2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol , Bugun gazi bey vardi nobetci O istedi kan idrar tahlili , bide o ictigimiz surup varya mesela onu icince bi sure sonra kajvalti yapiyoruz ya peynir yogur sut yiyip icmemeliymisiz pesinden etkisini bastiriyormus ben dr peybiri cok yerim :s artik dikat edicem, kuru uzumdr yiyorum aslinda pekmezrdr agirlik vericem sende ole yap kontrol zamanida gorusucem rukset hanimla bi konuyu.

İyigeceler kızlar erkn yatsam iyi olacak bugun mevlüte gittim geldim geldiğimden beri kötüyüm midem filn çok fena yine halsizim milletin gözümü değdi nedir geldiğimden beri yattığım yerden kalkamıyorum

Freplex fol diye bi surup kucuk siselerde , onuda deniyeyim ozaman sagol

Anladim. Ben de peyniri cok yiyordum. Demek ki dikkat etmrli

canım çok beğendim mavilisi var mı? nereden aldın? ne kadara aldın? çok soru sordum galiba :) güle güle sağlıkla bebişin kucağında giy inşallah :)
Teşekkür ederim. Icerenkoy Boynerden aldım. Suwen markasi. 170 ten 120ye dusmus fiyati. Baska renk var mi bilmiyorum. Ben kabinde baska bir sey denerken gorevli bayan israrla getirmek istedi cok begeneceksin diye. Nitekim direkt sldim. Baska model bakmadım

iyi akşamlar hamişlerrrpazartesi sendromu yaşamıyorum çok şükür bu haftahastalığım geçmedi ve öksürükten boğuluyorum hala bebeğimin geçen günkü kalp atışı artmasının korkusundan 3gün rapor alcam yarın aile hekimimden. kendimi geçtim ona bişey olacak diye korkuyorum perşembe de tatil cuma günü gitcem okula. inş o güne kadar tamamen iyileşirim.
her neyse.. bugün civile gittim. sebamed ürünlerini ebebekteki fiyatlardan 28 tl daha uyguna aldım. bebek pişik önleyici krem, bebek losyonu, compact sabun ve bebek kremi aldım. bebek pudrasını nivea aldım. umarım memnun kalırım. biberon ve emziği de avent aldım ebebekten.ı slak mendili de 4 aylık bebeği olan bi arkadaşım uni baby önermişti. saf su ve pamuktanmış. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. onu da ebebekten 12'li aldım.yıkama süngerini de çok sağlıklı olmadığı için önermedi. onun yerine kırpıklı örme yünden lif kullan dedi.bende şöyle bi tane vardı çeyizimde. onu kullanıcam.
bebek arabasına ve park yatağa hala karar veremedik aldınız mı siz? ya da hangisine karar verdiniz? aslında boş bi odam var. ütü ve ıvır zıvır odası olarak kullanıyorum. kiracıyım ve ağustosta evden taşıncaz. o yüzden bebek odası yapmicam orayı. odamıza park yatak alcam. yeni eve taşınırsak o zaman oda yapcaz. ıvır zıvır odamda da yüklük olarak kullandığım 3 kapaklı bi dolabım var. onu boşaltıp kızımın eşyalarını da o dolaba koymayı düşünüyorum.
bi de hamileliğin ilk aylarında heves edip mothercare'den oturma minderi almıştık. ilk aylarda bebeği üzerinde yatırıyosun(sol altta). sonra oturmaya başladığında oturma minderi olarak kullanıyosun.ben çok sevdim. sizinle de paylaşayım dedim. ayrıca ana dizi önerdi arkadaşım(foto ekledim). oturduğun odada bebeği yatırıyosun. öne arkaya sallanan çeşitleri falan var. onu da alıcam galiba

Eklentiler

• IMG_9988.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_8311.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 200-A-2.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 145
ben avent manuel aldim.erken alinmasi gereken bir sey degil.ben ilk cocugumu hoc emziremedim diye aldim.eger ihtiyac olursa gidip alinir manueller daha az çekiyor cok gerekli olursa ya da erken ise donulecekse elektrikli daha kullanisli.sonuc olarak pahali olduklarindan almak icin beklenebilir

Iyi geceler kızlar yavaş yavaş yine herkesin şikayetleri başlamış bende iki gündür ara ara kasiklarim agriyo sonra geçiyo günler çabuk geçse de izne ayrilsak ise gitmekte istemiyorum offf

Merhaba kızlar benim belim geceleri 2 gündür çok ağrıyor malesef
benimde çok ağrıyordu geçen haftauykumu hiç alamamış gibi hissediyodum. bu hafta biraz daha iyiym. yatmadan süt içiyorum bi de ayaklarımın altına yastık koyuyorum. belki öneri olabilir canım sana. artık son aylarımız az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca uykusuzluğumuza çare yok ama inş hamilelikteki tüm sıkıntılarımızı unuturuz

Iyi geceler kızlar yavaş yavaş yine herkesin şikayetleri başlamış bende iki gündür ara ara kasiklarim agriyo sonra geçiyo günler çabuk geçse de izne ayrilsak ise gitmekte istemiyorum offf
kasık ağrıları bende de çok oluyo.
sütünü iç miden için ve hemen uyu dinlen canım. Allah kem gözlerden korusun hepimizi

:)) pastapartisepeti.comdan beyaz taş tozu(2kg aldım 60 tane çıktı fakat kalıba göre değişiyor.) pembe boya birde bebek pudrası esansı aldım. Birmax.comdan süsleme malzemelerini aldım toplamda 75 tl civarı tuttu.ortadaki yazıyı kopyalama merkezinde yaptırdı eşim karton kağıda bastırdı 100 tanesi 5tlymiş.onuda silikonla arkasından yapıştırdım. Bu arada eğer yaparsan tülün içine sakın lavanta koyma şişkin oluyo arkası ve mıknatısı üst kısma yapıştır.Başka sorun olursa cevaplarım tatlım. Bu arada derinliği fazla olan kalıpları alırsan maaliyetin yükselir çünkü fazla toz gider. Etrafında hobi dükkanları varsa kalıbı görerek almanı tavsiye ederim

Sağol canım cevabın için .. Yarin kalıp için iş Dönüşü bakacam zaten :) heves sardı beni .. Çok hoş geldi bana ..lavantaya gerek yok sanırım sonuçta Taşlar kokulu oluyordur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…