2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yatak odama ne diye milleti doldurayım çok yanlış bence ilk günler salonda kanepeye uzanırım zaten uzun süreli yatamam ben gelende salonda oturur

herkesin düşüncesi farklı, genel olarak nasıl yapılıyor onu öğrenmek için sormuştum her yerde farklı sanırım birazda görüş meselesi kişiden kişiye değişiyor sanırım yapılanlar gelen cevaplardan anladığım bu oldu benim...

Onu almkta bn de kararsz kaldm. Cok gerekli bisey mi ki ? Ucuz bisey de degl

@meltem benim agrilarin sebebi bellioldu iltihap varmis idrarda o yapar agri dedi dr , ve genel sirt agrisi icinde hamilelik bel kemeri takarsan yari yariya iner agrin nerdeyse dedi. Kanim dusmus iyice 9.5 cikti

Yavrum sen niye kan yapan şeyler yemiyosun?
bol su da iç.. yediğine içtiğine dikkat ediyo musun?
Ağrılar çekilmiyo bi de sen uzun zamandır şikayetçisin bu durumdan.. yazık perişan oluyon böyle..
O kemer iyi gelir İNŞAALLAH.. İnsan uyuyamayınca dinlenemiyor.. Dinlenemediğinde daha fazla ağrın olyordur..

Bir ara benim de cikolata krizim tuttu.organik var mi diye arastirdim bulamadim vazgectim.hic cikolata yemedim daha.cikolatayi muzla ikame ediyorum.​
Canim doktoruna da sor istersen ama muz sekeri en cok yukselten bwsinlerden biri bendede seker var elma portakal mandalina kivi disinda tum meyveler yasak ozelliklede muz bende muza hasretim onceden sik sik yerdim

ahh darısı bize benim daha 37 için çok var dört gözle bekler oldum canım hiç işe gitmek istemiyoo maşllh bebeğin ne kadar net görünmüş Allah bağışlsın kuzularımızı bizlere

ahh darısı bize benim daha 37 için çok var dört gözle bekler oldum canım hiç işe gitmek istemiyoo maşllh bebeğin ne kadar net görünmüş Allah bağışlsın kuzularımızı bizlere
Amin canm insllh :) bana da cok zor gelio sabahn korunde kalkmk , derse girmek son 4 hafta gecsin diye bakyrm

Tuhaf olanda bu ya kan yapici seyler yiyorum ayrica kan ilacida kullaniyorum ama dusmus yinede anlam veremedim :s
Yedigime ictigimede dikat ederim ben ustelik surekli elimde sisem su icerim gunde 3 lt yakin,
Sirt agrisi kimi insanda erken baslarmis kiminde olmazmis hoc vucut yapisi bozuldugundan agirlik merkezi degistiginden oluyormus ,ama 2 gundur olan agrilar benim normal sirt agrimi gecmisti :s cok sukur simdi iyiyim serum iyi geldi , dr sikayetin gebelikle ilgili degil o konida hersey yolunda dedi

Uzaklık tedirgin edici evet allah yardimcin olsun
benim dibimde kocaman devlet hastanesi var da cesaret edemem bi kere gittim bi daha istemedim
özel hastane şartları elbette senin anlattiginla aynı ben orda sinirden biraz ironi yapmıştım hastaneden dolayi sabrediyorum zaten son iki gidişle Dr la yildizimiz barismiyor

Bölgesel farklılıklar var demekki Ben devlette ilk kez gebelik için muayeneye gittiğimde Kapıda bekleyenler aynı Dr randevu alamadiklarindan şikayet ediyorlardı erkek Dr alıyorsun içerde bayan Dr çıkıyor yada yam tersi yani aynı Dr denk gelmek bile mesele
32.. Haftasında olan bi gebeyi de Dr terslemis bu hastanede doğurmak zorunda misin diye 80 kişilik kapasite varmış başvuru 100 kişi. Son göç dalgaları ile birlikte hijyen hak getire zaten. Ben gittiğimde bebeğin canlı dediler yolladilar dondum kaldım ne bilgi ne bişi son derece kabalardi.
Benim kız Kardeşim Daha küçük bi ilçede devlete gidiyor son derece memnun dogumuna 2 hafta kaldı ve orada doğuracak
ben de istemem ozele gitmek ama özel Hastanesi sahibi sağlık Bakanı olan bi sistemden ne beklenir ki.....

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu eşimi bugün yolcu ettim mecburen yurtdışına çıktı dogumda yanımda olmayacak geleyim asıl konuya kaynanam yanimda kaliyor bir ay evimde kalip sonra memleketw gidicez ve asıl şok kaynanam dogumdan sonra bizde kalacaksın diyor oysa ben annemlerde kalmayi planliyordum esimi gönderdiğim icin zaten çok Üzgünüm birde bunu duyunca sinirden başım ağrıyor artık bana bir akıl verin ya

Bunlar bizi öldürecek bu stresle sanırım mecbur Değilsin ki kalmaya ya emir yapıyo sana

Maden suyu iciyo musn ? Bnm sirt agrilrmi , kramplrmi maden suyu gecrdi. Belki sana da ii gelir

Malesef oyle artik dayanamıyorum ya esimde çok annecidir onun lafindan cikmaz olmaz desemde biliyorum daha kötü olacak hersey o yüzden susayim istiyorum asıl suç babamın gerçi annemi çağırdı eşim birazda o kalsın yanimda diye babam izin vermedi simdide onlar buraya gelmek istemiyor sende bizde kalacaksin diyor çok dertliyim ya bilmiyorum buyutulecek bişey yoktur belki ama eşimi gondermek uzun sure yanimda olmayacagini bilmekte çok etkiledi bilmiyorum ya

Bende düşünüyorum elektronik istiyorum ama henüz başlamadım araştırmaya elektrikli daha kolay diyorlar bide ne kadar süt sagilmasi gerektiği nasıl ayarlaniyor ay çok uzak konular bana ya :) yaşayıp gorucez

Doğru diyorsun ama buradaki hastane çok fena ama bende son haftalarda devlete de gidicem haftalık olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…