Geçmiş olsun kızlaranladığım kadarı ile kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun ben 6 ay kullandım karnımdan ve kollarımdan yaptım çook zor bi süreçti.. doğumdan sonraya kadar kullandıracaklardı ama son testlerim iyi çıktı ve detaylı ultrasonda kan akışının iyi olduğunu görünce bıraktırdılar çok şükür. sen ne kadar zamandır kullanıyorsun..
bitter cikolata yiyebilirsin .şekeri ölç normalse bi tane at ağzına bitterden ben öyle yapıyorum . başlarda bende cok zorlandım ama artık ayarladım kendimi herşey yiyiorumçok geçmiş olsuniğne olayı zor. bebeklerimiz sağsalim doğsun inşallah :) ben enson diyabetiler için olan çikoltalardan almıştım doktoruma bi sorcam yiyebilir miyim diye ama kesin kızcak :)
ebeler normal doğumda daha deneyimliler zaten doktor kontrolunde ebe olması daha iyi olur. ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapıcam. devletteki doktorum daha ilgili hiç bi detayı kaçırmıyor. hastanede cok güzel yeni yapıldı ki zaten özel oda tutucam. özele giden arkadaşlarım benim kadar memnun değiller. özelede gitsen sırtını devlete vericeksin bence . ne olur ne olmaz bide oraya gitmek lazım ne kaybedersin ki.Benim gittiğim hastanede (özel) doğum normal olursa nöbetçi doktor geliyor ama planlı doğuma tabiki doktorun giriyor ama devlette normal doğuma ebeler giriyor sadece birde özelde tabiki doğumhane çok temiz ve personel çok ilgili ben devlette böyle olmadığını düşünüyorum.Hatta doktora gittiğimde bile ilgili değiller.Benim gittiğim hastane 2 saat uzaklıkta inşallah yetişirim korkuyorum
ben doğumdan sonra alıcam yaza doğru. şu an sadece netten bakıyorum. 700tl lik bişe beğenmiştim beşikle alıcaktım iyiki almamışım uygun fiyatlı bişe almak daha mantıklı geldi. zaten önümüz yaz baston alırım belki bilmiyorumSlm, bebek arabalarini aldiniz mi kizlar, cok mu acele ediyorum.var mi oneriniz
duygusallık değilde bende hurçınlık var. eşimin her hareketi gözüme batıyor valla. sinir oluyorum herşeyine çok huysuzlandın diyo bana allah hayır etsin bakalımgünaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
oturarak ütüleseydin ben öyle yapıyorum. oturma odasına geçip ayakta cok zor oluyo ara vereke dinlenerek yapsaydınKizlar dun agrim olunca telas yaptim ve aldigim herseyi yikadim bugunde kurudular simdi utuleyeyim dedim 1,5 saat surdu zevkli ama cok yorucuydu, hepsini utuleyip yerlestirdim ama belim kopuyo resmen
nasıl yaptın bunlarııı cok güzellerEki Görüntüle 1353286 Bebek süslerimizin bir kısmı bitti ama bende bittim belim oturmaktan çok ağrıdı
gebelikte 9 olması normalmış 11-8 de cok iyi yüksek değilki. 14e cıkmadıkca sorun yok bide 9 altına inmedikce. bana doktorum 9 altına inerse 14e cıkarsa hemen gel dediKızlar bu tansiyon konusunda bi şey dorucam ya bana normal geldi..
Benim tansiyonum normalde hep 9/3 falandır.. ya da işte birer yüksegi.
Dün tansiyonum 11/8 çıktı..
bunyemın böyle dalgalanması bundan mı acaba ?
doktoruna bi danış bence erken doğm riski varmı söyler zaten. 32 de doğurana rkadaşımda öyleydi karnım cok aşağıda herkes farkediyo bunu diyordu ama onun ağrılarıda coktu çatım ayrılıyo sanki diyodu. doktor randeusu beklicem diye gitmedi gece aniden doğurdu .bu son aylarda en ufak şeyde doktora danışmak gerek sanırım yoksa en ufak bişeyden herşey cıkabiliyo. bende ev işi yapasım geliyo sonra kendimi tutuyorum doktorun dediklerini hatırlıyorumGünaydın kızlar.. dün annem ve görümcem ıkısı ayrı ayrı yanii karnımın aşağıya indiğini söylediler.. bende farkettim önceden göğsümün altından başlıyordu şimdi daha aşağıda anneme sordum erken doğururmusun acaba dedii.. bende yok dedim ağırlaştıkca aşağıya çekiyordur başına gelen varmı ? tırstım açıkçası
benimkinin kafası aşağıdaymış dönmüş :)birşey soracağım sizlere bebekler ne zaman baş aşağı dönecek..
aminnn bencede :)Canim bende ocak ortasi gibi yikarim diyodum ama insanin basina hersey gelebilir yavrum dogunca acikta kalmasin dedim yikadim utuledim yerlestirdim icim rahatladi, duygudalloksa hat safhada aman aman Allah etrafimizdakilere kolaylik versin
Ağır gelmiyor mu duruyor mu 7 dolabı üstündeTaş tozu ve kalıbı pastapartisepeti.com, süsleme malZemelerini birmax.com dan aldım canım
Sağol canım daha güzeli senin olsun. Bunlar kokulu taş normalde kutuların içine konuluyor fakat insanlar bir köşeye atıyor ve kırılıyor. ben mıknatıs yapıştırdım buzdolabı üzerine konulsun diye yine kıymet veren saklar tabiki :)) çerçeve 9*7 cm boyutlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?