- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bende son eksıklerımı tamamlıyım de hazırlıcam :)bu hafta sonu başlıyacağım eşim hazırla diyip duruyor benden hevesli canım benim
aaa evet şimdi hatrladım oylamıştık hatta bende oyumu bundan yana kullanmıştımsağol canım daha cicileri sana olsun markası Miss Claire di... resmini de atayım:)
ben de senın gıbı dusunuyorum canım maasımı alınca son eksıklerımı tamamlıcamÇok şükür herşeyim hazır benim perşembe günü ve haftasonu yıkama ütüleme olayını bitiririm ocak ortasıda ne olur ne olmaz hazırlarım diye düşünüyorum ...
karlı bir günden herkese merhaba
herkesin sağlığı sıhhati iyidir inşşş.. bebişleriniz nasıl benimki bugün tepik atmaya başlamadı dün çok mu yordum ne ?
dün kayınvalidem ve görümcem çarşıya çıktık. kayınvalidem sağolsun kızıma en güzellerinden kalitelilerinden ciciler aldı.. bütün yaz çalışıp didinip biriktrdiği parayı bi çırpıda harcadı
kadının hakkını nasıl öderim bilmem..
kadına dert oluyor eksiklerim var diye
oooo yeterde artar bıle ceyızımde bıle bu kadar dusunmemıstım :)bende 1 pijama 2 gecelik ve 1 sabahlıkla kapattım olayı:) herhalde yeter bunlar
bende 15 ocaktan itibaren hem eksiklerimi tamamlıcam hem de çantamı hazırlıcam inşallahben de senın gıbı dusunuyorum canım maasımı alınca son eksıklerımı tamamlıcam
merhaba canım iyiyz şükür biz yorulunca onlarda yoruluyormuş annesi dinlenmiştir bugünekarlı bir günden herkese merhaba
herkesin sağlığı sıhhati iyidir inşşş.. bebişleriniz nasıl benimki bugün tepik atmaya başlamadı dün çok mu yordum ne ?
dün kayınvalidem ve görümcem çarşıya çıktık. kayınvalidem sağolsun kızıma en güzellerinden kalitelilerinden ciciler aldı.. bütün yaz çalışıp didinip biriktrdiği parayı bi çırpıda harcadı
aynen canım benımde oncekıne gore daha az hareketli normalmıs tum arkadasların neredeyse basına gelıyor :)Günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Benim dünden beri karnım taş gibi ve bebeği tam yüzeyde hissediyorum poposunu felan dayıyor galiba nerdeyse göbek deliğimden çıkacak :) Birde sanki geçen hafta daha hareketliydi sizce bunlar normal mi? Doktora gitmek istedim ama kadın raporluymuş gidemedim
sağolsunlar evet..:)maşallah canım ne düşüncelilermişgüle güle kullansın kuzucuk:)
karlı bir günden herkese merhaba
bizim eğitimdeki ebe şimdiden alın unutulmasın hasta bezi dedi.. hastane veriyor ama kanamanzn nasıl olacağnı bilmyrsnz sık sık değiştrmek isteyeblrsnz dedi..Doğum çantasına hasta bezi için ne koyacaksınız kızlar. Can pedin bel bantsız hasta bezleri varmış ondan alayım diyorum sonrada abartımı olur diyorum bir arkadaşım külotlu hasta bezi al dedi bir arkadaşım büyük pedler yetiyor dedi kafan karıştı. Bir aksilik olmazsa Sezeryan düşünüyorum sezeryanda düşük bel külot giyilmiyor dendi epey kafam karıştı ne alacağımı bilemedim
Günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Benim dünden beri karnım taş gibi ve bebeği tam yüzeyde hissediyorum poposunu felan dayıyor galiba nerdeyse göbek deliğimden çıkacak :) Birde sanki geçen hafta daha hareketliydi sizce bunlar normal mi? Doktora gitmek istedim ama kadın raporluymuş gidemedim
Internette okudum ben de,koyayım dedim :)onu mutlaka koyun diyorlar canım doğumdan çıkınca çok üşünüyormuş bende koycam. yengemin dişleri takır takır ediyodu valla
Sabahlık kalın mı mevsimlik mi nasıl bişi aldın? Ben kararsızım alsam mı bilemedim.bende 1 pijama 2 gecelik ve 1 sabahlıkla kapattım olayı:) herhalde yeter bunlar
Bazen oluyor canım.çok sert oluyor karnım.belki üşütüyoruz.Günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Benim dünden beri karnım taş gibi ve bebeği tam yüzeyde hissediyorum poposunu felan dayıyor galiba nerdeyse göbek deliğimden çıkacak :) Birde sanki geçen hafta daha hareketliydi sizce bunlar normal mi? Doktora gitmek istedim ama kadın raporluymuş gidemedim
Benim de hiç bir fikrim yok.doğum Şekli belli olsun ona göre aynı hastanede hemşire arkadaş var ona sorucam.yazarım buraya da.Doğum çantasına hasta bezi için ne koyacaksınız kızlar. Can pedin bel bantsız hasta bezleri varmış ondan alayım diyorum sonrada abartımı olur diyorum bir arkadaşım külotlu hasta bezi al dedi bir arkadaşım büyük pedler yetiyor dedi kafan karıştı. Bir aksilik olmazsa Sezeryan düşünüyorum sezeryanda düşük bel külot giyilmiyor dendi epey kafam karıştı ne alacağımı bilemedim
senin yazını okurken kocaman bi tepik yedimmerhaba canım iyiyz şükür biz yorulunca onlarda yoruluyormuş annesi dinlenmiştir bugüne
ne hayırlı kaynanalar var teee Allahım bizimkiler naptınız diye bile sormuyorlar
herkes bir değil tabiki cnm.. benmde öz annem yok babamlar oralı olmuyor benmde..ne güzel bizimkide hiç oralı bile değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?