- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
inşallah düşündüğün gibi olumsuz bişiler yoktur arkadaşım,gönlünü ferah tutmaya çalış.gunaydin kizlar ayin 27 si kizimi gorduk doppler bakildi turk doktora gittim bu sefer bebek iki hafta geri dedi sata gore bastan beri bir gerilik vardi zaten dedim ama dun aksam birseyler okudum netten cok endiselendim ve korktum geceden beri yatamadim hic... doktor simetrik olarak iki hafta geri dedi bas olcusu kan dolasimi kalbi filan korkmamistimda simdi endiseleniyorum ne yapayim sizce... beslenmeyle alakasi yokmus suyun filanda iyi dedi... 28 haftalik olmaliydi 26 haftalik cikti...
bastan beri iki hafta geriydi hatta kan tahlilimde bile ama 12 ci haftamda tam satla bir olmustu ama 5 gunluk gerilik vardi onemsememeistim ama simdi korktum... lutfen bebegim iyi olsun dua edin... bol bol oynuyor hatta bu aralar baya abartti pipir hanimbu arada kizim ikimizede benzemiyor bakalim dogunca nasil olacak
çizelge ? zaten işim evime çok yakın arabayla 5-10 dakika doğumumda 9 mart görünüyor yollarda yorulmadığım için ne kadar gelsem kardır diye düşünüyorum ... bakalım bebişimde izin verirse gelirim tabi :) son zamanlarda yerime başka biri gelicek zaten ona işi gösterirken fazlada yorulmam diye düşünüyorum :)
Mrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
gunaydin kizlar ayin 27 si kizimi gorduk doppler bakildi turk doktora gittim bu sefer bebek iki hafta geri dedi sata gore bastan beri bir gerilik vardi zaten dedim ama dun aksam birseyler okudum netten cok endiselendim ve korktum geceden beri yatamadim hic... doktor simetrik olarak iki hafta geri dedi bas olcusu kan dolasimi kalbi filan korkmamistimda simdi endiseleniyorum ne yapayim sizce... beslenmeyle alakasi yokmus suyun filanda iyi dedi... 28 haftalik olmaliydi 26 haftalik cikti...
bastan beri iki hafta geriydi hatta kan tahlilimde bile ama 12 ci haftamda tam satla bir olmustu ama 5 gunluk gerilik vardi onemsememeistim ama simdi korktum... lutfen bebegim iyi olsun dua edin... bol bol oynuyor hatta bu aralar baya abartti pipir hanimbu arada kizim ikimizede benzemiyor bakalim dogunca nasil olacak
http://vergikanunhaberleri.blogspot.com.tr/2011/12/dogum-izninde-isten-ckarlan-kadnn.htmlRAPORU YAZDIRDIM AMA RAPORDAN SONRA ÇIKIŞ VERİRLERSE SORUN OLUR MU
Canım üzme kendini moralde önemli gebelikte.Bol bol dua et geçecek inşallahDurup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
Ama yapçak bişi yok.inşallah artmaz....
nefes darlığı ve bel ağrım var benimde daha da 3ay var bugünler böyleyse sonlarını hiç düşünemiyorumIlk defa hayatimda cift yastik yattim dun gece. Derlerdi de garip gelirdi . Karnim benim iyice gerildi. Sabahlari rahatim da aksamlari cok rahatsiz ediyor. Yatarken nefes darlığı ve kalcsmda hic gecmeyen bir ağrı
Canim fotografini atsana, bende dun bir modeli denedim elimde olan yunlerle biraz minik oldu yeni yun almam lazim, birde battaniyeden kalan yunlerle bere ordum atkisi yarim kaldi havalar duzelince gidip yun almam lazim yuncu baya uzak
Gündüz çok istiyorum girmeyi ama işten fırsat bulamıyorum ben doğum izninde bol bol burda olucam :)
maşallah pek bi hamaratsın canım bende merak ettim resmini atsan
ya kaç haftalıksın ben 28 \1 günlükken 1200 gr dı seninkni görünce benimki bi küçük geldi banabuarada bebek aşağıda dediyse bencede bol bol dinlenmelisin
benim de doğum 7 mart görünüyor, 13 şubatta ayrılmayı düşünüyorum ben de 37. hafta bitiminde..
benbi de sezaryan düşünüyorum 23 şubatta falan doğum olabilir yani..
10 gün önce çıkmış olucam böyle olursa...
bi hafta da kendim için eklerim belki çok zorlanırsam...
ya kızlar 32. hafta çallışabilir raporumu alıcam ben haftaya salı....
sonra rapor alabiliyo muyum bi hafta işe gelmemek için falan mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?