2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle bende takmıyorum iğne ilaç diye bebişler sağlıkla gelsinde dert değil :)

Ben aventin manuel olanını alıcam.

Sende işine nasıl geliyorsa öyle yap cnm kimseyi takma

Ben annemde kalmak istiyorum daha sonrada size gelirim de.aynı yerdemi oturuyorlar eşin uzun süreli mi kalıcak.

Ben şimdilik süt sagma pompası almayı düşünmüyorum belki ihtiyaç olmayacak eger lazım olursa modeli eşime gösteririm netten gider alır 10 dkkada.lazım olursada elektrikli alırım daha kolay oluyor

Ben annemde kalmak istiyorum daha sonrada size gelirim de.aynı yerdemi oturuyorlar eşin uzun süreli mi kalıcak.
Evet 3.5 ay kalacak ahh keşke öyle olsa söylediğimde biliyorum neler neler olacak öyle cadı bir kaynanam varki ben 1 soylesem o üstüne 5 daha ekler eşime haber verir ve yine aynı huzursuzluklar yaşanr şu an aynı evdeyim ve mecbur kalmadikca konuşmak bile istemiyorum ve cok fazla yalan söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım vallahi

İki ay kaldı ondan sonra biter İNŞAALLAH bu çilen..

Allah yardımcın olsun zorr

kan ilacı ne kullanıyorsun. kan ilacıyla c vitamini kullanınca emilimi artırıyormuş ben ilacı içtikten sonra portakal yada mandalin yiyiorum.bide kırmızı pancar turşusu yaptım oda cok faydalı kansızlığa. bendede düşüktü şimdi normale girdi.

Kokulu taş yapımı videolarını izleyerek yaptım tatlım
Akrepyelkovan, kalıbı nerden aldın içindeki notu nasıl yaptırdın ve oraya nasıl monte ettin .. Çok güzel olmuş kalıbını tozunu kokusunu kendin aldın demi ? Maliyeti ne oldu ? Renk olarak kırmızı mı aldın rengini pembe olan varmı ? Ne çok soru sordum ama çok beğendim bende yapayım diyorum bilinenlerden baya farklı geldi bana

@meltem benim agrilarin sebebi bellioldu iltihap varmis idrarda o yapar agri dedi dr , ve genel sirt agrisi icinde hamilelik bel kemeri takarsan yari yariya iner agrin nerdeyse dedi. Kanim dusmus iyice 9.5 cikti
Gecmis olsun. Benim kan degerimde seninki gibi. Dr birsey demedi. Devam et kan ilacina defi. Mesela o ictigimiz surubu brn gunde 1 defa aliyorum. Ama icinde duruma gore dozun arttirilabilecegini yaziyor. Sma dr bir sey demedi. Bakalim. Belki duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…