bir doktor güveniyorum ona.
Canim bildigim kadariyla umraniyede oturuyorsun. Bizim evin orada yani tavukcuyolunda butikbebenin magazasi var. İki sokak otemde ama daha gitmek nasip olmadi. İstersen orayada bak.
nevresim alırken filted çarşaf olmasına dikkat edin bence daha kullanışlı onlar
baş ağrısı olmaması için başın yüksekte olması gerekiyormuş bunuda yeni öğrendim eğer baş yüksekte olmazsa verilen ilaç omurilikten ba tarafınada gidiyormuş ondan baş ağrısı oluyormuş.
ben ilk doğumumda başım hep yüksekteydi ve hiç ağrım olmadı
Genelde son ay aşağı dusermis karın. Inşallah erken doğum riskin yokturGünaydın kızlar.. dün annem ve görümcem ıkısı ayrı ayrı yanii karnımın aşağıya indiğini söylediler.. bende farkettim önceden göğsümün altından başlıyordu şimdi daha aşağıda anneme sordum erken doğururmusun acaba dedii.. bende yok dedim ağırlaştıkca aşağıya çekiyordur başına gelen varmı ? tırstım açıkçası
inşallah canım ama iniyor bende farkettim de başka bir şey yk ağırlaştığı için aşağıya çekiyor diye düsünmüstümGenelde son ay aşağı dusermis karın. Inşallah erken doğum riskin yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?