2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu kv hep aynı tamamen beni anlatmışsın henüz doğum yapmadım ama kv daha şimdiden süt annesi olması gerekliy miş benden önce o emzirecekmiş adetmiş gibi şimdiden geriyo alllahtan şehir dışında umarım gelmeleri kısmet olmaaz

Doktorların yogun ısrarı üzerine bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım açlık 85 tokluk 148 çıktı
kanın ikisinide parmagimdan aldılar sizde de böyle miydi ? Hemen sonucu verdiler burda bazı arkadaşlar 10 gün kadar bekledi diye hatırlıyorum

Şeker sonucumu söylemek için Dr aradım kaç kez ulaşamadım cep teli vermedi zaten odasını arıyorum direk ama bugün calismiyormus başka Dr sa benim bilgilerimi göremediği için yardımcı olamazmis ya anlamadım ben bugun fenalassam nolcakti öf Dr degistirmek için çok Mş geç Doğuma zaten mesai saatleri dışında nöbetçi Dr gelcekmis özel hastanede bile devlette almam gereken hizmeti alamıyorum çok kararsızim

Ben 50 mg lik yaptirdigimda kolumdan aldilar aksamina cikti sonuc 157 cikmiati 1 gun sonra 100 luk yapildi

10 gun beklenecek bı sey degıl kı..
Devlette yatım hemen sonuc cıktı..
ve kolumdan almışlardı.

benim açlığı parmaktan, tokluğu kolumdan almışlardı. sonuç 2 saat sonra filan çıkmıştı.

Allah sana bin kat daha sabır versin canım allah tan biz aynı evde yasamiyoruz uzak da olmasına rağmen sesi yeter :) inşallah hamileliginde doğumunda çok rahat ve güzel geçer allah sabrinin karşılığını verir...

Bu arada diyete başlayan arkadaşlar tokluk sekeriniz kaçtı benimki çok mu yüksek
Biraz yuksek cikmis. Ya 100luk yuklerler yada diyete baslarsin. Her halukarda diyet yapcaksin yani. Sekr olcum cihaziyla aclik tokluk olcceksin surekli. Sekere dikkat et yuksek ilmasi direkt bebegi etkiliyor diyetw basla simdiden

Kızlar iyi akşamlar havuzlu hana gittim gerçekten çok güzel ama fiyatlar aynı pijama sabahlık gecelik aldım lohusa tacı lohusa terliği kapı süsü sepet aldım döndüm

Canim ben 75lik yaptirdim hepsinide koldan aldilar ve 1,5 satte cikti. Sonuc kagidinda olmasi gereken aralik yazmiyormu, benim doktorumda nobetci degilse doguma baskasi girecekmis cagirip gelme durumu yokmus bende dua ediyorum insallah doktorum hastanedeyken dogum yapmak nasip olur diye

10 gun beklenecek bı sey degıl kı..
Devlette yatım hemen sonuc cıktı..
ve kolumdan almışlardı.
Ben yanlış hatırlıyorum demekki 10 gün değil de bi iki gün sonra alan vardı sanırım işte bana bu şeker ölçüm cihazıyla baktılar makineyle heralde etkilemez sonucu

Biraz yuksek cikmis. Ya 100luk yuklerler yada diyete baslarsin. Her halukarda diyet yapcaksin yani. Sekr olcum cihaziyla aclik tokluk olcceksin surekli. Sekere dikkat et yuksek ilmasi direkt bebegi etkiliyor diyetw basla simdiden
Ya ben diyet halim nasıl olcak bilmiyorum ki zaten yenmemesi gereken hiç bişeyi normalde de yiyemiyorum daha dikkatli olucam artık hele Bi Dr ulassaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…