- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ben başta onu kullanıyodum sonra gittiğim özel doktorum bunu değiştir hap al dedi. bende deletteki doktoruma söyledim az geliyormuş diye. o da başka bi hap yazdı sonra eczaneye gittim ferrum fort verdi en iyi demir hapı bu .başka alma dedi. hiç yapmadığım şey aslında doktorun yazdığını değilde eczacının önerdiğini aldım. sonraki muayenede doktoruma söyledim.buna devam et dedi hala kullanıyorum doğumdan sonrada kullanılıyomuş 4 ay falan bi doktoruna söyle istersen değiştirebilir ilacınıFreplex fol diye bi surup kucuk siselerde , onuda deniyeyim ozaman sagol
ya bende kararsız kaldım işte. arkadaşım erken doğum yaptı ondan etkilendim sanırım hemen aldırmışlar elektriklisini bebek küvezde olunca sağıp vermek zorunda kalmış. al dursun dedi bana sütün gelsede depolar içiririsin bebeğe dedi bilmiyorum ne yapıcamben avent manuel aldim.erken alinmasi gereken bir sey degil.ben ilk cocugumu hoc emziremedim diye aldim.eger ihtiyac olursa gidip alinir manueller daha az çekiyor cok gerekli olursa ya da erken ise donulecekse elektrikli daha kullanisli.sonuc olarak pahali olduklarindan almak icin beklenebilir
ben park yatak sunny baby cibinlikli aldım . 1 sene kullanıcam sonra odasını yapıcam. ama uzun süre kullancaksan daha iyi bişe alabilirsin. benimki biraz küçük gibi geldiiyi akşamlar hamişlerrrpazartesi sendromu yaşamıyorum çok şükür bu hafta hastalığım geçmedi ve öksürükten boğuluyorum hala bebeğimin geçen günkü kalp atışı artmasının korkusundan 3gün rapor alcam yarın aile hekimimden. kendimi geçtim ona bişey olacak diye korkuyorum perşembe de tatil cuma günü gitcem okula. inş o güne kadar tamamen iyileşirim.
her neyse.. bugün civile gittim. sebamed ürünlerini ebebekteki fiyatlardan 28 tl daha uyguna aldım.bebek pişik önleyici krem, bebek losyonu, compact sabun ve bebek kremi aldım. bebek pudrasını nivea aldım. umarım memnun kalırım. biberon ve emziği de avent aldım ebebekten.ı slak mendili de 4 aylık bebeği olan bi arkadaşım uni baby önermişti. saf su ve pamuktanmış. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. onu da ebebekten 12'li aldım.yıkama süngerini de çok sağlıklı olmadığı için önermedi. onun yerine kırpıklı örme yünden lif kullan dedi.bende şöyle bi tane vardı çeyizimde. onu kullanıcam.
bebek arabasına ve park yatağa hala karar veremedikaldınız mı siz? ya da hangisine karar verdiniz? aslında boş bi odam var. ütü ve ıvır zıvır odası olarak kullanıyorum. kiracıyım ve ağustosta evden taşıncaz. o yüzden bebek odası yapmicam orayı. odamıza park yatak alcam. yeni eve taşınırsak o zaman oda yapcaz. ıvır zıvır odamda da yüklük olarak kullandığım 3 kapaklı bi dolabım var. onu boşaltıp kızımın eşyalarını da o dolaba koymayı düşünüyorum.
bi de hamileliğin ilk aylarında heves edip mothercare'den oturma minderi almıştık. ilk aylarda bebeği üzerinde yatırıyosun(sol altta). sonra oturmaya başladığında oturma minderi olarak kullanıyosun.ben çok sevdim. sizinle de paylaşayım dedim.ayrıca ana dizi önerdi arkadaşım(foto ekledim). oturduğun odada bebeği yatırıyosun. öne arkaya sallanan çeşitleri falan var. onu da alıcam galiba
neden ki ?Bana doktorum sutu icip yatma demisti sizedw siyleyeyim dedim sutu yatmadan 2 saat ince icmis olmak gerekiyormus
ben başta onu kullanıyodum sonra gittiğim özel doktorum bunu değiştir hap al dedi. bende deletteki doktoruma söyledim az geliyormuş diye. o da başka bi hap yazdı sonra eczaneye gittim ferrum fort verdi en iyi demir hapı bu .başka alma dedi. hiç yapmadığım şey aslında doktorun yazdığını değilde eczacının önerdiğini aldım. sonraki muayenede doktoruma söyledim.buna devam et dedi hala kullanıyorum doğumdan sonrada kullanılıyomuş 4 ay falan bi doktoruna söyle istersen değiştirebilir ilacını
neden ki ?
birşey soracağım sizlere bebekler ne zaman baş aşağı dönecek..
günaydınnn canlarımmmm
Al bende de okadar çok isteksiz geliyorum okula tatili iple çekiyorum kızımla yatarım uyuyayim :) ins sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız hepimiz.kızlar günaydınnn artık sabahları kalkmak işkence gibi gelmeye başladı bana
vücudum o kadar ağır ki taşıyamıyorum üzerimde hep bir halsizlik var
Günaydın canim sen çalışıyor muydun?Gunaydin herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?