2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne düşüncelilermiş güle güle kullansın kuzucuk:)

Günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Benim dünden beri karnım taş gibi ve bebeği tam yüzeyde hissediyorum poposunu felan dayıyor galiba nerdeyse göbek deliğimden çıkacak :) Birde sanki geçen hafta daha hareketliydi sizce bunlar normal mi? Doktora gitmek istedim ama kadın raporluymuş gidemedim

merhaba canım iyiyz şükür biz yorulunca onlarda yoruluyormuş annesi dinlenmiştir bugüne
ne hayırlı kaynanalar var teee Allahım bizimkiler naptınız diye bile sormuyorlar

aynen canım benımde oncekıne gore daha az hareketli normalmıs tum arkadasların neredeyse basına gelıyor :)

Doğum çantasına hasta bezi için ne koyacaksınız kızlar. Can pedin bel bantsız hasta bezleri varmış ondan alayım diyorum sonrada abartımı olur diyorum bir arkadaşım külotlu hasta bezi al dedi bir arkadaşım büyük pedler yetiyor dedi kafan karıştı. Bir aksilik olmazsa Sezeryan düşünüyorum sezeryanda düşük bel külot giyilmiyor dendi epey kafam karıştı ne alacağımı bilemedim

maşallah canım ne düşüncelilermiş güle güle kullansın kuzucuk:)
sağolsunlar evet..:)
buarada pijama gecelik almışşsın yetermi demişsin bence fazlasyla yeter.. hangi arkadaşıma sorsam 1 tanesini kullandım hastanede diyor.. ama tabi tedbirde fayda var..

bende çok güzel bi pijama takımı aldm krem renk ama hastanede kullanmasammı ki diyorum devlette yapcam nasılsa çok gelen giden de olmaz eve geldğmde temiz temiz mi giysemki korkuyorumda kan falan ilaç bulaşrda çıkmaz diye..
bi tanede Pierre cardnden gecelik aldm 20 tl ye hemde onu mu kullansamki hastanede.. yine bi tane daha alırım pijama diyorum..

ne güzel bizimkide hiç oralı bile değil..

Kızlar yaptıgım patiğin modeli bu. derya baykalın programında gormustum.
Ben süsünü farklı yapıcam bitmeden benimkinin fotosunu atmayayım dedım :)
bitince atıcam.
Yapmak isteyenler için derya baykalın sayfasından aldıgım fotoyu atıyorum.

bizim eğitimdeki ebe şimdiden alın unutulmasın hasta bezi dedi.. hastane veriyor ama kanamanzn nasıl olacağnı bilmyrsnz sık sık değiştrmek isteyeblrsnz dedi..
bende yüksek bel çamaşr aldm normal veya sezeryan doğum için rahat olsun diye ama hasta bezlerinin şekli şemali nasılki sezeryan olursa olmaz mı ki ??
buarada canped ve depend öneriyorlar..

dün ben de eve gidince karnım birden normalden daha sertmiş gibi geldi nette de kötü bişey okumuştum o geldi aklıma son yarım saattir bebek de uyuyordu hareket etmiyordu o an
aklıma taktım aklım orda yemek hazırladım bişey mi oldu acaba diye
sonra yemeği yedim uyandı bizimki de rahatladım...

32. hafta sonrasında yeri daraldığı için hareketleri azalıcakmış artık.

ben de 2 gündür uyurken bebek hareketlerine uyanmaya başladım, daha hareketli olduğundan değil de daha güçleniyorlar demek ki minik danalar:)

onu mutlaka koyun diyorlar canım doğumdan çıkınca çok üşünüyormuş bende koycam. yengemin dişleri takır takır ediyodu valla
Internette okudum ben de,koyayım dedim :)

bende 1 pijama 2 gecelik ve 1 sabahlıkla kapattım olayı:) herhalde yeter bunlar
Sabahlık kalın mı mevsimlik mi nasıl bişi aldın? Ben kararsızım alsam mı bilemedim.

Bazen oluyor canım.çok sert oluyor karnım.belki üşütüyoruz.
Benim de bir gün çok hareketliyse ertesi gün az hareket ediyor.aklıma takılıyor senin gibi.

Benim de hiç bir fikrim yok.doğum Şekli belli olsun ona göre aynı hastanede hemşire arkadaş var ona sorucam.yazarım buraya da.

merhaba canım iyiyz şükür biz yorulunca onlarda yoruluyormuş annesi dinlenmiştir bugüne
ne hayırlı kaynanalar var teee Allahım bizimkiler naptınız diye bile sormuyorlar
senin yazını okurken kocaman bi tepik yedim yüzümde gülücükler çok şükür :)) hiç bir tepik bu kadar keyif veremez

cnm gerçekten bende şaşryrm eşim evin en küçüğü ve k.valdemn torununun bile 10 güne bi çocuğu olcak sen düşün gerisini çokta kalabalık bi aile ben doymuşlardr heves etmezler hiç diye düşünüyrdm.. meğer çok dert ediyrmş neyi nasıl yapsak diye.. ben isteyen bi tip değilim herşeye gerek yok derim bu yüzden de benm içimde kaldğını düşünüyormuş herşey yapmak istyr.. bi de benm öz annem yok belkide o yüzden de hassasiyeti olabilir..

merhabalar arkadaslar
uzun bır zamandan berı gelemedım malesef
ınsallah herkesler ıyıdır.
25 ınde kontrolumuz vardı sukur herkes yolunda. artık sanırım kontroller sık olacakmıs. dr benı 6 sında yıne cagırdı. sızınde oyle mı? ıkı haftada mı cagırdı dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…