2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geçen gittiğimde konuşmaya çalıştım doktorumla ama 38 de bakarız dedi kadın çoooook rahat :) Ama iyi bir doktor güveniyorum ona.

ben bu zamana kadar hep devlette muayne oldum testlerimide orda yaptırdım dogum ıcın gıdecegım hastaneye gecenkı kontrolumde gıttım kadın cok sakın ve kıbar konusması cok duzgun bır kadın hastaları memnundu ve ınternettede genelde olumlu yorumlar okudum.. bende güveniyorum ama bu sefer belki ben bir set demeden kendısı bır seyler der :) 32 . haftamda olmus olucam gıttıgımde

Canim bildigim kadariyla umraniyede oturuyorsun. Bizim evin orada yani tavukcuyolunda butikbebenin magazasi var. İki sokak otemde ama daha gitmek nasip olmadi. İstersen orayada bak.

canım ornek mah oturuyorum annem umranıyede ama yolum düserse ugrarım bılmıyordum magazası oldugunu tesekkur ederım.

nevresim alırken filted çarşaf olmasına dikkat edin bence daha kullanışlı onlar

filted ne demek ?

bunu öğrendiğim iyi oldu.. teşekkür ederim.

Günaydın kızlar.. dün annem ve görümcem ıkısı ayrı ayrı yanii karnımın aşağıya indiğini söylediler.. bende farkettim önceden göğsümün altından başlıyordu şimdi daha aşağıda anneme sordum erken doğururmusun acaba dedii.. bende yok dedim ağırlaştıkca aşağıya çekiyordur başına gelen varmı ? tırstım açıkçası

Gunaydin annisler, hava yagmurlu ve kapali tam uyku havasi ama uyuyamadim cunku cok aciktim kizimda kipir kipir oldu kalk artik anne der gibi bende kalkip kahvaltimi yaptim simdide patik orup film keyfi yapiyorum ev islerini erteleyip keyif yapiyom

Genelde son ay aşağı dusermis karın. Inşallah erken doğum riskin yoktur

Günaydın kızlar benim oğluş sabahın 6 sinda kalkıyor bizde uyumak yok. Bebeği olmayan hamisler tadını çıkartın hava yağmurlu tamda uyuma havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…