2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Devletten ne farkı varki ozaman özelde dr.ların kendi gelmiyormu doguma
Benim gittiğim hastanede sistem boyleymis
anladigim kadariyla devletten farkı her defasında aynı Dr muayene olabilyosun içerde 3 dk değil 15 dk kalıyorsun haa bide testlere bi çuval para veriyorsun şimdiye kadar başka bi fark gormedim

Günaydın bugun geç kalktım uyumak zorda olsa çıkmadım yataktan inadınaa
Kizlar dun agrim olunca telas yaptim ve aldigim herseyi yikadim bugunde kurudular simdi utuleyeyim dedim 1,5 saat surdu zevkli ama cok yorucuydu, hepsini utuleyip yerlestirdim ama belim kopuyo resmen
bugun gece benimde kasığımdan bacağıma bi ağrı vuruyo karnımdada var biraz gece kendi kendime dedim izni bekleme hülya hastane çıkışını filan yıka ütüle hazır dursun ne olur ne olmaz bu hafta halledecem bende

günaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
sanırım öyle bende çok alıngan olmaya arkadaşlarımı filan kıskanmaya başladım bensiz görüştklerinde

Benim gittiğim hastanede (özel) doğum normal olursa nöbetçi doktor geliyor ama planlı doğuma tabiki doktorun giriyor ama devlette normal doğuma ebeler giriyor sadece birde özelde tabiki doğumhane çok temiz ve personel çok ilgili ben devlette böyle olmadığını düşünüyorum.Hatta doktora gittiğimde bile ilgili değiller.Benim gittiğim hastane 2 saat uzaklıkta inşallah yetişirim korkuyorum

Uykusuzluktan geberiyorum ama o kadar sert tekmeleri var ki; uyuyamıyorum
Sabah sa 7.30 da kalkıp 2 saatlik yola gidicem Sakarya ya
Ah kızımm ah. Anan pert olcak sayende bugün
Sakaryaya gezmeye mi gidiyorsun ? Gezmeye gidince benim şikayetler bitiyor seviyorum gezmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…