aynn ya her cumrtesi bıktım artık iş yapmıyo kimse herkes boş boş nette takılıyo saati bekliyo zamanda geçmek bilmiyo :/saat 13.00 olsada cıksak
Daha çok bebeğin başı doğum kanalına girince oluyor diye biliyoruminşallah canım ama iniyor bende farkettim de başka bir şey yk ağırlaştığı için aşağıya çekiyor diye düsünmüstüm
Ben her cumartesi gelmiyorum ama gelince de zor geliyor yaa :Saynn ya her cumrtesi bıktım artık iş yapmıyo kimse herkes boş boş nette takılıyo saati bekliyo zamanda geçmek bilmiyo :/
Cok seker gulr gule giyinsin minik prenses.Kiz bebek kiyafetlerine bayiliyorumButikbebeden son siparisim de geldi :)
can sıkıntısından farmville oynamaya başladım geçmiyo zaman, bizim malesef her cumartesi:/ eşimde gitme kessin maaşından diyor ama 1,5ay gibi bişey kaldı sabır diyorumBen her cumartesi gelmiyorum ama gelince de zor geliyor yaa :S
saol canım inşallah.. evet pembeler insanın içini gıdıklıyor.. ama simdi erkek kıyafetlerı de en az kızların kı kadar cesıtlı bende bıraz daha buyuyunce o gomlekler pantolonlar sısme yelekler gıyıyo ya erkekler onlara bayılıyorum .Cok seker gulr gule giyinsin minik prenses.Kiz bebek kiyafetlerine bayiliyorum
geçmiş olsun canım stres yapma, dua et inşallah temiz cıkarKızlar az önce 13/8 i gördüm çok şükür.ama ilaç çok fena sersemlik yapıyo.ayağa kalkınca sarhoş gibiyiminşallah yarın toplıyacağım idrar da temiz çıkar,dua edin...
Allah sifa versin canim strws yapmamaya calis yat dinlen umarim guzel cikar sonuclarKızlar az önce 13/8 i gördüm çok şükür.ama ilaç çok fena sersemlik yapıyo.ayağa kalkınca sarhoş gibiyiminşallah yarın toplıyacağım idrar da temiz çıkar,dua edin...
saol canım inşallah.. evet pembeler insanın içini gıdıklıyor.. ama simdi erkek kıyafetlerı de en az kızların kı kadar cesıtlı bende bıraz daha buyuyunce o gomlekler pantolonlar sısme yelekler gıyıyo ya erkekler onlara bayılıyorum .[/QUO
Biz de papyonlar pantolon askilari vs. Giydirip susuleyecez ogluslari
Inşallah temiz çıkar değerlerin minnaklar biraz daha dursunlar içeride. Sağlıkla kavusasin inşallahKızlar az önce 13/8 i gördüm çok şükür.ama ilaç çok fena sersemlik yapıyo.ayağa kalkınca sarhoş gibiyiminşallah yarın toplıyacağım idrar da temiz çıkar,dua edin...
bencede canım sabret :S doğumdan sonra geri dönersen konuş ama bence bebekle zor olucak çünkücan sıkıntısından farmville oynamaya başladım geçmiyo zaman, bizim malesef her cumartesi:/ eşimde gitme kessin maaşından diyor ama 1,5ay gibi bişey kaldı sabır diyorum
yok cnm bakıcak kimsm yok 1 1,5yıl ben bakıcm sonra artık inşallah cumrtesi olmayan iş ararım, şu bakıcı parası olayı olursa anneme baktırmayı düşünüyorum inşallah olurbencede canım sabret :S doğumdan sonra geri dönersen konuş ama bence bebekle zor olucak çünkü
ohhh sefan olsun :)Gunaydin,ben bu haftasonu kendime izin verdim hiçbirşey yapmayacam,çalıştığım hastane yeni binasına taşındı çok stresli bi hafta geçirdim ekip arkadaş larimdan ayrildim yeni birime verildim.bu haftasonu TV izleyecem bütün ev isleri kocama kaldı yani
ohh bol bol dinln keyif yap bizim yerimizedeGunaydin,ben bu haftasonu kendime izin verdim hiçbirşey yapmayacam,çalıştığım hastane yeni binasına taşındı çok stresli bi hafta geçirdim ekip arkadaş larimdan ayrildim yeni birime verildim.bu haftasonu TV izleyecem bütün ev isleri kocama kaldı yani
Benimde temizlik işini dün ablam geldi halletti. O iş yaparken ayakta olmak bile yordu beni. Şimdide oglani uyuttum uykusu çok hafif biraz mikladi ayagimda uyuyor. Bende dinleniyorumGunaydin,ben bu haftasonu kendime izin verdim hiçbirşey yapmayacam,çalıştığım hastane yeni binasına taşındı çok stresli bi hafta geçirdim ekip arkadaş larimdan ayrildim yeni birime verildim.bu haftasonu TV izleyecem bütün ev isleri kocama kaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?