Aynen öyle bende takmıyorum iğne ilaç diye bebişler sağlıkla gelsinde dert değil :)evt. bende coraspirin hala kullanıyorum. iğneyide detaylı ultrason sonrası eyer bebeğe giden kan akıaldığında sorun yoksa ve testlerin temiz çıkarsa bıraktırır. ama bazı durumlarda devamını istiyolar. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımdan transfer gününden beri kullanıyodum erken başladım ben. bebişler iyi olsunda nasılsa katlanıyoruz bi şekilde..
Ben aventin manuel olanını alıcam.kızlar göğüs pompası alacakmısınız hangiisi iyidir. netten yorumlara bakıyorum kimisi cok pahalı normal fiyatta olanlard avar ama yorumlardada ya cok sesli ya tam sağmıyo falan yazmışlar. elektrikli alıcam ama alsammı bilemedim :S
Güle güle kullan canım çok hoş sanırım lohusa pijaması gibi değilde normal önden düğmeli aldınEki Görüntüle 1353678 Bu da benim lohusa pijamam. Geriye gecelik kaldi
Onuda iciyorumMaden suyu iciyo musn ? Bnm sirt agrilrmi , kramplrmi maden suyu gecrdi. Belki sana da ii gelir
Sende işine nasıl geliyorsa öyle yap cnm kimseyi takmaherkesin düşüncesi farklı, genel olarak nasıl yapılıyor onu öğrenmek için sormuştum her yerde farklı sanırım birazda görüş meselesi kişiden kişiye değişiyor sanırım yapılanlar gelen cevaplardan anladığım bu oldu benim...
Ben annemde kalmak istiyorum daha sonrada size gelirim de.aynı yerdemi oturuyorlar eşin uzun süreli mi kalıcak.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu eşimi bugün yolcu ettim mecburen yurtdışına çıktı dogumda yanımda olmayacak geleyim asıl konuya kaynanam yanimda kaliyor bir ay evimde kalip sonra memleketw gidicez ve asıl şok kaynanam dogumdan sonra bizde kalacaksın diyor oysa ben annemlerde kalmayi planliyordum esimi gönderdiğim icin zaten çok Üzgünüm birde bunu duyunca sinirden başım ağrıyor artık bana bir akıl verin ya
oturarak ütüleseydin ben öyle yapıyorum. oturma odasına geçip ayakta cok zor oluyo ara vereke dinlenerek yapsaydın
Evet 3.5 ay kalacak ahh keşke öyle olsa söylediğimde biliyorum neler neler olacak öyle cadı bir kaynanam varki ben 1 soylesem o üstüne 5 daha ekler eşime haber verir ve yine aynı huzursuzluklar yaşanr şu an aynı evdeyim ve mecbur kalmadikca konuşmak bile istemiyorum ve cok fazla yalan söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım vallahiBen annemde kalmak istiyorum daha sonrada size gelirim de.aynı yerdemi oturuyorlar eşin uzun süreli mi kalıcak.
Tuhaf olanda bu ya kan yapici seyler yiyorum ayrica kan ilacida kullaniyorum ama dusmus yinede anlam veremedim :s
Yedigime ictigimede dikat ederim ben ustelik surekli elimde sisem su icerim gunde 3 lt yakin,
Sirt agrisi kimi insanda erken baslarmis kiminde olmazmis hoc vucut yapisi bozuldugundan agirlik merkezi degistiginden oluyormus ,ama 2 gundur olan agrilar benim normal sirt agrimi gecmisti :s cok sukur simdi iyiyim serum iyi geldi , dr sikayetin gebelikle ilgili degil o konida hersey yolunda dedi
Allah yardımcın olsun zorrEvet 3.5 ay kalacak ahh keşke öyle olsa söylediğimde biliyorum neler neler olacak öyle cadı bir kaynanam varki ben 1 soylesem o üstüne 5 daha ekler eşime haber verir ve yine aynı huzursuzluklar yaşanr şu an aynı evdeyim ve mecbur kalmadikca konuşmak bile istemiyorum ve cok fazla yalan söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun zorr
kan ilacı ne kullanıyorsun. kan ilacıyla c vitamini kullanınca emilimi artırıyormuş ben ilacı içtikten sonra portakal yada mandalin yiyiorum.bide kırmızı pancar turşusu yaptım oda cok faydalı kansızlığa. bendede düşüktü şimdi normale girdi.Tuhaf olanda bu ya kan yapici seyler yiyorum ayrica kan ilacida kullaniyorum ama dusmus yinede anlam veremedim :s
Yedigime ictigimede dikat ederim ben ustelik surekli elimde sisem su icerim gunde 3 lt yakin,
Sirt agrisi kimi insanda erken baslarmis kiminde olmazmis hoc vucut yapisi bozuldugundan agirlik merkezi degistiginden oluyormus ,ama 2 gundur olan agrilar benim normal sirt agrimi gecmisti :s cok sukur simdi iyiyim serum iyi geldi , dr sikayetin gebelikle ilgili degil o konida hersey yolunda dedi
Yok canım çerçevenin kalınlığı fazla değil ve orta kısmı boş olduğundan mıknatıs rahat taşıyorAğır gelmiyor mu duruyor mu 7 dolabı üstünde
Kokulu taş yapımı videolarını izleyerek yaptım tatlımnasıl yaptın bunlarııı cok güzeller
Tesekkurler canim cok beğendim kizimin 6 yas doğum gününde yapabilirim.degisik fikir oldu baba.Yok canım çerçevenin kalınlığı fazla değil ve orta kısmı boş olduğundan mıknatıs rahat taşıyor
Akrepyelkovan, kalıbı nerden aldın içindeki notu nasıl yaptırdın ve oraya nasıl monte ettin .. Çok güzel olmuş kalıbını tozunu kokusunu kendin aldın demi ? Maliyeti ne oldu ? Renk olarak kırmızı mı aldın rengini pembe olan varmı ? Ne çok soru sordum ama çok beğendim bende yapayım diyorum bilinenlerden baya farklı geldi banaKokulu taş yapımı videolarını izleyerek yaptım tatlım
Onden dugmeli ama lohusa pijamasi. Cok TeşekkürlerGüle güle kullan canım çok hoş sanırım lohusa pijaması gibi değilde normal önden düğmeli aldın
Gecmis olsun. Benim kan degerimde seninki gibi. Dr birsey demedi. Devam et kan ilacina defi. Mesela o ictigimiz surubu brn gunde 1 defa aliyorum. Ama icinde duruma gore dozun arttirilabilecegini yaziyor. Sma dr bir sey demedi. Bakalim. Belki duzelir@meltem benim agrilarin sebebi bellioldu iltihap varmis idrarda o yapar agri dedi dr , ve genel sirt agrisi icinde hamilelik bel kemeri takarsan yari yariya iner agrin nerdeyse dedi. Kanim dusmus iyice 9.5 cikti
İki ay kaldı ondan sonra biter İNŞAALLAH bu çilen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?