2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de öyle düşünüyordum ama kanama kontrolü olunca falan gecelik daha iyi oluyormuş. bende çok istiyorum normal olsun ama ya sezeryan olmak zorunda olursa son anda diye gecelikte aldım bi tane (35TL) sende uygun bişey al istersen bulunsun ya da son ay alırsın duruma göre

sağolsun canım evet hosuma da gıtmıstı sabahlık ama bı pıjama parası da ona veremem dedım ıcımden :)

dogru dıyorsun canım son aylarda olabılır dedıgın gıbı bır tane de gecelık ınsallah gerek kalmazda

evet canım ordan aldım, onun aynısını ben görmüştüm zaten ama 85 mi ne dediler alsam mı almasam mı diye düşünürken aynısını markafonide gördüm ve 54 de yani sadece rengi farklıydı. malı güzel beğendim ince polar yakası ve kollarında şifondan fırfır yapmışlar, beden olarak zaten M giyiyordum biraz kilo aldık malum tahminen L beden aldım o da çok iyi oldu:)

güle güle kullan canım markasını hatrlıyor musun https://www.markafoni.com/pierre-cardin-pijama-sabahlik/urun/9529385/ bundan değildi dimi seninki

Doğum çantasını hazırlamadım ben daha.
Bir sürü eksiğim var yaa

karlı bir günden herkese merhaba

herkesin sağlığı sıhhati iyidir inşşş.. bebişleriniz nasıl benimki bugün tepik atmaya başlamadı dün çok mu yordum ne ?

dün kayınvalidem ve görümcem çarşıya çıktık. kayınvalidem sağolsun kızıma en güzellerinden kalitelilerinden ciciler aldı.. bütün yaz çalışıp didinip biriktrdiği parayı bi çırpıda harcadı
kadının hakkını nasıl öderim bilmem..
kadına dert oluyor eksiklerim var diye

bende 1 pijama 2 gecelik ve 1 sabahlıkla kapattım olayı:) herhalde yeter bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…