canim kendi sancini cekiosun 4 cm acilma olduktan sonra takiliyor epidural yani normal sancı gelmesini bekliosun tabisii...kızlar epidural normal doğumda sancı gelmesi bekleniyomu yoksa gün belirleyip suni sancımı veriyolar
günaydın kızlar
dun yıne kv sorunları konuşulmuş ben bır kac seyden bahsedeyım hepınız gıdıp ellerını opersınız
bı kızım var dünya tatlısı doğumdan sonra kv ve görümcemler uzulme oda allah tan deyıp benı tesellı etmeye calıstılar sagolsun hamılelıgımde bende 2 ay kalan kv sagolsun turlu turlu ezıyetler ettı evde olan seylerı çantasına koyup bızım yanımızda gızlı gızlı yemesı bunların en basıtıydı ıstedıgım cogu seyı esım gızlıce aldı ve yatak odam da yedım 9 aylık hamıleyken esıme gel benım oda da uyu nasılsa artık dogaracak bırsey yapamazsınız demesı lohusayken lohusa kadın kokar terı pıs olur oğlum ınsallah senı rahatsız etmez demesı( dah ahastahane odasındayken) ve en onemlısı butun bunlara esım tek kelıme atmeyıp annem yaslı sakın cevap verme dıye benı uyarması
hala benzer sorunları yasıyorum hala aradığında bu bebegımın de kız olması dolayısıyla sıtemler senın yüzünden kız oldu demeler gorumcemınde ıkı kız var onu ornek gosterıce onunda kocasından sebep demeler neler neler yasıyorum zor günler gecırdım esıme restı cektım 1. hamılelıgım de evı terk ettım yıne aynı yıne aynı esım anneme bırsey dıyemem dıyo bende artık hıhı oyle deyıp gecıyorum daha gecen ay yegenı bızdeydı bana bız ıstesek enıstem senı boşar dedı esımın tepkısı bosver ya çocuk aklı ıste yası da 23 ama çocuk duymayın derım olan sıze olur reflu gastırıt sahıbı oldum 3 kere mıde kanaması gecırdım stresten sımdı cok pısmanım neden taktım kı oyle deyıp arkamı donmelıydım en basından sımdı cok sukur huzurluyum cok da tın deyp gecıyorum
Allah sabır versin canım, ben de birlikte yaşıyorum kv ile tek oğlu olduğu için eşim. bunun gibi çok hikaye var seninkiler daha sert ama, benimki arkadan konuşur gene. ama eşlerimiz aynı "annem öyle dememiştir, öyle bir niyeti yoktur, sen yanlış anlamışsındır, o yaşlı çocuk gibi naparsın "falan falan, hep saygılı olan biz olucaz, onlar istediğini söyler ne de olsa yaşlı, anlayışlı olmak zorunda yaşlılarda ama, anlatamıyosun.. bi de çocuk bakarken en çok doğum sonrası stres yaşatmıştı benimki, her emzirmemde sütün yok senin dedi istisnasız, meğer kendi emzirememiş çocuklarını çokmuş sütü de kesilmişmiş benide öyle olacak diye hergün aynı şeyi dedi, halbuki uzaktan göremez sütümü, anlamazda emzirmemiş bi kadın, şimdiki bebeğimde nasip olur sağ salim doğurursam asla yanında emzirmiycem. takmamayı becerebilirsen iyi ama yapamıyoruz olmuyo yaa. sen mide sorunu yaşamışsın ben doğum izninde baş dönmesi yaşadım 8 ay geçmedi bi sürü doktor sonrası ancak gitti. işe gelince daha rahatım. burdaki arkadaşlar izne ayrılıp dinlenmekten bahsediyo ya ben mümkün olduğunca çalışsam daha iyi, evde boş çene var, sıkıntı var.
Cok gecmis olsun , bugun bende fenayom heryerim agriyor basim catliyor parmak eklemlerkm bile agriyor yaİyiyim canım hafif baş dönmesi var ağrılar da var ama düne göre daha iyi..
Cok gecmis olsun , bugun bende fenayom heryerim agriyor basim catliyor parmak eklemlerkm bile agriyor ya
Ben 50 mg lik yaptirdigimda kolumdan aldilar aksamina cikti sonuc 157 cikmiati 1 gun sonra 100 luk yapildiDoktorların yogun ısrarı üzerine bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım açlık 85 tokluk 148 çıktı
kanın ikisinide parmagimdan aldılar sizde de böyle miydi ? Hemen sonucu verdiler burda bazı arkadaşlar 10 gün kadar bekledi diye hatırlıyorum
Doktorların yogun ısrarı üzerine bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım açlık 85 tokluk 148 çıktı
kanın ikisinide parmagimdan aldılar sizde de böyle miydi ? Hemen sonucu verdiler burda bazı arkadaşlar 10 gün kadar
bekledi diye hatırlıyorum
Doktorların yogun ısrarı üzerine bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım açlık 85 tokluk 148 çıktı
kanın ikisinide parmagimdan aldılar sizde de böyle miydi ? Hemen sonucu verdiler burda bazı arkadaşlar 10 gün kadar bekledi diye hatırlıyorum
Allah sana bin kat daha sabır versin canım allah tan biz aynı evde yasamiyoruz uzak da olmasına rağmen sesi yeter :) inşallah hamileliginde doğumunda çok rahat ve güzel geçer allah sabrinin karşılığını verir...Allah sabır versin canım, ben de birlikte yaşıyorum kv ile tek oğlu olduğu için eşim. bunun gibi çok hikaye var seninkiler daha sert ama, benimki arkadan konuşur gene. ama eşlerimiz aynı "annem öyle dememiştir, öyle bir niyeti yoktur, sen yanlış anlamışsındır, o yaşlı çocuk gibi naparsın "falan falan, hep saygılı olan biz olucaz, onlar istediğini söyler ne de olsa yaşlı, anlayışlı olmak zorunda yaşlılarda ama, anlatamıyosun.. bi de çocuk bakarken en çok doğum sonrası stres yaşatmıştı benimki, her emzirmemde sütün yok senin dedi istisnasız, meğer kendi emzirememiş çocuklarını çokmuş sütü de kesilmişmiş benide öyle olacak diye hergün aynı şeyi dedi, halbuki uzaktan göremez sütümü, anlamazda emzirmemiş bi kadın, şimdiki bebeğimde nasip olur sağ salim doğurursam asla yanında emzirmiycem. takmamayı becerebilirsen iyi ama yapamıyoruz olmuyo yaa. sen mide sorunu yaşamışsın ben doğum izninde baş dönmesi yaşadım 8 ay geçmedi bi sürü doktor sonrası ancak gitti. işe gelince daha rahatım. burdaki arkadaşlar izne ayrılıp dinlenmekten bahsediyo ya ben mümkün olduğunca çalışsam daha iyi, evde boş çene var, sıkıntı var.
Biraz yuksek cikmis. Ya 100luk yuklerler yada diyete baslarsin. Her halukarda diyet yapcaksin yani. Sekr olcum cihaziyla aclik tokluk olcceksin surekli. Sekere dikkat et yuksek ilmasi direkt bebegi etkiliyor diyetw basla simdidenBu arada diyete başlayan arkadaşlar tokluk sekeriniz kaçtı benimki çok mu yüksek
Teşekkürler cevap içinBen 50 mg lik yaptirdigimda kolumdan aldilar aksamina cikti sonuc 157 cikmiati 1 gun sonra 100 luk yapildi
Ben yanlış hatırlıyorum demekki 10 gün değil de bi iki gün sonra alan vardı sanırım işte bana bu şeker ölçüm cihazıyla baktılar makineyle heralde etkilemez sonucu10 gun beklenecek bı sey degıl kı..
Devlette yatım hemen sonuc cıktı..
ve kolumdan almışlardı.
Teşekkürler cevap için benimkini kolay olsun diye öyle yaptılar sanırımbenim açlığı parmaktan, tokluğu kolumdan almışlardı. sonuç 2 saat sonra filan çıkmıştı.
Ya ben diyet halim nasıl olcak bilmiyorum ki zaten yenmemesi gereken hiç bişeyi normalde de yiyemiyorum daha dikkatli olucam artık hele Bi Dr ulassaydimBiraz yuksek cikmis. Ya 100luk yuklerler yada diyete baslarsin. Her halukarda diyet yapcaksin yani. Sekr olcum cihaziyla aclik tokluk olcceksin surekli. Sekere dikkat et yuksek ilmasi direkt bebegi etkiliyor diyetw basla simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?