2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar dün beşik alıcam diye maskoya gittim beğenemedim ama yaa :S oda takımını 2 yaşında falan almak istiyorum. beşik almak bile ne zormuş

Günaydınnn annişler bol yağmurlu bir haftaya merhaba Sabah alarmım çalmamış kızım kurcalamış varşova saati yapmış telefonu 1 saat geriden geliyormuş. Ama krampım tam vaktinde beni uyandırdı 6.30da. Can havliyle yataktan kalkıp bir de başımı gardroba çarptım

Erken doğum belirtisi olduğunu sanmam bu haftalardan sonra bence değişiklik gösterebilir.

Taçın takımlarında oluyor genelde

Günaydın kızlar, evet konustum doktorla bu haftalarda normaldır artık dedı sancın varmı kasılman dedı hayır yok dedım ozaman problem yok kendını fazla yorma dedi, dün pazar evden dısarı cıkmadım normal de bebegın hareketlerını hıssederdım ama dun cok az hıssettım benım gıbı hareketlerını az hısseden varmı cok pımpırıklenmeye baslıyorum

İyiyim canım benim valla hafta sonu çok yoruldum oda işini halettik paşa için şimdi yorgun bir şekilde çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın canım

bende iyiyim ama yorgunum cumartesi günü havuzlu hana gittim
trafik araba beni çok yordu dünde kv gittim
misafirleri komşuları baya bir yoruldum bugün sersem gibiyim:)

canım bu kadar stres yapma bence
bazen bende hissetmiyorum çok fazla ama gece yatınca harekete geçiyor
güzel düşünelim güzel olsun o kadar şeyi geride bıraktık
az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.

gecede cok az hıssettım mesela sola yattım sol gogsumun altında oynama oldu mesela ama normal atmalar dısında sag tarafa yatınca hıc hıssetmedım bılmıyorum ya uff pımpırıklenıyor hıssettım ama az hıssettım dunde

nasıl canım begendın mı havuzlu hanıı ?

çook beğendim ama ucuz değildi hiçte indirim yapmıyorlar
gecelik sabahlık pijama takımı lohusa terliği tacı emzirme sütyeni kapı süsü mevlütte şekerleri dağıtmak için sepet aldım hepsine 250 tl verdim
cumartesi çok geç döndük yoruldum dünde evde yoktum atamadım
akşama gönderirim :)

bence bizim bünyemizle olabilir cuma akşamı temizlik yaptım
o gün hiç oynamadı gece kalktım telaş yaptım
sabah oldu tam iki katı hissettim
kötü düşünmek istemiyorum.

Cumartesi günü dalan roxy matik 4,97
uni baby yenıdoan ıslak mendıl uclu paket ıcınde bır tane alt acma hedıye ıdı 12,99 tl idi özkuruşlar markette
prima premium care 1 numarada 29.99 tl ıdı 50 li paket kızlar etrafınızda varsa özkuruşlar bakın bana uygun geldi, ayrıca eşimin ananesi hediye nohut battanıye almıs bebege pufpuf cok tatlı

güle güle kullan canım evet fıyatlar aynı fakat cesıt cok

bende aksıne dun hıc ıs yapmadım neyse yemek yıyım hareketlenme olucak mı ?

Canım bence için rahat olsun her hareketlerini hissetmeyebiliriz ,, geçen hafta için fren tutmayınca falan eve gittim çikolata meyve suyu ne yaptıysam hareket etmedi gece gece hastaneye gittim ama gayet hareket ediyordu cadı ama ben hissetmiyordum yani böyle olabilir dediğim gibi için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…