- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
Canım ben de öyle düşünüyordum ama kanama kontrolü olunca falan gecelik daha iyi oluyormuş. bende çok istiyorum normal olsun ama ya sezeryan olmak zorunda olursa son anda diye gecelikte aldım bi tane (35TL) sende uygun bişey al istersen bulunsun ya da son ay alırsın duruma görenormal dogum dusundugum ıcın bır aksılık cıkmazsa bır tane lohusa pıjaması aldım hastanede gıymek ıcın evde bır takım acıkrenk onden dugmelı pıjama takımım da var ceyızımden kalma zaten eve geldıgımde ne gıysem olur. hastane ıcınde bır tane yeter dıe dusundum.
sağolsun canım evet hosuma da gıtmıstı sabahlık ama bı pıjama parası da ona veremem dedım ıcımden :)ay ne güzel kıyamamış kocaman kadın düşünmüş etmiş
Ben pazarlıkla 45 tl ye aldım loğusa pijamamı çok da hoşuma gitti ama sabahlığı yoktu. sonra dışardan uydurmaya çalıştık 65-70den aşağı fiyat yok kıyamadım ama illa alıncaksa mecbur alıcaz artık
markofoniden almıştın sanki dimi canım nasıl peki beklediğin gibi mi malı falan güzel mi bedeni nasıl oldu bende takip edeyim bari
dogru dıyorsun canım son aylarda olabılır dedıgın gıbı bır tane de gecelık ınsallah gerek kalmazdaCanım ben de öyle düşünüyordum ama kanama kontrolü olunca falan gecelik daha iyi oluyormuş. bende çok istiyorum normal olsun ama ya sezeryan olmak zorunda olursa son anda diye gecelikte aldım bi tane (35TL) sende uygun bişey al istersen bulunsun ya da son ay alırsın duruma göre
Bu arada doğum çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
Ben kendim için ufak bir valiz hazırladım.örme yelek koydum üşürsem giyerim diye.sabahlık benimde yoktu netten almıştım dün geldi, hem hastanede hem evde lazım oluyor diyolar ama özellikle hastanede, doğumdan çıkınca çok üşünüyor dediler
ay ne güzel kıyamamış kocaman kadın düşünmüş etmiş
Ben pazarlıkla 45 tl ye aldım loğusa pijamamı çok da hoşuma gitti ama sabahlığı yoktu. sonra dışardan uydurmaya çalıştık 65-70den aşağı fiyat yok kıyamadım ama illa alıncaksa mecbur alıcaz artık
markofoniden almıştın sanki dimi canım nasıl peki beklediğin gibi mi malı falan güzel mi bedeni nasıl oldu bende takip edeyim bari
bi çantam bile yok benimBu arada doğum çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
bi çantam bile yok benim
benimde bu aklımda sen mesela bebek için aldığın çantaya mı koyacaksın aldıklarını
bnde küçük tekerlekli bavullardan var ona koysam olmazmıki
onu mutlaka koyun diyorlar canım doğumdan çıkınca çok üşünüyormuş bende koycam. yengemin dişleri takır takır ediyodu vallaBen kendim için ufak bir valiz hazırladım.örme yelek koydum üşürsem giyerim diye.
Bu arada doğum çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
Ben kendim için ufak bir valiz hazırladım.örme yelek koydum üşürsem giyerim diye.
güle güle kullan canım markasını hatrlıyor musun https://www.markafoni.com/pierre-cardin-pijama-sabahlik/urun/9529385/ bundan değildi dimi seninkievet canım ordan aldım, onun aynısını ben görmüştüm zaten ama 85 mi ne dediler alsam mı almasam mı diye düşünürken aynısını markafonide gördüm ve 54 de yani sadece rengi farklıydı. malı güzel beğendim ince polar yakası ve kollarında şifondan fırfır yapmışlar, beden olarak zaten M giyiyordum biraz kilo aldık malum tahminen L beden aldım o da çok iyi oldu:)
güle güle kullan canım markasını hatrlıyor musun https://www.markafoni.com/pierre-cardin-pijama-sabahlik/urun/9529385/ bundan değildi dimi seninki
evet bir beden büyük aldımben 2 tane alırım herhalde... bri yıkanırken birini kullanayım diye ama beden bi beden büyüğünü mü alıcaktık
annemde de kalabılırım ben
Ne resmi
normal dogum dusundugum ıcın bır aksılık cıkmazsa bır tane lohusa pıjaması aldım hastanede gıymek ıcın evde bır takım acıkrenk onden dugmelı pıjama takımım da var ceyızımden kalma zaten eve geldıgımde ne gıysem olur. hastane ıcınde bır tane yeter dıe dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?