Kesinlikle evet ben geçenlerde belgesel izliyordum eşimle , annesi olmayan bir maymun vardı diğer küçük maymunların annesini minik maymunun elini ısırdı ve kanattıgünaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
Demekki tepki veriyor ye diye :)benimki acıkınca tekmeliyor :)))
Ben netten karar veremedim olduğum yerde de çok seçenek yok o yüzden erteledim , zaten ilk zaman kullankıcak annemlerin yanına gidince alıcam ama oto koltuğunu aldım o lazım hastaneden çıkınca.Slm, bebek arabalarini aldiniz mi kizlar, cok mu acele ediyorum.var mi oneriniz
malesef bende şeker çıktıDemekki tepki veriyor ye diye :)
Canın tatlı istediğinde sıcak süt üzerine biraz tarçın ekle birazda kuru kayısı yanına kriz geçiyor biraz tabi birde sağlıklı. Her şeyin bir çözümü olur Allah sağlık sihat versin,bende her gün iğne oluyorum pıhtılaşma için bacaklarım mosmor ama olsun tekmeleri hissedince unutuyorum Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.malesef bende şeker çıktıtalebine her zaman cevap veremiyorum.. hamileyken diyet yapmak hiç hoş bi durum değil. yine de Rabbim bebeklerimizi korusun ağ salim doğurmayı nasib etsin :) nasıl olsa doyarız daaa ah çikolata ah..
bebek beşiği konusunda bence en iiyisi daha sonra oyun parkına dönüşenler. bebek arabası içinde klafatlı bir bebek arabası yerine katlanabilir taşıması kolay bir bebek arabası almak daha mantıklı.Tesekkur ederim.en zor kismi bebek arabasi herhalde.karar veremedik. Daha besik de almadikkatlanabilir mobilya tipi besik bulduk ama pahali en azindan tasinabiliyor.katlanabiliyor.cok geriden geliyorum kizlar cok. Hic bir sey almadim daha.
Canın tatlı istediğinde sıcak süt üzerine biraz tarçın ekle birazda kuru kayısı yanına kriz geçiyor biraz tabi birde sağlıklı. Her şeyin bir çözümü olur Allah sağlık sihat versin,bende her gün iğne oluyorum pıhtılaşma için bacaklarım mosmor ama olsun tekmeleri hissedince unutuyorum Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Haklisin tasinabilir olmasi onemliymis.bugun alisverise gidecegim, insallah bulurum.dun bir tane begendik ama 1630tl tuttu ana kucagiyla.cok pahali vazgectik.bebek beşiği konusunda bence en iiyisi daha sonra oyun parkına dönüşenler. bebek arabası içinde klafatlı bir bebek arabası yerine katlanabilir taşıması kolay bir bebek arabası almak daha mantıklı.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/60x120-baby2go-lux-oyun-parki-bebek-besik-
yatak-138789749 http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-simart-bebek-arabasi-tiravel-takim-yeni-107629046 örnek olsun diye :) tabi daha ucuzları vardır araştırmak lazım
cidden çok olmuş.. bulursunuz inşallah. olmadı internetten almak daha hesaplı oluyorHaklisin tasinabilir olmasi onemliymis.bugun alisverise gidecegim, insallah bulurum.dun bir tane begendik ama 1630tl tuttu ana kucagiyla.cok pahali vazgectik.
canım doktor nası bi diyet verdi nelere dikkat ediyosun biraz bilgi verebilirmisin..malesef bende şeker çıktıtalebine her zaman cevap veremiyorum.. hamileyken diyet yapmak hiç hoş bi durum değil. yine de Rabbim bebeklerimizi korusun ağ salim doğurmayı nasib etsin :) nasıl olsa doyarız daaa ah çikolata ah..
anladığım kadarı ile kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ben 6 ay kullandım karnımdan ve kollarımdan yaptım çook zor bi süreçti.. doğumdan sonraya kadar kullandıracaklardı ama son testlerim iyi çıktı ve detaylı ultrasonda kan akışının iyi olduğunu görünce bıraktırdılar çok şükür. sen ne kadar zamandır kullanıyorsun..Canın tatlı istediğinde sıcak süt üzerine biraz tarçın ekle birazda kuru kayısı yanına kriz geçiyor biraz tabi birde sağlıklı. Her şeyin bir çözümü olur Allah sağlık sihat versin,bende her gün iğne oluyorum pıhtılaşma için bacaklarım mosmor ama olsun tekmeleri hissedince unutuyorum Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
canım etrafta duyduklarınızla karar vermeyin bence devlet hastaneleride özel gibi ki ben devlet hastanesinde çalışyorum ve özele hiç güvenmem ilçedeyim insanların geçmişten gelen akıllarına yerleşen hep bi güvenszlik var benim çalıştoğım yer ilçe ve küçük herkes bana neden merkeze özele gitmiyosun diyo ama ben burda bakıyorum özel gibi doğum yaptırılıyo hastalara ve her doğuma doktor giriyo özelde bile normal doğu.da aynı doktoru bulamazken bence önemli olan ii doktoru ve hastaneyi bulmak bence :)Benim gittiğim hastanede (özel) doğum normal olursa nöbetçi doktor geliyor ama planlı doğuma tabiki doktorun giriyor ama devlette normal doğuma ebeler giriyor sadece birde özelde tabiki doğumhane çok temiz ve personel çok ilgili ben devlette böyle olmadığını düşünüyorum.Hatta doktora gittiğimde bile ilgili değiller.Benim gittiğim hastane 2 saat uzaklıkta inşallah yetişirim korkuyorum
benim kuzumda acıkınca nasıl tekmeliyobenimki acıkınca tekmeliyor :)))
Günaydın bugun geç kalktım uyumak zorda olsa çıkmadım yataktan inadınaabugun gece benimde kasığımdan bacağıma bi ağrı vuruyo karnımdada var biraz gece kendi kendime dedim izni bekleme hülya hastane çıkışını filan yıka ütüle hazır dursun ne olur ne olmaz bu hafta halledecem bende
sanırım öyle bende çok alıngan olmaya arkadaşlarımı filan kıskanmaya başladım bensiz görüştklerinde
Canim kraft twist modelini kesinlikle tavsiye ederim.O kadar kolay suruluyorki... 360 derece donuyor bn cok rahat ediyorum. Videosuda var izle istersen. pahali biraz ama degerTesekkur ederim.en zor kismi bebek arabasi herhalde.karar veremedik. Daha besik de almadikkatlanabilir mobilya tipi besik bulduk ama pahali en azindan tasinabiliyor.katlanabiliyor.cok geriden geliyorum kizlar cok. Hic bir sey almadim daha.
Ben 6 haftadan itibaren kullanıyorum doktorum doğuma kadar dedi ama tekrar test yapmadı aspirini 1 hafta önce bırakıcam.Sanırım riske atmak istemiyor.anladığım kadarı ile kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ben 6 ay kullandım karnımdan ve kollarımdan yaptım çook zor bi süreçti.. doğumdan sonraya kadar kullandıracaklardı ama son testlerim iyi çıktı ve detaylı ultrasonda kan akışının iyi olduğunu görünce bıraktırdılar çok şükür. sen ne kadar zamandır kullanıyorsun..
evt. bende coraspirin hala kullanıyorum. iğneyide detaylı ultrason sonrası eyer bebeğe giden kan akıaldığında sorun yoksa ve testlerin temiz çıkarsa bıraktırır. ama bazı durumlarda devamını istiyolar. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımdan transfer gününden beri kullanıyodum erken başladım ben. bebişler iyi olsunda nasılsa katlanıyoruz bi şekilde..Ben 6 haftadan itibaren kullanıyorum doktorum doğuma kadar dedi ama tekrar test yapmadı aspirini 1 hafta önce bırakıcam.Sanırım riske atmak istemiyor.
Taş tozu ve kalıbı pastapartisepeti.com, süsleme malZemelerini birmax.com dan aldım canımVer canım site adı merak ettim bende :) bende düşğnüyorum kendim yapayım diye hevesim vardı ..
Sağol canım daha güzeli senin olsun. Bunlar kokulu taş normalde kutuların içine konuluyor fakat insanlar bir köşeye atıyor ve kırılıyor. ben mıknatıs yapıştırdım buzdolabı üzerine konulsun diye yine kıymet veren saklar tabiki :)) çerçeve 9*7 cm boyutlarında.Çok güzel olmuşlar bayıldım. Büyüklüğü ne kadar çerçevelerin birde magnet olarak mı kullanıyor yada Nerede kullanılicak bilgi verirsen sevinirim.ellerine saglik
Ben de cok begendim site asi versene belki yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?