Hava çok soğuk bugün ya kat kat giyindim ama hala üşüyorum..
Kombiyi de arttırdım
cnm sevi bebenin ici toptop olanı guzel bende ondan alıcam ıcınde bebek kaymıyor tabı son suyunda koluna yuz ustu yatıırp durularsın bıde o fıle kuvetın ıcıne kadar cokuo havada kalmıyor bebek usumuyor o toplasr suyla ısınıyor ben ekstradan sey alıcam bu sapka gıbı kafasına gecırılıo ya su gelmıyo cunku korkuyorum su dokerken bırden nefessız kalıyor morarıyor cocuk fılan Allah korusun.
burun aspiratörü otri bebe nazal aspırator ıyıymıs
pisik kredi bepantoll sampuan sebamed
emzırme sutyenını ıc camasırcılarda daha uyguna bulabılırsın e bebek pahalı
gogus kalkanı almadım ped aldım e bebekden ben de baby me en ucuzdu
bıberon avent veya dr brown
ıslak mendıl unıbaby yenıdogan ıslak pamuk e bebekde pahalı 3 lü paketi 17 tl ben özkuruslar marketten 3 lü paketını 13 tl ye aldım
bez prima premium care 1 no oda ozkuruslarda 29.99 normalda 33 den falan baslıyor 50 lik paketi
deterjan dalan roxy matik aldım
oda ve banyo termometresi almadım
ben bı emzırme sutyenı bıde atletı aldım cok pahalı bısı degıl cocuk emerse ve lazım olursa bır tane daha alırım dıye dusundum sutum olmaz vs bosuna elımde kalmasın cocuk emmeyecek belkıde ınsallah emer ama :) kompedan dan aldım 11 tl yeburcu emzirme sütyeni kaçtane aldın??
ben bı emzırme sutyenı bıde atletı aldım cok pahalı bısı degıl cocuk emerse ve lazım olursa bır tane daha alırım dıye dusundum sutum olmaz vs bosuna elımde kalmasın cocuk emmeyecek belkıde ınsallah emer ama :) kompedan dan aldım 11 tl ye
ben bı emzırme sutyenı bıde atletı aldım cok pahalı bısı degıl cocuk emerse ve lazım olursa bır tane daha alırım dıye dusundum sutum olmaz vs bosuna elımde kalmasın cocuk emmeyecek belkıde ınsallah emer ama :) kompedan dan aldım 11 tl ye
cnm sevi bebenin ici toptop olanı guzel bende ondan alıcam ıcınde bebek kaymıyor tabı son suyunda koluna yuz ustu yatıırp durularsın bıde o fıle kuvetın ıcıne kadar cokuo havada kalmıyor bebek usumuyor o toplasr suyla ısınıyor ben ekstradan sey alıcam bu sapka gıbı kafasına gecırılıo ya su gelmıyo cunku korkuyorum su dokerken bırden nefessız kalıyor morarıyor cocuk fılan Allah korusun.
burun aspiratörü otri bebe nazal aspırator ıyıymıs
pisik kredi bepantoll sampuan sebamed
emzırme sutyenını ıc camasırcılarda daha uyguna bulabılırsın e bebek pahalı
gogus kalkanı almadım ped aldım e bebekden ben de baby me en ucuzdu
bıberon avent veya dr brown
ıslak mendıl unıbaby yenıdogan ıslak pamuk e bebekde pahalı 3 lü paketi 17 tl ben özkuruslar marketten 3 lü paketını 13 tl ye aldım
bez prima premium care 1 no oda ozkuruslarda 29.99 normalda 33 den falan baslıyor 50 lik paketi
deterjan dalan roxy matik aldım
oda ve banyo termometresi almadım
ay canım ınsallah :) sen ne zaman gıdıceksın 32. hafta raporunu almayaburcuu 62 günümüz kaldı :) inşallah aynı gün burdan duyururuz doğum yaptığımızı :)
bununda ıcınde sanırım o boncuklardan var onemlı olan ne bılıomusun cocugu yatırınca fıle ıcıne coksun boyle havada kalmasın bebek usur yoksa yanı kenarları lastıklı olsun. bide kuvetı aldıktan sonra fıleyı al kii icine kucuk gelıp de gerılmesın fıleteşekkür ederim valla gayt açıklayıcı olmuş:)
http://www.e-bebek.com/sevi-bebe-bebek-banyo-file-minder_SEV-96293
bu da fena görünmüyor
otri bebeyi de eczanede gördüm 20tlye, yanında bi oyuncak hediyeliydi
Bi arkadaşımız bunun açıklamasını yapmıştı doğum izni biriminde çalışıyormuş. Eğer şubat tatilinden sonra 1 hafta çalışmazsak taildeki 2hafta yanıyormuş bende senin gibi yapcam 5 gün çalışıp 37. Haftada ayrılcam inşallahben tatilden sonra 4 5 gun calısayım dıyorum o zaman tatılı analık ıznınden saymıyorlarmış doğru mu acaba bı bılgın var mı?okulda kı memura soruyorum bılmıyor mudur zaten bı haber normalde bende hıc çalışmadan ızne ayrılacaktım ama sırf tatıl ıznım den gıtmesın dıye böyle duşundum olurmu acaba
ben o yuzden hıc oram buram agrıyor dıye sıkayet etmıyorum yoksa bı kere etsem benımkıde az gez dıyecek :) oyuzden sesımı cıkarmıyorumGeçen gün çarşıya gittikten sonra hastalanınca kocam dışarı çıkmayı yasakladı
Bi hafta otur evde diyo
çarşıya gitmem lazım yaaaa
Yün mü alcan kız gene otur oturduğun yerdeGeçen gün çarşıya gittikten sonra hastalanınca kocam dışarı çıkmayı yasakladı
Bi hafta otur evde diyo
çarşıya gitmem lazım yaaaa
ay canım ınsallah :) sen ne zaman gıdıceksın 32. hafta raporunu almaya
ben grı aldım boyu uzun bıraz kalın ama hafıf kalın sabahlık almadım cunku 65 lira pıjama takımı 60 tl sabahlıkdıKızlar bende bişey soracağım ben haftasonu bi tane gecelik bi tanede pijama takımı aldım
geceliğim pembe, pijama takımım ekru ikisinin de sabahlığı yok.
sabahlık şartmı acaba bi de açık renk kanama falan olunca zor olur diye bi tanede kırmızı altlı bişeymi alsam
ben o yuzden hıc oram buram agrıyor dıye sıkayet etmıyorum yoksa bı kere etsem benımkıde az gez dıyecek :) oyuzden sesımı cıkarmıyorum
bende haftaya salı gıdıcem. benım evım ısıme yakın bende ocak sonuna kadar calısırım bakarsın subat ıcın de 1 kac gun gelırım :) evde yanlız korkarım dıyorum son zamanlardacumartesi günü gidicem canımm ocak sonuna kadar çalışırım herhalde
bir aksilik çıkmazsaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?