2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Freplex fol diye bi surup kucuk siselerde , onuda deniyeyim ozaman sagol
ben başta onu kullanıyodum sonra gittiğim özel doktorum bunu değiştir hap al dedi. bende deletteki doktoruma söyledim az geliyormuş diye. o da başka bi hap yazdı sonra eczaneye gittim ferrum fort verdi en iyi demir hapı bu .başka alma dedi. hiç yapmadığım şey aslında doktorun yazdığını değilde eczacının önerdiğini aldım. sonraki muayenede doktoruma söyledim.buna devam et dedi hala kullanıyorum doğumdan sonrada kullanılıyomuş 4 ay falan bi doktoruna söyle istersen değiştirebilir ilacını

ya bende kararsız kaldım işte. arkadaşım erken doğum yaptı ondan etkilendim sanırım hemen aldırmışlar elektriklisini bebek küvezde olunca sağıp vermek zorunda kalmış. al dursun dedi bana sütün gelsede depolar içiririsin bebeğe dedi bilmiyorum ne yapıcam

ben park yatak sunny baby cibinlikli aldım . 1 sene kullanıcam sonra odasını yapıcam. ama uzun süre kullancaksan daha iyi bişe alabilirsin. benimki biraz küçük gibi geldi

iyi geceler kızlar herkese uyumadan bi bakim dedim, ay bu defada vücudumda minik minik kırmızı lekeler çıktı benim ya derdim hiç bitmiyo valla çok değil ama 7-8 tane farklı yerlerde var böyle minik yanık lekesi gibi yarın cildiyeye randevu aldım gidicem ne ola ki bunlar ...Hamilelikle alakası varmı kızlar yada başına gelen varmı ilk kez oluyor bende de...Gece yanığı olabilir diyen oldu ama bilmiyorumki öyle su toplamış bişy değil minik kırmızı sanki yağ sıçramışta yanmış kızarmış gibi anlatabildimmi tam bilmiyorum ama bi gideyim doktor ne dicek bakalım önemli bişy olmasında ...

kızlar bugün sabah kanamayla uyandım.hemen acile gittik ultrason muayene ve nstden sonra bir sıkıntı olmadığını eski bir kanama olduğunu söylediler.ama erken doğum riskin var istirahat et dediler.bu hafta çok yorulmuştum hergün hastaneye gittim suyum fazla diye şeker yüklemeleri yapıldı idrarda da enfeksiyon çıktı falan,o yüzden hep hastanelerdeydim patlak verdi sanırım.şimdi dinleneceğim evde,ilkokul çağındaki çocukla nasıl yapacaksam tabi aman siz de çok yormayın kendinizi.bugün yaşadığım korku bana yetti

Ben hap icemedigim icin doktorum bu u verdi aslinda bana

Günaydın ben de bi hafta aradan sonra işe başladım, işler fena birikti ayın 10'una kadar eytiştirmemiz gereken de bir proje var...
Tek tesellik perşembenin tatil olması
İstanbul'a çarşamba kar gelecek deniyor, perşembe akşamı gelse de cuma tatil olsa diye de bekliyorum içten içe:)
engellilere ve hamilelere tatil oluyor ya bazen kar yağdığında herkese olmasa bile...
hazır kış hamilesi olmuşuz faydalanalım bari, bidfaha ne zaman fırsat bulcvaz :)

birşey soracağım sizlere bebekler ne zaman baş aşağı dönecek..

son gün bile dönebiliyormuş
ama şu an nasıl durduğunun pek önemi yok
benimki baş aşağıydı, geçen hafta ayaklarını aşağı verdi, şimdi tekrar başını aşağı verdi sanırım ki hareketleri yukarda hissediyorum tekrar
kafasına estikçe dönüyo benimki

kızlar günaydınnn artık sabahları kalkmak işkence gibi gelmeye başladı bana
vücudum o kadar ağır ki taşıyamıyorum üzerimde hep bir halsizlik var
Al bende de okadar çok isteksiz geliyorum okula tatili iple çekiyorum kızımla yatarım uyuyayim :) ins sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…