2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kızlar

Kendimi örgüye verdim bugün.. Hava güzel ama bende dolaşacak hal yok..

çok geçmiş olsun iğne olayı zor. bebeklerimiz sağsalim doğsun inşallah :) ben enson diyabetiler için olan çikoltalardan almıştım doktoruma bi sorcam yiyebilir miyim diye ama kesin kızcak :)
bitter cikolata yiyebilirsin .şekeri ölç normalse bi tane at ağzına bitterden ben öyle yapıyorum . başlarda bende cok zorlandım ama artık ayarladım kendimi herşey yiyiorum

ebeler normal doğumda daha deneyimliler zaten doktor kontrolunde ebe olması daha iyi olur. ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapıcam. devletteki doktorum daha ilgili hiç bi detayı kaçırmıyor. hastanede cok güzel yeni yapıldı ki zaten özel oda tutucam. özele giden arkadaşlarım benim kadar memnun değiller. özelede gitsen sırtını devlete vericeksin bence . ne olur ne olmaz bide oraya gitmek lazım ne kaybedersin ki.

Slm, bebek arabalarini aldiniz mi kizlar, cok mu acele ediyorum.var mi oneriniz
ben doğumdan sonra alıcam yaza doğru. şu an sadece netten bakıyorum. 700tl lik bişe beğenmiştim beşikle alıcaktım iyiki almamışım uygun fiyatlı bişe almak daha mantıklı geldi. zaten önümüz yaz baston alırım belki bilmiyorum

günaydın kızlarrrr... hamileliğin son dönemlerinde insan daha mı duygusal oluyor acaba.. herşeye ağlıyorummson günlerde..
duygusallık değilde bende hurçınlık var. eşimin her hareketi gözüme batıyor valla. sinir oluyorum herşeyine çok huysuzlandın diyo bana allah hayır etsin bakalım

Kizlar dun agrim olunca telas yaptim ve aldigim herseyi yikadim bugunde kurudular simdi utuleyeyim dedim 1,5 saat surdu zevkli ama cok yorucuydu, hepsini utuleyip yerlestirdim ama belim kopuyo resmen
oturarak ütüleseydin ben öyle yapıyorum. oturma odasına geçip ayakta cok zor oluyo ara vereke dinlenerek yapsaydın

gebelikte 9 olması normalmış 11-8 de cok iyi yüksek değilki. 14e cıkmadıkca sorun yok bide 9 altına inmedikce. bana doktorum 9 altına inerse 14e cıkarsa hemen gel dedi

doktoruna bi danış bence erken doğm riski varmı söyler zaten. 32 de doğurana rkadaşımda öyleydi karnım cok aşağıda herkes farkediyo bunu diyordu ama onun ağrılarıda coktu çatım ayrılıyo sanki diyodu. doktor randeusu beklicem diye gitmedi gece aniden doğurdu .bu son aylarda en ufak şeyde doktora danışmak gerek sanırım yoksa en ufak bişeyden herşey cıkabiliyo. bende ev işi yapasım geliyo sonra kendimi tutuyorum doktorun dediklerini hatırlıyorum

kızlar göğüs pompası alacakmısınız hangiisi iyidir. netten yorumlara bakıyorum kimisi cok pahalı normal fiyatta olanlard avar ama yorumlardada ya cok sesli ya tam sağmıyo falan yazmışlar. elektrikli alıcam ama alsammı bilemedim :S

Ağır gelmiyor mu duruyor mu 7 dolabı üstünde

Iyi aksamlar kizlar :) biz dr a gittik dun. Ervayi gorduk. Hem de net bi seklde yuzunu gosterdi bize :) 2 kilo 40 cm olms. Gelisimi 1 hafta onde. O yuzden dogum da subat sonuna dogru olck ins. Calisablr raporu aldm. 15 tatile kadr calisip iznimi aktrcm. Son 4 hafta cabucak gecer ins

@meltem benim agrilarin sebebi bellioldu iltihap varmis idrarda o yapar agri dedi dr , ve genel sirt agrisi icinde hamilelik bel kemeri takarsan yari yariya iner agrin nerdeyse dedi. Kanim dusmus iyice 9.5 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…