2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok yormamak lazım ama olmuyo bende işten geldim mutfağı topla etrafı toparla hemn karnım sertlşti belim ağrıdı süpürme işini de kocama bıraktım sabah süpür dedim
Nasıl yormaya yım ki çocuk kucak istiyor daha 20 aylık ev talan eşim hiç yardımcı olmaz evde bütün işler bana bakar inşallah zamanını doldurur kızım

Valla günlük ortalama 50 sayfa yapıyoruz :) hafta sonları Yarısı oluyor ama doğum izinlerine çıkınca nasıl oluruz bilmiyorum bazı arkadaşlar işyerinden giriyor izne çıkınca bizleri yanlız bırakmazlar inşallah :)

Evet hafta ici sayfalar su gibi akiyo haftasonu ve aksamlari durgun, cok sey paylasiyoruz iyiki bu siteye girmisim

Butun gun bi patikle ugrastim ya matematik hesabi gibi ornegi var :)
Ama bitti cok sukur :)

Canim fotografini atsana, bende dun bir modeli denedim elimde olan yunlerle biraz minik oldu yeni yun almam lazim, birde battaniyeden kalan yunlerle bere ordum atkisi yarim kaldi havalar duzelince gidip yun almam lazim yuncu baya uzak

Evet hafta ici sayfalar su gibi akiyo haftasonu ve aksamlari durgun, cok sey paylasiyoruz iyiki bu siteye girmisim
Gündüz çok istiyorum girmeyi ama işten fırsat bulamıyorum ben doğum izninde bol bol burda olucam :)
Butun gun bi patikle ugrastim ya matematik hesabi gibi ornegi var :)
Ama bitti cok sukur :)
maşallah pek bi hamaratsın canım bende merak ettim resmini atsan

Mrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
ya kaç haftalıksın ben 28 \1 günlükken 1200 gr dı seninkni görünce benimki bi küçük geldi bana buarada bebek aşağıda dediyse bencede bol bol dinlenmelisin

Ilk defa hayatimda cift yastik yattim dun gece. Derlerdi de garip gelirdi . Karnim benim iyice gerildi. Sabahlari rahatim da aksamlari cok rahatsiz ediyor. Yatarken nefes darlığı ve kalcsmda hic gecmeyen bir ağrı

gunaydin kizlar ayin 27 si kizimi gorduk doppler bakildi turk doktora gittim bu sefer bebek iki hafta geri dedi sata gore bastan beri bir gerilik vardi zaten dedim ama dun aksam birseyler okudum netten cok endiselendim ve korktum geceden beri yatamadim hic... doktor simetrik olarak iki hafta geri dedi bas olcusu kan dolasimi kalbi filan korkmamistimda simdi endiseleniyorum ne yapayim sizce... beslenmeyle alakasi yokmus suyun filanda iyi dedi... 28 haftalik olmaliydi 26 haftalik cikti...

bastan beri iki hafta geriydi hatta kan tahlilimde bile ama 12 ci haftamda tam satla bir olmustu ama 5 gunluk gerilik vardi onemsememeistim ama simdi korktum... lutfen bebegim iyi olsun dua edin... bol bol oynuyor hatta bu aralar baya abartti pipir hanim bu arada kizim ikimizede benzemiyor bakalim dogunca nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…