- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Yatak odama ne diye milleti doldurayım çok yanlış bence ilk günler salonda kanepeye uzanırım zaten uzun süreli yatamam ben gelende salonda oturur
Onu almkta bn de kararsz kaldm. Cok gerekli bisey mi ki ? Ucuz bisey de deglkızlar göğüs pompası alacakmısınız hangiisi iyidir. netten yorumlara bakıyorum kimisi cok pahalı normal fiyatta olanlard avar ama yorumlardada ya cok sesli ya tam sağmıyo falan yazmışlar. elektrikli alıcam ama alsammı bilemedim :S
@meltem benim agrilarin sebebi bellioldu iltihap varmis idrarda o yapar agri dedi dr , ve genel sirt agrisi icinde hamilelik bel kemeri takarsan yari yariya iner agrin nerdeyse dedi. Kanim dusmus iyice 9.5 cikti
Canim doktoruna da sor istersen ama muz sekeri en cok yukselten bwsinlerden biri bendede seker var elma portakal mandalina kivi disinda tum meyveler yasak ozelliklede muz bende muza hasretim onceden sik sik yerdimBir ara benim de cikolata krizim tuttu.organik var mi diye arastirdim bulamadim vazgectim.hic cikolata yemedim daha.cikolatayi muzla ikame ediyorum.
Iyi aksamlar kizlar :) biz dr a gittik dun. Ervayi gorduk. Hem de net bi seklde yuzunu gosterdi bize :) 2 kilo 40 cm olms. Gelisimi 1 hafta onde. O yuzden dogum da subat sonuna dogru olck ins. Calisablr raporu aldm. 15 tatile kadr calisip iznimi aktrcm. Son 4 hafta cabucak gecer ins
ahh darısı bize benim daha 37 için çok var dört gözle bekler oldum canım hiç işe gitmek istemiyooBu da ervanin 32 haftalik hali :) Eki Görüntüle 1353611 Eki Görüntüle 1353615
Normal istiyorum her sey yolunda giderseAminn cok tesekkur ederim, sen nasil dusiniyorsun dogumu?
Amin canm insllh :) bana da cok zor gelio sabahn korunde kalkmk , derse girmekahh darısı bize benim daha 37 için çok var dört gözle bekler oldum canım hiç işe gitmek istemiyoomaşllh bebeğin ne kadar net görünmüş Allah bağışlsın kuzularımızı bizlere
Yavrum sen niye kan yapan şeyler yemiyosun?
bol su da iç.. yediğine içtiğine dikkat ediyo musun?
Ağrılar çekilmiyo bi de sen uzun zamandır şikayetçisin bu durumdan.. yazık perişan oluyon böyle..
O kemer iyi gelir İNŞAALLAH.. İnsan uyuyamayınca dinlenemiyor.. Dinlenemediğinde daha fazla ağrın olyordur..
Normal istiyorum her sey yolunda giderse
Uzaklık tedirgin edici evet allah yardimcin olsunBenim gittiğim hastanede (özel) doğum normal olursa nöbetçi doktor geliyor ama planlı doğuma tabiki doktorun giriyor ama devlette normal doğuma ebeler giriyor sadece birde özelde tabiki doğumhane çok temiz ve personel çok ilgili ben devlette böyle olmadığını düşünüyorum.Hatta doktora gittiğimde bile ilgili değiller.Benim gittiğim hastane 2 saat uzaklıkta inşallah yetişirim korkuyorum
ben muz yiyorum küçük boyCanim doktoruna da sor istersen ama muz sekeri en cok yukselten bwsinlerden biri bendede seker var elma portakal mandalina kivi disinda tum meyveler yasak ozelliklede muz bende muza hasretim onceden sik sik yerdim
Bölgesel farklılıklar var demekki Ben devlette ilk kez gebelik için muayeneye gittiğimde Kapıda bekleyenler aynı Dr randevu alamadiklarindan şikayet ediyorlardı erkek Dr alıyorsun içerde bayan Dr çıkıyor yada yam tersi yani aynı Dr denk gelmek bile meseleebeler normal doğumda daha deneyimliler zaten doktor kontrolunde ebe olması daha iyi olur. ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapıcam. devletteki doktorum daha ilgili hiç bi detayı kaçırmıyor. hastanede cok güzel yeni yapıldı ki zaten özel oda tutucam. özele giden arkadaşlarım benim kadar memnun değiller. özelede gitsen sırtını devlete vericeksin bence . ne olur ne olmaz bide oraya gitmek lazım ne kaybedersin ki.
Bunlar bizi öldürecek bu stresle sanırım mecbur Değilsin ki kalmaya ya emir yapıyo sanaKızlar merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu eşimi bugün yolcu ettim mecburen yurtdışına çıktı dogumda yanımda olmayacak geleyim asıl konuya kaynanam yanimda kaliyor bir ay evimde kalip sonra memleketw gidicez ve asıl şok kaynanam dogumdan sonra bizde kalacaksın diyor oysa ben annemlerde kalmayi planliyordum esimi gönderdiğim icin zaten çok Üzgünüm birde bunu duyunca sinirden başım ağrıyor artık bana bir akıl verin ya
Maden suyu iciyo musn ? Bnm sirt agrilrmi , kramplrmi maden suyu gecrdi. Belki sana da ii gelirTuhaf olanda bu ya kan yapici seyler yiyorum ayrica kan ilacida kullaniyorum ama dusmus yinede anlam veremedim :s
Yedigime ictigimede dikat ederim ben ustelik surekli elimde sisem su icerim gunde 3 lt yakin,
Sirt agrisi kimi insanda erken baslarmis kiminde olmazmis hoc vucut yapisi bozuldugundan agirlik merkezi degistiginden oluyormus ,ama 2 gundur olan agrilar benim normal sirt agrimi gecmisti :s cok sukur simdi iyiyim serum iyi geldi , dr sikayetin gebelikle ilgili degil o konida hersey yolunda dedi
Bende düşünüyorum elektronik istiyorum ama henüz başlamadım araştırmaya elektrikli daha kolay diyorlar bide ne kadar süt sagilmasi gerektiği nasıl ayarlaniyor ay çok uzak konular bana ya :) yaşayıp gorucezkızlar göğüs pompası alacakmısınız hangiisi iyidir. netten yorumlara bakıyorum kimisi cok pahalı normal fiyatta olanlard avar ama yorumlardada ya cok sesli ya tam sağmıyo falan yazmışlar. elektrikli alıcam ama alsammı bilemedim :S
Doğru diyorsun ama buradaki hastane çok fena ama bende son haftalarda devlete de gidicem haftalık olarak.ebeler normal doğumda daha deneyimliler zaten doktor kontrolunde ebe olması daha iyi olur. ben hem devlete hem özele gidiyorum doğumu devlette yapıcam. devletteki doktorum daha ilgili hiç bi detayı kaçırmıyor. hastanede cok güzel yeni yapıldı ki zaten özel oda tutucam. özele giden arkadaşlarım benim kadar memnun değiller. özelede gitsen sırtını devlete vericeksin bence . ne olur ne olmaz bide oraya gitmek lazım ne kaybedersin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?