2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese :)
maşallah bebişler büyüyor.bakalım bizimki kaç kilo olmuş,cuma öğrenicem ben de kısmetse .rapor vericek bir de doktor.

inşallah düşündüğün gibi olumsuz bişiler yoktur arkadaşım,gönlünü ferah tutmaya çalış.
ama anlıyorum seni,ben hareketleri azalınca bile endişeleniyorum.annelik işte :)

bu arada büyüklü küçüklü bir sürü yeleği,hırkası oldu kızımın.kayınvalidem sağolsun bir akrabaya ördürmüş daha da örecekmiş :) en minikleri çok tatlı

benim de doğum 7 mart görünüyor, 13 şubatta ayrılmayı düşünüyorum ben de 37. hafta bitiminde..
benbi de sezaryan düşünüyorum 23 şubatta falan doğum olabilir yani..
10 gün önce çıkmış olucam böyle olursa...
bi hafta da kendim için eklerim belki çok zorlanırsam...

ya kızlar 32. hafta çallışabilir raporumu alıcam ben haftaya salı....
sonra rapor alabiliyo muyum bi hafta işe gelmemek için falan mesela

Mrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr

maşallah boyu kilosu önden gidiyor gibi bile görünüyor

en başından beri 2 hafta geriydi diyorsun bence sat yanlış hesaplanmış geç döllenme durumu var...

kar yağıyor, tutsa keşke

bugün erken çıksak 2de falan

yarın da tatil olsa hiç gelmesek

gerçi bu sefer akşam da arkadaşlara gidicektik gidemeyiz, kış lastiğimiz de yok

""Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak.""

Gebelik takvimimde yazıyor bu...

ben de haftada 250 gram alıcak hep diye hesaplıyodum belli bi zamana kadar

demek o kadar da tombul olmayacak

günaydın herkese. ben de baya bir zamandır ultrasona girmiyorum. bebeğimin boyu kilosu ne oldu çok merak ediyorum. kötü haberler alan arkadaşların durumu inşallah düzelir, hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşaallah. artık az zamanımız kaldı

Ilk defa hayatimda cift yastik yattim dun gece. Derlerdi de garip gelirdi . Karnim benim iyice gerildi. Sabahlari rahatim da aksamlari cok rahatsiz ediyor. Yatarken nefes darlığı ve kalcsmda hic gecmeyen bir ağrı
nefes darlığı ve bel ağrım var benimde daha da 3ay var bugünler böyleyse sonlarını hiç düşünemiyorum

Arkadaşlar hani msj larimizin altında hamilelik günlüğü varya kırmızı yazilarla yesil yazılardaki boy kilo arasında çok fark oluyor.mesela boy birinde 28 birinde 39.9 yazıyo hangisi daha doğru acaba

Canim fotografini atsana, bende dun bir modeli denedim elimde olan yunlerle biraz minik oldu yeni yun almam lazim, birde battaniyeden kalan yunlerle bere ordum atkisi yarim kaldi havalar duzelince gidip yun almam lazim yuncu baya uzak

süslemesini bitirince atarım kızlar

Kadın doğumcu dışında başka polikliniklerden alabiliyorsun ... bizim burda çalışan bir müdür arkadaş öyle yapmıştı.. çalışabilir raporu aldı fakat KBB dan, ortopediden vs yerlerden kısa süreli raporlar aldı bu durumda doğum ile ilgili olmadığı için sıkıntı olmuyormuş ...Rapor içinde rapor oluyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…