zaten normalde almıyorum kan,gebelikte aldım sadece 3 tüp kanEvet anemiye gore iyi ama git gide dusuyo gebelikte duser biliyorum ama bari.yerinde saysa o kdr protein agirlikli besleniyorum ilaclar saati saatine kullaniyorum off
Neyse canim senin suan nasil kan durumun bu gebeliktwde alacakmsin kan
NASIL oldun meltem ?bugün stressiz bir gün olsun
BENİM DOĞUM İZNİNİ BİLE BEKLEMEDİLER CNMBana da aynısını yapıyorlar doğum izninden sonra çıkışımı verecekler... Aynı teraneyi banada dediler burası senin yerin senden iyisimi bulcaz vsvs
Bütün haklarını alsan bile dava açma hakkın herzaman var, unutma... tüm hakların izin Alo170 i ara bir görüş istersen.
Filted lastikli çarşaf cnmben bu zamana kadar hep devlette muayne oldum testlerimide orda yaptırdım dogum ıcın gıdecegım hastaneye gecenkı kontrolumde gıttım kadın cok sakın ve kıbar konusması cok duzgun bır kadın hastaları memnundu ve ınternettede genelde olumlu yorumlar okudum.. bende güveniyorum ama bu sefer belki ben bir set demeden kendısı bır seyler der :) 32 . haftamda olmus olucam gıttıgımde
Filted
canım ornek mah oturuyorum annem umranıyede ama yolum düserse ugrarım bılmıyordum magazası oldugunu tesekkur ederım.
filted ne demek ?
bunu öğrendiğim iyi oldu.. teşekkür ederim.
DOĞUM PARASI ALABİLECEK MİYİM YA BİLGİSİ OLAN VAR MIhem doğum parası hem tazminatını almış olur hemde işsizlik maaşı alır o yüzden dedim, ama doğum parasını vermiceklerse şikayet et aile gibiydik üzülüyoduk haline vs. yalan onlar işlerine yaradığın sürece klasik laflarıdır tüm iş verenlerin
çok güzel bahaneleri olmuş hamilesin altı üstü ve normal geçen bir hamileliğin var işin ağırsa onu bılemem.. allah ıslah etsın tum haklarını ıste bence boyle bır bahaneyle ınsan ısten cıkarılmazYOK CNM HAMİLE BAYANLARI ÇALIŞTIRMAYA ALIŞIK DEĞİLLER HERHALDE. SENİ ÇALIŞTIRDIKÇA BİZİM VİCDANIMIZ SIZLIYO DENDİ.İYİYM YANİ
32. HAFTADAYIM ZATEN ÇIKIŞIMI VERİRLERSE YİNE ALABİLİR MİYİMdoğum paranı alabilmek için 32.haftaya k adr çalışman lazım cnm o paranıda biz veriirz diyolarsa bişi diyemem
takımların ıcınde pek olmuyor ama degıl mı lastıklı, ilk englısh home de tanısmıstım lastıklı carsaflarla sagoll canım :)Filted lastikli çarşaf cnm
NASIL oldun meltem ?
HAKLARIMIN HEPSİ VERİLİYO DA DOĞUM PARASI ALABİLECEK MİYM Kİçok güzel bahaneleri olmuş hamilesin altı üstü ve normal geçen bir hamileliğin var işin ağırsa onu bılemem.. allah ıslah etsın tum haklarını ıste bence boyle bır bahaneyle ınsan ısten cıkarılmaz
calıstıgın yerın muhasebesı ıle konus veya alo 170 ı ara en ıı bılgı ordan alırsınHAKLARIMIN HEPSİ VERİLİYO DA DOĞUM PARASI ALABİLECEK MİYM Kİ
dinlen boll boll az zamanlarımız kaldı.İyiyim canım hafif baş dönmesi var ağrılar da var ama düne göre daha iyi..
ok cnm tşk bi arayım bakalımcalıstıgın yerın muhasebesı ıle konus veya alo 170 ı ara en ıı bılgı ordan alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?