2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben lohusa pijaması alsam mı almasam mı kararsızım..
Önden düğmeli bi pijama alsam bi de gecelik alsam :/

bende dün eşime sordum eksikleri almaya ne zaman gideriz diye ocağın 15 inden sonra dedi...
sanki geç kalmışım gibi hissediyorum nedense

hepsini aynı yerden alıcam zaten
eminönünde daha ucuz da taşımaya değmez

sabahlık benimde yoktu netten almıştım dün geldi, hem hastanede hem evde lazım oluyor diyolar ama özellikle hastanede, doğumdan çıkınca çok üşünüyor dediler

ben d epazardan gri penye bi elbise aldım 20 tlye penye...
hatta üzerindeki kolyeyi de dışarda takıyorum:)
terziye önüne düğme diktiricem emzirme için
hastanede gecelikle olmak istemiyordum böyle bi çözüm buldum
yeden bi gecelikle pijama da almıştım zaten

1-3 şubat arası belçikaya gitmem gerekiyordu bir toplantıya, ben gidemem dedim nolur nolmaz orda bi devlet hastanesinde tek başıma doğum yaparım falan asyy Allah korusun kabus gibi!

eşimle aynı yerde çalışıyoruz o gidecek benim yerime...
inşallah o yokken de bişey olmaz diyorum....

eşim de bana sordu gideyim mi diye, hem beni öne sürerek reddetmöesini istemedim hem de bişe olma zinşalah o kadar erken, olsa da annemler var...

Ya ben lohusa pijaması alsam mı almasam mı kararsızım..
Önden düğmeli bi pijama alsam bi de gecelik alsam :/
normal dogum dusundugum ıcın bır aksılık cıkmazsa bır tane lohusa pıjaması aldım hastanede gıymek ıcın evde bır takım acıkrenk onden dugmelı pıjama takımım da var ceyızımden kalma zaten eve geldıgımde ne gıysem olur. hastane ıcınde bır tane yeter dıe dusundum.

ay ne güzel kıyamamış kocaman kadın düşünmüş etmiş
Ben pazarlıkla 45 tl ye aldım loğusa pijamamı çok da hoşuma gitti ama sabahlığı yoktu. sonra dışardan uydurmaya çalıştık 65-70den aşağı fiyat yok kıyamadım ama illa alıncaksa mecbur alıcaz artık

sabahlık benimde yoktu netten almıştım dün geldi, hem hastanede hem evde lazım oluyor diyolar ama özellikle hastanede, doğumdan çıkınca çok üşünüyor dediler
markofoniden almıştın sanki dimi canım nasıl peki beklediğin gibi mi malı falan güzel mi bedeni nasıl oldu bende takip edeyim bari

gormemısım ya tamam ınsallah 2 hafta yanmasın gelcez artık oyle yada böyle yeter kı doğum dan sonraya cok kalsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…