- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
aşağı yukarı aynı yerler :) anne yanında olmak daha rahat olur bende iyileşince oraya kaçıcam hemen ..biz siverekteyiz iş nedeniyle ben annemin yanında izmirde doğurucam o yüzden kimse bişey diyemezzaten kendi evimde olmucam:)
senin çevren antepteyse ağırlama beklerler tabi bizim aileler farklı şehirlerde burda bir tek arkadaşlarımız var onlarda bebek 1aylık olduktan sonra ben buraya dönünce gelicekler haliyle o zaman aağırlarım:)aşağı yukarı aynı yerler :) anne yanında olmak daha rahat olur bende iyileşince oraya kaçıcam hemen ..
Boşver gitme sonra baktık ettik olur adı. Dinlenin geçer inşallahYa benim kişiliğim böyle..
birileri çalışırken ben oturamam. Hasta da olsam yerimde duramam huyumu biliyorum..
O yüzden gitmiyorum..
Bi de zaten yazıyorum arada kendilerini sevmiyorum :)
Boşver gitme sonra baktık ettik olur adı. Dinlenin geçer inşallah
Sen ne hizmet yaparsan yap görmezler ama sana bir bardak su verseler sürekli dile getirirler. Allah muhtaç etmesin inşallahAynen o sebepten gitmiyorum :) :)
bende öyleydim ama şeker cıktı işte.Ya ben diyet halim nasıl olcak bilmiyorum ki zaten yenmemesi gereken hiç bişeyi normalde de yiyemiyorum daha dikkatli olucam artık hele Bi Dr ulassaydim
Biz dun aksam internetten siparis verdik kraft dino aldik cok guzel katlaniyo videosunu izledik arabada cok yer kaplamamasi bizim icin onemli cunku 350 liraya geldikızlar yaa siz hangi bebek arası aldınız ya da alıcaksınız ben kime sorduysam concord neo diyor
Son haftalara kadar değişiyo diyorlar geçen kontrolde oğlum yan yatıyodu halada dönmedibirşey soracağım sizlere bebekler ne zaman baş aşağı dönecek..
inşallah canım ama iniyor bende farkettim de başka bir şey yk ağırlaştığı için aşağıya çekiyor diye düsünmüstüm
gülerek giysin kuzun göbekte insanların dediğine çok takılma ama doktoruna yinede danış bence canımButikbebeden son siparisim de geldi :)
evet canım bekleniyo açıklık 4-5 cm olunca yapıyor drkızlar epidural normal doğumda sancı gelmesi bekleniyomu yoksa gün belirleyip suni sancımı veriyolar
O nasıl bir adetmiş ya ilk defa duydum benbu kv hep aynıtamamen beni anlatmışsın henüz doğum yapmadım ama kv daha şimdiden süt annesi olması gerekliy miş benden önce o emzirecekmiş adetmiş gibi şimdiden geriyo alllahtan şehir dışında umarım gelmeleri kısmet olmaaz
çok güzelmiş çok beğendimmKızımdan bi beşik vardı.bugun de bunu aldık. Tüm odalarda gezdirebiliriz,tatile giderken memlekete goturebilelim diyen
Bunlarda bugün çocuklarıma aldiklarim
bende artık 37 dolsada azcık dinlensem diye dört gözle bekliyorumSelam annişler
dönemin kapanmasına 4 hafta kaldı artık gün sayar oldum :) zor olmaya başladı sabah erkenden kalkıp işe gitmek.
bunlarr çok güzel olmuş çok beğendim bende tam bitiremedim daha izne ayrılınca yaparım diyorummEki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
Teşekkür ederim tatlım. Gittikçe herşey zorlaşıyo valla uzun süre oturamıyorum.izninde yavsş yavaş yaparsın sende sonra paylaşbunlarr çok güzel olmuş çok beğendim bende tam bitiremedim daha izne ayrılınca yaparım diyorumm
Taçın takımlarında oluyor geneldetakımların ıcınde pek olmuyor ama degıl mı lastıklı, ilk englısh home de tanısmıstım lastıklı carsaflarla sagoll canım :)
Eki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
Devletten ne farkı varki ozaman özelde dr.ların kendi gelmiyormu dogumaŞeker sonucumu söylemek için Dr aradım kaç kez ulaşamadım cep teli vermedi zaten odasını arıyorum direk ama bugün calismiyormus başka Dr sa benim bilgilerimi göremediği için yardımcı olamazmis ya anlamadım ben bugun fenalassam nolcakti öf Dr degistirmek için çok Mş geç Doğuma zaten mesai saatleri dışında nöbetçi Dr gelcekmis özel hastanede bile devlette almam gereken hizmeti alamıyorum çok kararsızim
saçİyi akşmlar kızlar bugun kahvaltıya git misafirlik akşm kına derken kendimi eve yeni attım ve ölüyorum yorgunluktan enerjim kalmamış artıkk
Son haftalara kadar değişiyo diyorlar geçen kontrolde oğlum yan yatıyodu halada dönmedi
gülerek giysin kuzun göbekte insanların dediğine çok takılma ama doktoruna yinede danış bence canım
evet canım bekleniyo açıklık 4-5 cm olunca yapıyor dr
O nasıl bir adetmiş ya ilk defa duydum ben
çok güzelmiş çok beğendimm
İyi akşmlar kızlar bugun kahvaltıya git misafirlik akşm kına derken kendimi eve yeni attım ve ölüyorum yorgunluktan enerjim kalmamış artıkk
Son haftalara kadar değişiyo diyorlar geçen kontrolde oğlum yan yatıyodu halada dönmedi
gülerek giysin kuzun göbekte insanların dediğine çok takılma ama doktoruna yinede danış bence canım
evet canım bekleniyo açıklık 4-5 cm olunca yapıyor dr
O nasıl bir adetmiş ya ilk defa duydum ben
çok güzelmiş çok beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?