bende haftaya salı gıdıcem. benım evım ısıme yakın bende ocak sonuna kadar calısırım bakarsın subat ıcın de 1 kac gun gelırım :) evde yanlız korkarım dıyorum son zamanlardaya sancım gelırse
Yün mü alcan kız gene otur oturduğun yerde
az dinlen tatlım yorma kendini çok buz gibi zaten hava
Yok ya geçen gün gidince stok yaptım :)
Düğme almam lazım da gidemiyorum maalesef..
bende 1 tane aldım şimdilik sorayım dedim kaçtane gerekli diye
annemde de kalabılırım benbende de o korku var
hem evde zaman geçmez gibime geliyo :)
günaydın kızlar gece çarpıntıdan uyuyamadım sizdede oluyor mu ? resmen nefes alamadım
bununda ıcınde sanırım o boncuklardan var onemlı olan ne bılıomusun cocugu yatırınca fıle ıcıne coksun boyle havada kalmasın bebek usur yoksa yanı kenarları lastıklı olsun. bide kuvetı aldıktan sonra fıleyı al kii icine kucuk gelıp de gerılmesın fıle
Kızlar bende bişey soracağım ben haftasonu bi tane gecelik bi tanede pijama takımı aldım
geceliğim pembe, pijama takımım ekru ikisinin de sabahlığı yok.
sabahlık şartmı acaba bi de açık renk kanama falan olunca zor olur diye bi tanede kırmızı altlı bişeymi alsam
ben grı aldım boyu uzun bıraz kalın ama hafıf kalın sabahlık almadım cunku 65 lira pıjama takımı 60 tl sabahlıkdı
sonra ananemın ıcı rahat etmemıs anneme 60 tl vermıs demıs sabahlıgıda alsın nolur nolmaz leke olur fılan 80 yasında kadın bıle bunu dusunuyor dedım kendı kendıme alabılıyorsan tek bı sabahlık al.
Ya ben lohusa pijaması alsam mı almasam mı kararsızım..
Önden düğmeli bi pijama alsam bi de gecelik alsam :/
Ya ben lohusa pijaması alsam mı almasam mı kararsızım..
Önden düğmeli bi pijama alsam bi de gecelik alsam :/
normal dogum dusundugum ıcın bır aksılık cıkmazsa bır tane lohusa pıjaması aldım hastanede gıymek ıcın evde bır takım acıkrenk onden dugmelı pıjama takımım da var ceyızımden kalma zaten eve geldıgımde ne gıysem olur. hastane ıcınde bır tane yeter dıe dusundum.ben d epazardan gri penye bi elbise aldım 20 tlye penye...
hatta üzerindeki kolyeyi de dışarda takıyorum:)
terziye önüne düğme diktiricem emzirme için
hastanede gecelikle olmak istemiyordum böyle bi çözüm buldum
yeden bi gecelikle pijama da almıştım zaten
ben annem ve kardesımle gıttım sagolsun tasıdılar ama bız sadece bebk ıcın kıyafet aldık. pıjama camasır vs lerı ben burdan aldım cunku havuzlu handa da pıjama takımları cok pahalıydı.hepsini aynı yerden alıcam zaten
eminönünde daha ucuz da taşımaya değmez
ay ne güzel kıyamamış kocaman kadın düşünmüş etmişben grı aldım boyu uzun bıraz kalın ama hafıf kalın sabahlık almadım cunku 65 lira pıjama takımı 60 tl sabahlıkdı
sonra ananemın ıcı rahat etmemıs anneme 60 tl vermıs demıs sabahlıgıda alsın nolur nolmaz leke olur fılan 80 yasında kadın bıle bunu dusunuyor dedım kendı kendıme alabılıyorsan tek bı sabahlık al.
markofoniden almıştın sanki dimi canım nasıl peki beklediğin gibi mi malı falan güzel mi bedeni nasıl oldu bende takip edeyim barisabahlık benimde yoktu netten almıştım dün geldi, hem hastanede hem evde lazım oluyor diyolar ama özellikle hastanede, doğumdan çıkınca çok üşünüyor dediler
gormemısım ya tamam ınsallah 2 hafta yanmasın gelcez artık oyle yada böyle yeter kı doğum dan sonraya cok kalsın:)Bi arkadaşımız bunun açıklamasını yapmıştı doğum izni biriminde çalışıyormuş. Eğer şubat tatilinden sonra 1 hafta çalışmazsak taildeki 2hafta yanıyormuş bende senin gibi yapcam 5 gün çalışıp 37. Haftada ayrılcam inşallah
Kızlar bu da ogluşuma ördüğüm yelek henüz bitmedi arkasını örmeye başladım. Bitince tamamını da eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?