çok güzel olmuş:)bunlarr çok güzel olmuş çok beğendim bende tam bitiremedim daha izne ayrılınca yaparım diyorumm
Eki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
Yatak odama ne diye milleti doldurayım çok yanlış bence ilk günler salonda kanepeye uzanırım zaten uzun süreli yatamam ben gelende salonda otururkızlar ya bişy soracağım bilmediğimden soracağım her yerde böylemi merak ettim :)
lohusalıkta yani doğumdan hemen sonra eve geldikten sonra bebek görmeye ve ziyarete gelen misafirler yatak odasında mı ağırlanıyor ?
geçen arkadaşın doğumundan sonraki gün ziyaretine gittim ondada öyleydi yatak odasında her şey bembeyaz serilmiş yatak örtüsü saten nevresimi beyaz lohusa takımı filan giymiş misafirler yatak odasına alınıp orda ağırlanıyordu...Odasıda genişti müsaitti aslında ama yatak odasında oturmak çay vs içmek bana biraz tuhaf geldi, gelenler önceden hazırlanmış sandalyelere oturup konuşuyor ikramlar geliyor filan bildiğin ev oturması gibi :)
hani bakıp gözünüz aydın deyip odaya geçme filan değil bildiğin gelen orda oturup çayını yanında gelen ikramları yiyerek ağırlanıyor normali böylemidir ? :) ben oturma odasında aynı usulde ağırlamayı düşünüyodum hani doğumdan çıkmış neden yatak odasında değil diye düşünürlermi ki içlerinden ...Anneme sordum nasıl oluyor diye öyle olur normalde ama karar senin odada da ağırlasan sorun olmaz diyor...
Her tarafta böylemi oluyor usulu nedir merak ettim, sizler nasıl yapacaksınız?
Biz dun aksam internetten siparis verdik kraft dino aldik cok guzel katlaniyo videosunu izledik arabada cok yer kaplamamasi bizim icin onemli cunku 350 liraya geldi
Canim algida secicilik oldugundan galiba ikiz bebek arabalarina hic dikkat etmiyorum fakat burda da ikiz bekleyen bi arkadas varii akşamlar ben ikiz bebek bekliyom bebek arabası olarak internette firstwhels city twin marka bebek arabasını beğendim fakat satıldığı mağazayı bulamadım yada önerebileceğiniz yan yana olan ikiz bebek arabası varmı
Römer affinity alicaz biz çok beğendim benkızlar yaa siz hangi bebek arası aldınız ya da alıcaksınız ben kime sorduysam concord neo diyor
benimde normalde hep düşüktür 2 kez yükseldi ve baygınlık geçirmiştim bekarkenKızlar bu tansiyon konusunda bi şey dorucam ya bana normal geldi..
Benim tansiyonum normalde hep 9/3 falandır.. ya da işte birer yüksegi.
Dün tansiyonum 11/8 çıktı..
bunyemın böyle dalgalanması bundan mı acaba ?
Bu saat oldu ben de uyuyamadim hala..Offff uyuyamıyorum...
Bende :)Bu saat oldu ben de uyuyamadim hala..
Bu saat oldu ben de uyuyamadim hala..
Meltem agrilarin gectimi utanmasam agliyacagim sirt agrosi bel agrisi kasik agrisi ve tum eklem yerler agriyor hic bu derece olmamistim sen dr gitmistin sanirkm ne dedi , ne yaptin
Herkese merhabalar sabaha yemek,sonra market ,öğleden sonra ev gezmesi derken hiç giremedim ,herkes iyidir inşallah.Ben bugün bir ara çok fena oldum başım döndü sonra tansiyonumu ölçtürdüm yüksek çıktı biraz limonlu soda içtim uzandım şimdi şükür iyiyim.Ama artık tansiyonu takip etmek gerekiyor sanırım.
Canım çok tatlı olmuş maşallah :)Eki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
Canim ALLAH sifa versin..
$u herkese verdikleri magnezyum ilacindan verdi doktor.. Benimki senin agrilarin kadar siddetli degildi adet sancisi gibi oluyo.
Kasik agrisi da butun hamilelerin $ikayetiymis. Bebek agirlastikca agri artarmis..
Canim ALLAH sifa versin..
$u herkese verdikleri magnezyum ilacindan verdi doktor.. Benimki senin agrilarin kadar siddetli degildi adet sancisi gibi oluyo.
Kasik agrisi da butun hamilelerin $ikayetiymis. Bebek agirlastikca agri artarmis..
Ewt canım ben yaptım :)Bunları sen mı yaptın?
Teşekkür ederimCanım çok tatlı olmuş maşallah :)
sağol tatlımçok güzel olmuş:)
sağol canım daha güzelleri sizin olsunEline saglik canim harika gorunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?