Bunlar çerçeve mi canjm çok güzel olmuş.bende çerçeve düşünüyorum ama nerden aldın?Canım çok tatlı olmuş maşallah :)
Günaydın neden uyuyan adin bende çok aciktjmmm :)Günaydın kızlar bütün gece uyuyamadım sabahta 9 da uyandım
Benim gittiğim hastanede sistem boyleymisDevletten ne farkı varki ozaman özelde dr.ların kendi gelmiyormu doguma
ay süslerine bayıldım ben malazemesi ne nerden aldınEwt canım ben yaptım :)
Teşekkür ederim
sağol tatlım
sağol canım daha güzelleri sizin olsun
tüm malzemeleri internetten aldım canım site adı verebiliyormuyuz. Taş tozu,kalıp ve süsleme malzemeleri aldımay süslerine bayıldım ben malazemesi ne nerden aldın
Ver canım site adı merak ettim bende :) bende düşğnüyorum kendim yapayım diye hevesim vardı ..tüm malzemeleri internetten aldım canım site adı verebiliyormuyuz. Taş tozu,kalıp ve süsleme malzemeleri aldım
bugun gece benimde kasığımdan bacağıma bi ağrı vuruyo karnımdada var biraz gece kendi kendime dedim izni bekleme hülya hastane çıkışını filan yıka ütüle hazır dursun ne olur ne olmaz bu hafta halledecem bendeKizlar dun agrim olunca telas yaptim ve aldigim herseyi yikadim bugunde kurudular simdi utuleyeyim dedim 1,5 saat surdu zevkli ama cok yorucuydu, hepsini utuleyip yerlestirdim ama belim kopuyo resmen
sanırım öyle bende çok alıngan olmaya arkadaşlarımı filan kıskanmaya başladım bensiz görüştklerindegünaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
Çok güzel olmuşlar bayıldım. Büyüklüğü ne kadar çerçevelerin birde magnet olarak mı kullanıyor yada Nerede kullanılicak bilgi verirsen sevinirim.ellerine saglikEki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
Ben de cok begendim site asi versene belki yapabiliriztüm malzemeleri internetten aldım canım site adı verebiliyormuyuz. Taş tozu,kalıp ve süsleme malzemeleri aldım
Benim gittiğim hastanede (özel) doğum normal olursa nöbetçi doktor geliyor ama planlı doğuma tabiki doktorun giriyor ama devlette normal doğuma ebeler giriyor sadece birde özelde tabiki doğumhane çok temiz ve personel çok ilgili ben devlette böyle olmadığını düşünüyorum.Hatta doktora gittiğimde bile ilgili değiller.Benim gittiğim hastane 2 saat uzaklıkta inşallah yetişirim korkuyorumBenim gittiğim hastanede sistem boyleymis
anladigim kadariyla devletten farkı her defasında aynı Dr muayene olabilyosun içerde 3 dk değil 15 dk kalıyorsun haa bide testlere bi çuval para veriyorsun şimdiye kadar başka bi fark gormedim
Sakaryaya gezmeye mi gidiyorsun ? Gezmeye gidince benim şikayetler bitiyor seviyorum gezmeyiUykusuzluktan geberiyorum ama o kadar sert tekmeleri var ki; uyuyamıyorum
Sabah sa 7.30 da kalkıp 2 saatlik yola gidicem Sakarya ya
Ah kızımm ah. Anan pert olcak sayende bugün
benimki acıkınca tekmeliyor :)))Sakaryaya gezmeye mi gidiyorsun ? Gezmeye gidince benim şikayetler bitiyor seviyorum gezmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?