2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşağı yukarı aynı yerler :) anne yanında olmak daha rahat olur bende iyileşince oraya kaçıcam hemen ..
senin çevren antepteyse ağırlama beklerler tabi bizim aileler farklı şehirlerde burda bir tek arkadaşlarımız var onlarda bebek 1aylık olduktan sonra ben buraya dönünce gelicekler haliyle o zaman aağırlarım:)

kızlar yaa siz hangi bebek arası aldınız ya da alıcaksınız ben kime sorduysam concord neo diyor
Biz dun aksam internetten siparis verdik kraft dino aldik cok guzel katlaniyo videosunu izledik arabada cok yer kaplamamasi bizim icin onemli cunku 350 liraya geldi

İyi akşmlar kızlar bugun kahvaltıya git misafirlik akşm kına derken kendimi eve yeni attım ve ölüyorum yorgunluktan enerjim kalmamış artıkk
birşey soracağım sizlere bebekler ne zaman baş aşağı dönecek..
Son haftalara kadar değişiyo diyorlar geçen kontrolde oğlum yan yatıyodu halada dönmedi
inşallah canım ama iniyor bende farkettim de başka bir şey yk ağırlaştığı için aşağıya çekiyor diye düsünmüstüm

Butikbebeden son siparisim de geldi :)
gülerek giysin kuzun göbekte insanların dediğine çok takılma ama doktoruna yinede danış bence canım

kızlar epidural normal doğumda sancı gelmesi bekleniyomu yoksa gün belirleyip suni sancımı veriyolar
evet canım bekleniyo açıklık 4-5 cm olunca yapıyor dr

O nasıl bir adetmiş ya ilk defa duydum ben
Kızımdan bi beşik vardı.bugun de bunu aldık. Tüm odalarda gezdirebiliriz,tatile giderken memlekete goturebilelim diyen
çok güzelmiş çok beğendimm

Devletten ne farkı varki ozaman özelde dr.ların kendi gelmiyormu doguma

saç

haklısın ben ilk kv duydum eşimde sonradan bana hak verdi umarım ist gelemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…