2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En fazla 140 olmasi gerekiyor benimki 148 çok yüksek değil ama uzman bi görüşe ulasamayinca buraya yazdım mecbur çoğu kişi önceden yaptırdı diye
evet o doğum konusu zaten muamma ama bari istediğim zaman ulasabilsem hani acil bişi olsa sil baştan hangi Dr denk gelirse artık

kızlar ya bişy soracağım bilmediğimden soracağım her yerde böylemi merak ettim :)
lohusalıkta yani doğumdan hemen sonra eve geldikten sonra bebek görmeye ve ziyarete gelen misafirler yatak odasında mı ağırlanıyor ?
geçen arkadaşın doğumundan sonraki gün ziyaretine gittim ondada öyleydi yatak odasında her şey bembeyaz serilmiş yatak örtüsü saten nevresimi beyaz lohusa takımı filan giymiş misafirler yatak odasına alınıp orda ağırlanıyordu...Odasıda genişti müsaitti aslında ama yatak odasında oturmak çay vs içmek bana biraz tuhaf geldi, gelenler önceden hazırlanmış sandalyelere oturup konuşuyor ikramlar geliyor filan bildiğin ev oturması gibi :)
hani bakıp gözünüz aydın deyip odaya geçme filan değil bildiğin gelen orda oturup çayını yanında gelen ikramları yiyerek ağırlanıyor normali böylemidir ? :) ben oturma odasında aynı usulde ağırlamayı düşünüyodum hani doğumdan çıkmış neden yatak odasında değil diye düşünürlermi ki içlerinden ...Anneme sordum nasıl oluyor diye öyle olur normalde ama karar senin odada da ağırlasan sorun olmaz diyor...
Her tarafta böylemi oluyor usulu nedir merak ettim, sizler nasıl yapacaksınız?

32. HAFTADAYIM ZATEN ÇIKIŞIMI VERİRLERSE YİNE ALABİLİR MİYİM
benim bildiğim cnm rapor yazıyor doktor ve 4 ay rapor süren var o süre dolduktan sonra iş verene raporun bittiğine dair doktordan tekrardan belgeni alıyosun muhasebeye gönderiyolar ve muhasebede sgk ya bildiriyor öyle hesabına yatıyor parası, 32. haftada raporlusun artık ozamnda işten çıkartılabilirmisin bilemiyorum iş verenin bi dalavere çeviriyo gibime geliyo ama anlamadım.

valla bizde öyle olmaz bebek odadaysa bakılır çıkılır salonda oturulur annede yatıyorsa henüz ayaklanmadıysa salonda koltukta uzanır ben annemin evinde olucam o bana nevresim takımı almış bu iş için ama yatak odasında yatmam salonu veya oturma odasını kullanırız

ılk baslarda kalkamıyosun sezeryan olunca.bana da cok samımı olduklarım gelmıstı ilk 5 gun falan dıyebılırım.daha sonra zaten ayaklanıyorsun canım.salonda ve ya oturma odasında agırlayabılırsın.yatak odama da gelenler oldu yanı.komsum ve bı kac arkadasım.
ben bursa da gorev yaptıgım ıcın komsularım ve okuldan arkadaslarım geldıler.akrabalar hemen gelmedı zaten.
bebege de ılla bakmaya gelıyolar arkadasın dedıgı gıbı....zaten yanında annen olur.o agırlar gelenlerı.

DOĞUM PARASI ALABİLECEK MİYİM YA BİLGİSİ OLAN VAR MI
raporunu yazdırdın mı doktoruna? sgk nın numarası vardı netten bakıp bi ara sor cnm boşa yanmasın paran, 32.haftada resmi olarak raporlu sayılıyosun zaten çıkartmaları anlamsız olmuş

benim yatak odam minnacık zaten bebeğin yatağıyla fln iice ufalıyo 2,3 kişi ayakta dikilir daha fazla giremez kimse sevmemde milletin yatak odama girmesini hem bebek fazla kişinin içinde durmamış olcak sonuçta hassas olcaklr ilk zamanlar, o yüzden hayırlı olsun diyip çıkmak zorunda kalırlar bende rahat ederim diye düşünüyorum. sonrasında oturma odasında ağırlarım artık ayaklanınca.. bence sende odanda ağırlama annen yada kv soyle gelen hayırlı olsun diyip çıksın odadan

samımyetı olan gelıyor erken vakıtte.oyle dıyemıyosun canımmm.

kızlar yaa siz hangi bebek arası aldınız ya da alıcaksınız ben kime sorduysam concord neo diyor

Herkese merhabalar sabaha yemek,sonra market ,öğleden sonra ev gezmesi derken hiç giremedim ,herkes iyidir inşallah.Ben bugün bir ara çok fena oldum başım döndü sonra tansiyonumu ölçtürdüm yüksek çıktı biraz limonlu soda içtim uzandım şimdi şükür iyiyim.Ama artık tansiyonu takip etmek gerekiyor sanırım.

Erken doğum belirtisi olduğunu sanmam bu haftalardan sonra bence değişiklik gösterebilir.

samımyetı olan gelıyor erken vakıtte.oyle dıyemıyosun canımmm.
samimide olsa yatak odasında birini ağırlamak garip kendilerinin düşünmeleri lazım oturma odasına geçelim fln diye yada anne veya kv nin yönlendirmesi lazım oturma odasına geçelimde orda otururz fln gibisinden.

samimide olsa yatak odasında birini ağırlamak garip kendilerinin düşünmeleri lazım oturma odasına geçelim fln diye yada anne veya kv nin yönlendirmesi lazım oturma odasına geçelimde orda otururz fln gibisinden.
oyle ama toplasan 3-4 kısıyı gecmez.pek sorun olmuyor yanı

Bizde öyle değil..
Normal salonda oturulur mısafır agırlanır. Bebek bi ara getirilir falan

memnunmusun canım sen
cocugu olanlar hafıf olmalı dedıler.bende bunu aldım.kullandım hıc bı sorun olmadı.modelını ararım ıstıyorsan kagıtları duruyordur bır yerlerde.
ben memnundum.sonrasında baston araba cok ıyı oluyor.kırmızı aldım ıkısını de kısmet olursa kullanıcam oglumda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…