2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
Kesinlikle evet ben geçenlerde belgesel izliyordum eşimle , annesi olmayan bir maymun vardı diğer küçük maymunların annesini minik maymunun elini ısırdı ve kanattı Sonra ben başladım ağlamaya anası olsa böylemi olurdu ,izin vermezdi felan diye eşim hala dalga geçiyo ama benim aklıma geldikçe üzülüyorum

Slm, bebek arabalarini aldiniz mi kizlar, cok mu acele ediyorum.var mi oneriniz
Ben netten karar veremedim olduğum yerde de çok seçenek yok o yüzden erteledim , zaten ilk zaman kullankıcak annemlerin yanına gidince alıcam ama oto koltuğunu aldım o lazım hastaneden çıkınca.

Demekki tepki veriyor ye diye :)
malesef bende şeker çıktı talebine her zaman cevap veremiyorum.. hamileyken diyet yapmak hiç hoş bi durum değil. yine de Rabbim bebeklerimizi korusun ağ salim doğurmayı nasib etsin :) nasıl olsa doyarız daaa ah çikolata ah..

Tesekkur ederim.en zor kismi bebek arabasi herhalde.karar veremedik. Daha besik de almadik katlanabilir mobilya tipi besik bulduk ama pahali en azindan tasinabiliyor.katlanabiliyor.cok geriden geliyorum kizlar cok. Hic bir sey almadim daha.

Canın tatlı istediğinde sıcak süt üzerine biraz tarçın ekle birazda kuru kayısı yanına kriz geçiyor biraz tabi birde sağlıklı. Her şeyin bir çözümü olur Allah sağlık sihat versin,bende her gün iğne oluyorum pıhtılaşma için bacaklarım mosmor ama olsun tekmeleri hissedince unutuyorum Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

Tesekkur ederim.en zor kismi bebek arabasi herhalde.karar veremedik. Daha besik de almadik katlanabilir mobilya tipi besik bulduk ama pahali en azindan tasinabiliyor.katlanabiliyor.cok geriden geliyorum kizlar cok. Hic bir sey almadim daha.
bebek beşiği konusunda bence en iiyisi daha sonra oyun parkına dönüşenler. bebek arabası içinde klafatlı bir bebek arabası yerine katlanabilir taşıması kolay bir bebek arabası almak daha mantıklı.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/60x120-baby2go-lux-oyun-parki-bebek-besik-yatak-138789749 http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-simart-bebek-arabasi-tiravel-takim-yeni-107629046 örnek olsun diye :) tabi daha ucuzları vardır araştırmak lazım

çok geçmiş olsun iğne olayı zor. bebeklerimiz sağsalim doğsun inşallah :) ben enson diyabetiler için olan çikoltalardan almıştım doktoruma bi sorcam yiyebilir miyim diye ama kesin kızcak :)

Haklisin tasinabilir olmasi onemliymis.bugun alisverise gidecegim, insallah bulurum.dun bir tane begendik ama 1630tl tuttu ana kucagiyla.cok pahali vazgectik.

Bir ara benim de cikolata krizim tuttu.organik var mi diye arastirdim bulamadim vazgectim.hic cikolata yemedim daha.cikolatayi muzla ikame ediyorum.​

canım doktor nası bi diyet verdi nelere dikkat ediyosun biraz bilgi verebilirmisin..

anladığım kadarı ile kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ben 6 ay kullandım karnımdan ve kollarımdan yaptım çook zor bi süreçti.. doğumdan sonraya kadar kullandıracaklardı ama son testlerim iyi çıktı ve detaylı ultrasonda kan akışının iyi olduğunu görünce bıraktırdılar çok şükür. sen ne kadar zamandır kullanıyorsun..

canım etrafta duyduklarınızla karar vermeyin bence devlet hastaneleride özel gibi ki ben devlet hastanesinde çalışyorum ve özele hiç güvenmem ilçedeyim insanların geçmişten gelen akıllarına yerleşen hep bi güvenszlik var benim çalıştoğım yer ilçe ve küçük herkes bana neden merkeze özele gitmiyosun diyo ama ben burda bakıyorum özel gibi doğum yaptırılıyo hastalara ve her doğuma doktor giriyo özelde bile normal doğu.da aynı doktoru bulamazken bence önemli olan ii doktoru ve hastaneyi bulmak bence :)

benimki acıkınca tekmeliyor :)))
benim kuzumda acıkınca nasıl tekmeliyo

Canim bende ocak ortasi gibi yikarim diyodum ama insanin basina hersey gelebilir yavrum dogunca acikta kalmasin dedim yikadim utuledim yerlestirdim icim rahatladi, duygudalloksa hat safhada aman aman Allah etrafimizdakilere kolaylik versin

Canim kraft twist modelini kesinlikle tavsiye ederim.O kadar kolay suruluyorki... 360 derece donuyor bn cok rahat ediyorum. Videosuda var izle istersen. pahali biraz ama deger

Eklentiler

• e4d787d47315402990c14aa410628627_300.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 232
Bu arada herkese iyi pazarlar, bugun hava cok guzel insanin ici aciliyo firsat bu firsat esim saolsun camlari sildi esyalari kaldirdi bende supurdum cok buyuk bir yuk kalkti ustumden biraz dinlenip yuruyuse cikacaz temuz hava alalim dimi

Ben 6 haftadan itibaren kullanıyorum doktorum doğuma kadar dedi ama tekrar test yapmadı aspirini 1 hafta önce bırakıcam.Sanırım riske atmak istemiyor.

Ben 6 haftadan itibaren kullanıyorum doktorum doğuma kadar dedi ama tekrar test yapmadı aspirini 1 hafta önce bırakıcam.Sanırım riske atmak istemiyor.
evt. bende coraspirin hala kullanıyorum. iğneyide detaylı ultrason sonrası eyer bebeğe giden kan akıaldığında sorun yoksa ve testlerin temiz çıkarsa bıraktırır. ama bazı durumlarda devamını istiyolar. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımdan transfer gününden beri kullanıyodum erken başladım ben. bebişler iyi olsunda nasılsa katlanıyoruz bi şekilde..

Ver canım site adı merak ettim bende :) bende düşğnüyorum kendim yapayım diye hevesim vardı ..
Taş tozu ve kalıbı pastapartisepeti.com, süsleme malZemelerini birmax.com dan aldım canım
Çok güzel olmuşlar bayıldım. Büyüklüğü ne kadar çerçevelerin birde magnet olarak mı kullanıyor yada Nerede kullanılicak bilgi verirsen sevinirim.ellerine saglik
Sağol canım daha güzeli senin olsun. Bunlar kokulu taş normalde kutuların içine konuluyor fakat insanlar bir köşeye atıyor ve kırılıyor. ben mıknatıs yapıştırdım buzdolabı üzerine konulsun diye yine kıymet veren saklar tabiki :)) çerçeve 9*7 cm boyutlarında.
Ben de cok begendim site asi versene belki yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…