Aynen canım... heyet raporunu bazı hastaneler doğum yaptığın hastaneler vermesi gerekir gibi bir yol izliyor ama bizim amir konya da doğum yaptı ve burdan heyet raporu aldı biz bile şaşırdık:) benim için emsal oldu tabi kadının torpili buram buram belliwaay her işin bi çakalllığı var, öğrenmek laızm bunları:)
aslında ben raporlarımı bitirmeyeyim doğum sonrası 30 mu 40 mı kaç gün hakkımız varsa izne ekleyeyim diyodum da öle kolay heyet raporu vermiyolamrış
kızlar ben sabaha karşı uyanıp sonra hiç uyuyamadığım için öyle uykusuz işe geliyorumişimde finans benim dikkat gerektiriyor o yüzden ayılmak için nescafe içiyorum çok sorun olur mu acaba ??
bende içiyorum sabahları birtane süt ile yapıp
normal de de alışkanlığım dı vazgeçemedim doktor 1 fincan da bir sakınca göremedi
59.90 aldım canım e bebek den yanı alından olcerlerın ıcınde en uygun olanı oydu.arzumunkini kasça aldın ben de alından ölçer alıcam snaırım... braun ii diolar ama açık ara pahalıysa başka marka alırım
geçenlerde ebebekte chicconunki mi ne 125ten 80e düştü diyodu gaza geldim çok düşmüş diye sonra nette baktım zaten o fiyatlardaymış normalde de
doktorum söylediğinde bende çok sevinmiştim:)sevindim buna :)
onuda içiyorumm :))bende türk kahvesinden vazgeçemedim...
hergün bir tane içiyorum
Canım korkma benim oğlum da 2 hafta geriydi. Biraz küçük doğmanin dışında bir sıkıntımız olmadı şükür.
Bende ımmmm az sonra saatim gelcek hattabende türk kahvesinden vazgeçemedim...
hergün bir tane içiyorum
İyiki ölçtünki farkına vardın her şerde bir hayır.Hayırlısıyla alırsın yavrularını kucağına inşallahDurup dururken tansiyon ölçtüm ve iş buralara vardı.gerçekten her işte bir hayır var.Çok üzldüm hatta ağlama krizine girdim az önce
Ama yapçak bişi yok.inşallah artmaz....
Hg canım bnde diyecektim demet nerdedoktorum söylediğinde bende çok sevinmiştim:)
onuda içiyorumm :))
59.90 aldım canım e bebek den yanı alından olcerlerın ıcınde en uygun olanı oydu.
Maşallah sanırım boyu ve kilosu ileride.Suyunun azlığı için bol su tüketmek lazım.Birde havuç armut ve kivi diyorlardı sanırım.Bebek aşağıya erken iniyorsa erken doğum ihtimali de olabilir Allah korusunMrblar hanımlarrrr :) Oğluşum 1926 gr. 43.75 cm.Bu hafta için kilosu nasıl sizce? Birde bebek aşağıda ve suyu az dedi doktor.Bu konuda önerileriniz var mıııı?Şimdiden teşekkürlerrrr
Hg canım bnde diyecektim demet nerdesonra aklıma geldi ben de bugün ilk defa üşüdüm normalde hormonlardan dolayı sanırım hiç üşümüyordum
kan verme işi yılbaşından sonraya kaldı demek bende cuma hastaneye gidicem kontrole ondan önce versem iyi olur sonuçları gösteririm diyordum
ben tatilden sonra 4 5 gun calısayım dıyorum o zaman tatılı analık ıznınden saymıyorlarmış doğru mu acaba bı bılgın var mı?okulda kı memura soruyorum bılmıyor mudur zaten bı haber normalde bende hıc çalışmadan ızne ayrılacaktım ama sırf tatıl ıznım den gıtmesın dıye böyle duşundum olurmu acabaKIZLAR GUNAYDINNNN...benım 8 ocakta 32 haftam doluyor yanı ızne ayrılıcam.
sezeryan dogumda 1 hafta erken dogunca bebek bunu nasıl ekletıcez dogum sonrasına.1 dogumda doktorum hesaylayıp eklememıs dun hesapladım kendım 11 gunum yanmıs.deneyımlı anneler bilgilendırırmısınız benı bu konuda....
8 ocak-30 nısan arası 16 haftam oluyor ama sezeryan dogum en az 1 haftam gıdecek.
bu arada ılce mıllı egıtıme gıttım sordum somestır tatılı dusuluyor yonetmelık bellı dedıler.bende 8 ocakta ayrılmaya karar verdım.onlar nasıl dusuyolarsa bende 1 haftamın hakkını sonuna kadar arıycam...
ebebekten ihtiyaç listesi çıakrdım ben de, en az bi 500 liralık şey alınacak...göğüs pompasını almazsam tabi...
biberon almalı mıyım alışmasın diyotrlar ya kaşık tarzı bişey vars aonu mu alsam diyorum?
Bir de sevi bebenin minder şeklindeki küvet file/minderinden bahsetmiştiniz, kullanışlı mı hakikaten, filedeki gibi durulayınca şampuanlar gitmeyecek sanki onda, son suda birinin kaldırması laızm bebeği
bi de top top olan file var onun avantajı ne ?
küvet takımı
ateşölçer
burun aspiratörü
pişik kremi şampuan
emzirme sütyeni
göğüs kremi, kalkanı(?), pedi
biberon (?)
ıslak mendil
bez
deterjan
steril pamuk
oda ve banyo termometresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?