2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin annisler karli gune uyanmak guzel ama disari cikmak zorunda olmak kotu, saglik ocagina gidip sonuclarimi almam lazim

Arkadaşlar hani msj larimizin altında hamilelik günlüğü varya kırmızı yazilarla yesil yazılardaki boy kilo arasında çok fark oluyor.mesela boy birinde 28 birinde 39.9 yazıyo hangisi daha doğru acaba

Canim kirmizi yazan yer bugun icin gecerli yesil yazan yer haftalik gelisimini gosteriyo anladigim kadariyla

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Allah ın izniyle hiç birşey olmaz. moralini yüksek tut

nefes darlığı ve bel ağrım var benimde daha da 3ay var bugünler böyleyse sonlarını hiç düşünemiyorum

nefes alamamam sorunu bvende d evar yaa

eşim doktora gidelim kardiyaloğa falan diyo da normalmiş olması diyorum

arabada kalorifwer de açıksa nefessiz kalıyorum camı açıp başımı dışarı çıkarıp nefes alıyorum bazen

waay her işin bi çakalllığı var, öğrenmek laızm bunları:)

aslında ben raporlarımı bitirmeyeyim doğum sonrası 30 mu 40 mı kaç gün hakkımız varsa izne ekleyeyim diyodum da öle kolay heyet raporu vermiyolamrış

karlı bir günden herkese günaydın :)

canım bende yorgunsam yada böyle oynamadı filan paniklersem hiç oynamıyo birde bu haftalardan sonra zaten önceki gibi kıpır kıpır olmazmış yeri daraldığı için

allahtan akşam kıpırdaktı keyfim yerine geldi.

ahhh rüyalar bende günlerdr rüyamda erkenden doğum yaptığımı görüyorum açya korkuyorum

ben bi aralar kendimi ameliyathane de görüyordum sezeryan oluyormusum :)

o kadar yuksek degil ki normalde zaten.sisirmisler fiyati
biz braun prt 1000 kullandik koltuk alti cok memnunduj

50 liradan 10 liraya düsünce birde yorum görmeyince ben aldım da çekirge arkadaşımız bakıyordu tesadufen gordum bende.

bende var böle bişey
eczaneden 10 liraya almıştım
ama bebek için kullanışlı değil dediler ölçmesi zor diye

ben arzumun alından olcerını aldım. cekırge arkadasımız dusunmus.. olcmesi zorsa almadan once bir kere daha dusunmek lazım.

karlı bir günden herkese günaydın :)

ben arzumun alından olcerını aldım. cekırge arkadasımız dusunmus.. olcmesi zorsa almadan once bir kere daha dusunmek lazım.

arzumunkini kasça aldın ben de alından ölçer alıcam snaırım... braun ii diolar ama açık ara pahalıysa başka marka alırım
geçenlerde ebebekte chicconunki mi ne 125ten 80e düştü diyodu gaza geldim çok düşmüş diye sonra nette baktım zaten o fiyatlardaymış normalde de

herkese günaydın kızlaaar:)

dün kipaya uğramıştım 5 li alttan çıtçıtlı uzun kollu body ler 24,50 ye düşmüş çokta güzel kalın penyesi aklınızda olsun

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...
cok geçmiş olsun. erkenden teşhis konmuş. tedavin başlamış. dr kontrolündesin. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Gönlünü ferah tut.

KIZLAR GUNAYDINNNN...benım 8 ocakta 32 haftam doluyor yanı ızne ayrılıcam.
sezeryan dogumda 1 hafta erken dogunca bebek bunu nasıl ekletıcez dogum sonrasına.1 dogumda doktorum hesaylayıp eklememıs dun hesapladım kendım 11 gunum yanmıs.deneyımlı anneler bilgilendırırmısınız benı bu konuda....
8 ocak-30 nısan arası 16 haftam oluyor ama sezeryan dogum en az 1 haftam gıdecek.
bu arada ılce mıllı egıtıme gıttım sordum somestır tatılı dusuluyor yonetmelık bellı dedıler.bende 8 ocakta ayrılmaya karar verdım.onlar nasıl dusuyolarsa bende 1 haftamın hakkını sonuna kadar arıycam...

Canım korkma benim oğlum da 2 hafta geriydi. Biraz küçük doğmanin dışında bir sıkıntımız olmadı şükür.

heyet raporunu baska bı doktor da verebılıyor degıl mı??6 haftayı bı sekılde halletmem lazım heyet almak daha mantıklı doktor tanıdıgım var ama bılemıyorum tabı.

Doğumdan sonra dr gidip rapor alıyorsun örneğin 38+3 de doğum gerçekleşmiştir diye onuda okula doğum belgesiyle birlikte okula teslim ediyorsun. Onlar hesapliyorlar. Birde bizim okulda onbeş tatilde izne ekkeniyormus. Ilden ile ilçeden ilçeye uygulama farklılıklarının olması ne kötü

Günaydın kızlarrr. nasılsınız Ka. gündür çok bakamıyorum işler yoğun. Bakamayınca da özlüyo insan burayı. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…