çok ritmik vuruyo hafif hafif pıt ppıt ediyoBen hickirdigini anlamiyorumya da hic hickirmiyor bu kiz :)
çok yormamak lazım ama olmuyo bende işten geldim mutfağı topla etrafı toparla hemn karnım sertlşti belim ağrıdı süpürme işini de kocama bıraktım sabah süpür dedimBütün gün iş yemek bulaşık derken popom yeni yer gördü.
Nasıl yormaya yım ki çocuk kucak istiyor daha 20 aylık ev talan eşim hiç yardımcı olmaz evde bütün işler bana bakar inşallah zamanını doldurur kızımçok yormamak lazım ama olmuyo bende işten geldim mutfağı topla etrafı toparla hemn karnım sertlşti belim ağrıdı süpürme işini de kocama bıraktım sabah süpür dedim
Ahh canım Allah yardımcın olsun kuzucuğunda daha küçükmüşNasıl yormaya yım ki çocuk kucak istiyor daha 20 aylık ev talan eşim hiç yardımcı olmaz evde bütün işler bana bakar inşallah zamanını doldurur kızım
Ayyy canim benim allah yardimcin olsun.isin çok zor.Nasıl yormaya yım ki çocuk kucak istiyor daha 20 aylık ev talan eşim hiç yardımcı olmaz evde bütün işler bana bakar inşallah zamanını doldurur kızım
Veeee kızlar 5000' inci sayfaya ulaştık tüm hızımızla :))
Valla günlük ortalama 50 sayfa yapıyoruz :) hafta sonları Yarısı oluyor ama doğum izinlerine çıkınca nasıl oluruz bilmiyorum bazı arkadaşlar işyerinden giriyor izne çıkınca bizleri yanlız bırakmazlar inşallah :)
Butun gun bi patikle ugrastim ya matematik hesabi gibi ornegi var :)
Ama bitti cok sukur :)
Bnmki de 2 kilo 40 cm . Bol su ic cnm bide kendni yorma :)Mrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
Gündüz çok istiyorum girmeyi ama işten fırsat bulamıyorum ben doğum izninde bol bol burda olucam :)Evet hafta ici sayfalar su gibi akiyo haftasonu ve aksamlari durgun, cok sey paylasiyoruz iyiki bu siteye girmisim
maşallah pek bi hamaratsın canım bende merak ettim resmini atsanButun gun bi patikle ugrastim ya matematik hesabi gibi ornegi var :)
Ama bitti cok sukur :)
ya kaç haftalıksın ben 28 \1 günlükken 1200 gr dı seninkni görünce benimki bi küçük geldi banaMrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?