Al bende de okadar çok isteksiz geliyorum okula tatili iple çekiyorum kızımla yatarım uyuyayim :) ins sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız hepimiz.
İyiyim canım benim valla hafta sonu çok yoruldum oda işini halettik paşa için şimdi yorgun bir şekilde çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın canımgünaydın nasılsınn?
Erken doğum belirtisi olduğunu sanmam bu haftalardan sonra bence değişiklik gösterebilir.
İyi akşmlar kızlar bugun kahvaltıya git misafirlik akşm kına derken kendimi eve yeni attım ve ölüyorum yorgunluktan enerjim kalmamış artıkk
Son haftalara kadar değişiyo diyorlar geçen kontrolde oğlum yan yatıyodu halada dönmedi
gülerek giysin kuzun göbekte insanların dediğine çok takılma ama doktoruna yinede danış bence canım
evet canım bekleniyo açıklık 4-5 cm olunca yapıyor dr
O nasıl bir adetmiş ya ilk defa duydum ben
çok güzelmiş çok beğendimm
Taçın takımlarında oluyor genelde
doktoruna bi danış bence erken doğm riski varmı söyler zaten. 32 de doğurana rkadaşımda öyleydi karnım cok aşağıda herkes farkediyo bunu diyordu ama onun ağrılarıda coktu çatım ayrılıyo sanki diyodu. doktor randeusu beklicem diye gitmedi gece aniden doğurdu .bu son aylarda en ufak şeyde doktora danışmak gerek sanırım yoksa en ufak bişeyden herşey cıkabiliyo. bende ev işi yapasım geliyo sonra kendimi tutuyorum doktorun dediklerini hatırlıyorum
İyiyim canım benim valla hafta sonu çok yoruldum oda işini halettik paşa için şimdi yorgun bir şekilde çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın canım
Günaydın kızlar, evet konustum doktorla bu haftalarda normaldır artık dedı sancın varmı kasılman dedı hayır yok dedım ozaman problem yok kendını fazla yorma dedi, dün pazar evden dısarı cıkmadım normal de bebegın hareketlerını hıssederdım ama dun cok az hıssettım benım gıbı hareketlerını az hısseden varmı cok pımpırıklenmeye baslıyorum
nasıl canım begendın mı havuzlu hanıı ?bende iyiyim ama yorgunum cumartesi günü havuzlu hana gittim
trafik araba beni çok yordu dünde kv gittim
misafirleri komşuları baya bir yoruldum bugün sersem gibiyim:)
gecede cok az hıssettım mesela sola yattım sol gogsumun altında oynama oldu mesela ama normal atmalar dısında sag tarafa yatınca hıc hıssetmedım bılmıyorum ya uff pımpırıklenıyor hıssettım ama az hıssettım dundecanım bu kadar stres yapma bence
bazen bende hissetmiyorum çok fazla ama gece yatınca harekete geçiyor
güzel düşünelim güzel olsun o kadar şeyi geride bıraktık
az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.
nasıl canım begendın mı havuzlu hanıı ?
gecede cok az hıssettım mesela sola yattım sol gogsumun altında oynama oldu mesela ama normal atmalar dısında sag tarafa yatınca hıc hıssetmedım bılmıyorum ya uff pımpırıklenıyor hıssettım ama az hıssettım dunde
bende aksıne dun hıc ıs yapmadım neyse yemek yıyım hareketlenme olucak mı ?bence bizim bünyemizle olabilir cuma akşamı temizlik yaptım
o gün hiç oynamadı gece kalktım telaş yaptım
sabah oldu tam iki katı hissettim
kötü düşünmek istemiyorum.
güle güle kullan canım evet fıyatlar aynı fakat cesıt cokçook beğendim ama ucuz değildi hiçte indirim yapmıyorlar
gecelik sabahlık pijama takımı lohusa terliği tacı emzirme sütyeni kapı süsü mevlütte şekerleri dağıtmak için sepet aldım hepsine 250 tl verdim
cumartesi çok geç döndük yoruldum dünde evde yoktum atamadım
akşama gönderirim :)
bende aksıne dun hıc ıs yapmadım neyse yemek yıyım hareketlenme olucak mı ?
güle güle kullan canım evet fıyatlar aynı fakat cesıt cok
bende aksıne dun hıc ıs yapmadım neyse yemek yıyım hareketlenme olucak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?