2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun agrim olunca telas yaptim ve aldigim herseyi yikadim bugunde kurudular simdi utuleyeyim dedim 1,5 saat surdu zevkli ama cok yorucuydu, hepsini utuleyip yerlestirdim ama belim kopuyo resmen

Yatak odama ne diye milleti doldurayım çok yanlış bence ilk günler salonda kanepeye uzanırım zaten uzun süreli yatamam ben gelende salonda oturur

Biz dun aksam internetten siparis verdik kraft dino aldik cok guzel katlaniyo videosunu izledik arabada cok yer kaplamamasi bizim icin onemli cunku 350 liraya geldi

ii akşamlar ben ikiz bebek bekliyom bebek arabası olarak internette firstwhels city twin marka bebek arabasını beğendim fakat satıldığı mağazayı bulamadım yada önerebileceğiniz yan yana olan ikiz bebek arabası varmı

Son düzenleme:
Canim algida secicilik oldugundan galiba ikiz bebek arabalarina hic dikkat etmiyorum fakat burda da ikiz bekleyen bi arkadas var Cesurarya ona sorarsan o daha iyi bilir ben e bebekte bir model gormustum markasini hatirlamiyorum

kızlar yaa siz hangi bebek arası aldınız ya da alıcaksınız ben kime sorduysam concord neo diyor
Römer affinity alicaz biz çok beğendim ben
benimde normalde hep düşüktür 2 kez yükseldi ve baygınlık geçirmiştim bekarken

Meltem agrilarin gectimi utanmasam agliyacagim sirt agrosi bel agrisi kasik agrisi ve tum eklem yerler agriyor hic bu derece olmamistim sen dr gitmistin sanirkm ne dedi , ne yaptin

Canim ALLAH sifa versin..
$u herkese verdikleri magnezyum ilacindan verdi doktor.. Benimki senin agrilarin kadar siddetli degildi adet sancisi gibi oluyo.
Kasik agrisi da butun hamilelerin $ikayetiymis. Bebek agirlastikca agri artarmis..

Uykusuzluktan geberiyorum ama o kadar sert tekmeleri var ki; uyuyamıyorum
Sabah sa 7.30 da kalkıp 2 saatlik yola gidicem Sakarya ya
Ah kızımm ah. Anan pert olcak sayende bugün

$u herkese verdikleri magnezyum ilacindan verdi doktor.. Benimki senin agrilarin kadar siddetli degildi adet sancisi gibi oluyo.
Kasik agrisi da butun hamilelerin $ikayetiymis. Bebek agirlastikca agri artarmis..

S Anladim ,Rabbim sannada sifa versin vesirt bel agrim beni mahvetti ozellikle hic gecmedi ne yaptiysam bugun dr gidebilirim bose yapsiblar ve dindirsinlee bu agriyi usuutugumu yada enfeksiyon arttigini dusunuyorum ben :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…