2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım... heyet raporunu bazı hastaneler doğum yaptığın hastaneler vermesi gerekir gibi bir yol izliyor ama bizim amir konya da doğum yaptı ve burdan heyet raporu aldı biz bile şaşırdık:) benim için emsal oldu tabi kadının torpili buram buram belli

kızlar ben sabaha karşı uyanıp sonra hiç uyuyamadığım için öyle uykusuz işe geliyorum işimde finans benim dikkat gerektiriyor o yüzden ayılmak için nescafe içiyorum çok sorun olur mu acaba ??

kızlar ben sabaha karşı uyanıp sonra hiç uyuyamadığım için öyle uykusuz işe geliyorum işimde finans benim dikkat gerektiriyor o yüzden ayılmak için nescafe içiyorum çok sorun olur mu acaba ??

bende içiyorum sabahları birtane süt ile yapıp
normal de de alışkanlığım dı vazgeçemedim doktor 1 fincan da bir sakınca göremedi

59.90 aldım canım e bebek den yanı alından olcerlerın ıcınde en uygun olanı oydu.

Durup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
Ama yapçak bişi yok.inşallah artmaz....
İyiki ölçtünki farkına vardın her şerde bir hayır.Hayırlısıyla alırsın yavrularını kucağına inşallah

doktorum söylediğinde bende çok sevinmiştim:)

onuda içiyorumm :))
Hg canım bnde diyecektim demet nerde sonra aklıma geldi ben de bugün ilk defa üşüdüm normalde hormonlardan dolayı sanırım hiç üşümüyordum
kan verme işi yılbaşından sonraya kaldı demek bende cuma hastaneye gidicem kontrole ondan önce versem iyi olur sonuçları gösteririm diyordum

59.90 aldım canım e bebek den yanı alından olcerlerın ıcınde en uygun olanı oydu.

ebebekten ihtiyaç listesi çıakrdım ben de, en az bi 500 liralık şey alınacak...göğüs pompasını almazsam tabi...

biberon almalı mıyım alışmasın diyotrlar ya kaşık tarzı bişey vars aonu mu alsam diyorum?

Bir de sevi bebenin minder şeklindeki küvet file/minderinden bahsetmiştiniz, kullanışlı mı hakikaten, filedeki gibi durulayınca şampuanlar gitmeyecek sanki onda, son suda birinin kaldırması laızm bebeği
bi de top top olan file var onun avantajı ne ?

küvet takımı
ateşölçer
burun aspiratörü
pişik kremi şampuan
emzirme sütyeni
göğüs kremi, kalkanı(?), pedi
biberon (?)
ıslak mendil
bez
deterjan
steril pamuk
oda ve banyo termometresi

Mrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
Maşallah sanırım boyu ve kilosu ileride.Suyunun azlığı için bol su tüketmek lazım.Birde havuç armut ve kivi diyorlardı sanırım.Bebek aşağıya erken iniyorsa erken doğum ihtimali de olabilir Allah korusun

bi de, toz granül sabunlar makinada sorun çıkarabiliyor denilmişti

sıvılara baktım ben de ama onlarda sıvı "granül sabun" yazmıyordu daha kimyasal bişey mi acaba diye korktum alamadım

çamaşırlarda kalıntı da bırakmaması açısından sıvı iyi oalbilir ama tozlarla içeriği aynı mı ki, sıvı da kulanabilir miyiz?

Hava çok soğuk bugün ya kat kat giyindim ama hala üşüyorum..
Kombiyi de arttırdım

bende cumartesi gittiğimde gösterecektim kendi doktoruma ama aile doktorum da çok iyi
ilgili bi bayan ona gösteririm artık.

ben tatilden sonra 4 5 gun calısayım dıyorum o zaman tatılı analık ıznınden saymıyorlarmış doğru mu acaba bı bılgın var mı?okulda kı memura soruyorum bılmıyor mudur zaten bı haber normalde bende hıc çalışmadan ızne ayrılacaktım ama sırf tatıl ıznım den gıtmesın dıye böyle duşundum olurmu acaba

cnm sevi bebenin ici toptop olanı guzel bende ondan alıcam ıcınde bebek kaymıyor tabı son suyunda koluna yuz ustu yatıırp durularsın bıde o fıle kuvetın ıcıne kadar cokuo havada kalmıyor bebek usumuyor o toplasr suyla ısınıyor ben ekstradan sey alıcam bu sapka gıbı kafasına gecırılıo ya su gelmıyo cunku korkuyorum su dokerken bırden nefessız kalıyor morarıyor cocuk fılan Allah korusun.
burun aspiratörü otri bebe nazal aspırator ıyıymıs
pisik kredi bepantoll sampuan sebamed
emzırme sutyenını ıc camasırcılarda daha uyguna bulabılırsın e bebek pahalı
gogus kalkanı almadım ped aldım e bebekden ben de baby me en ucuzdu
bıberon avent veya dr brown
ıslak mendıl unıbaby yenıdogan ıslak pamuk e bebekde pahalı 3 lü paketi 17 tl ben özkuruslar marketten 3 lü paketını 13 tl ye aldım
bez prima premium care 1 no oda ozkuruslarda 29.99 normalda 33 den falan baslıyor 50 lik paketi
deterjan dalan roxy matik aldım
oda ve banyo termometresi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…