2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her cumartesi gelmiyorum ama gelince de zor geliyor yaa :S
can sıkıntısından farmville oynamaya başladım geçmiyo zaman, bizim malesef her cumartesi:/ eşimde gitme kessin maaşından diyor ama 1,5ay gibi bişey kaldı sabır diyorum

Cok seker gulr gule giyinsin minik prenses.Kiz bebek kiyafetlerine bayiliyorum
saol canım inşallah.. evet pembeler insanın içini gıdıklıyor.. ama simdi erkek kıyafetlerı de en az kızların kı kadar cesıtlı bende bıraz daha buyuyunce o gomlekler pantolonlar sısme yelekler gıyıyo ya erkekler onlara bayılıyorum .

can sıkıntısından farmville oynamaya başladım geçmiyo zaman, bizim malesef her cumartesi:/ eşimde gitme kessin maaşından diyor ama 1,5ay gibi bişey kaldı sabır diyorum
bencede canım sabret :S doğumdan sonra geri dönersen konuş ama bence bebekle zor olucak çünkü

bencede canım sabret :S doğumdan sonra geri dönersen konuş ama bence bebekle zor olucak çünkü
yok cnm bakıcak kimsm yok 1 1,5yıl ben bakıcm sonra artık inşallah cumrtesi olmayan iş ararım, şu bakıcı parası olayı olursa anneme baktırmayı düşünüyorum inşallah olur

Gunaydin,ben bu haftasonu kendime izin verdim hiçbirşey yapmayacam,çalıştığım hastane yeni binasına taşındı çok stresli bi hafta geçirdim ekip arkadaş larimdan ayrildim yeni birime verildim.bu haftasonu TV izleyecem bütün ev isleri kocama kaldı yani

ohh bol bol dinln keyif yap bizim yerimizede

Benimde temizlik işini dün ablam geldi halletti. O iş yaparken ayakta olmak bile yordu beni. Şimdide oglani uyuttum uykusu çok hafif biraz mikladi ayagimda uyuyor. Bende dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…