herkes bir değil tabiki cnm.. benmde öz annem yok babamlar oralı olmuyor benmde..
bana bebeğin geldiğini hissettiren her detayı düşünen ve ona buna gerek yok demeyen insan tek kaynvalidem..
bende hırka ve şal alıcam yanıma dursun ne olur ne olmazonu mutlaka koyun diyorlar canım doğumdan çıkınca çok üşünüyormuş bende koycam. yengemin dişleri takır takır ediyodu valla
sağolsunlar evet..:)
buarada pijama gecelik almışşsın yetermi demişsin bence fazlasyla yeter.. hangi arkadaşıma sorsam 1 tanesini kullandım hastanede diyor.. ama tabi tedbirde fayda var..
bende çok güzel bi pijama takımı aldm krem renk ama hastanede kullanmasammı ki diyorum devlette yapcam nasılsa çok gelen giden de olmaz eve geldğmde temiz temiz mi giysemki korkuyorumda kan falan ilaç bulaşrda çıkmaz diye..
bi tanede Pierre cardnden gecelik aldm 20 tl ye hemdeonu mu kullansamki hastanede.. yine bi tane daha alırım pijama diyorum..
benimde geceleri cok sertleşiyor ama sabah yumuşacık gün içinde cok su çay vs içiyorum ben. ona bağlıyorum kötü bişe yoktur canım ne olcakkiher daim sert değil sonuçta aklına kötü getirme.Günaydın kızlar ve tatlı bebişler nasılsınız? Benim dünden beri karnım taş gibi ve bebeği tam yüzeyde hissediyorum poposunu felan dayıyor galiba nerdeyse göbek deliğimden çıkacak :) Birde sanki geçen hafta daha hareketliydi sizce bunlar normal mi? Doktora gitmek istedim ama kadın raporluymuş gidemedim
herkes bir değil tabiki cnm.. benmde öz annem yok babamlar oralı olmuyor benmde..
bana bebeğin geldiğini hissettiren her detayı düşünen ve ona buna gerek yok demeyen insan tek kaynvalidem..
ben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmemDoğum çantasına hasta bezi için ne koyacaksınız kızlar. Can pedin bel bantsız hasta bezleri varmış ondan alayım diyorum sonrada abartımı olur diyorum bir arkadaşım külotlu hasta bezi al dedi bir arkadaşım büyük pedler yetiyor dedi kafan karıştı. Bir aksilik olmazsa Sezeryan düşünüyorum sezeryanda düşük bel külot giyilmiyor dendi epey kafam karıştı ne alacağımı bilemedim
daha benım dr baslamadı sık cagırmalara 6 ocak da gıdıcem bende 32 . hafta raporunu almak ıcınmerhabalar arkadaslar
uzun bır zamandan berı gelemedım malesef
ınsallah herkesler ıyıdır.
25 ınde kontrolumuz vardı sukur herkes yolunda. artık sanırım kontroller sık olacakmıs. dr benı 6 sında yıne cagırdı. sızınde oyle mı? ıkı haftada mı cagırdı dr?
Benim de öz annem yok, Sağolsun kayınvalidem düşündü Aldı ÇOĞU şeyi.senin yazını okurken kocaman bi tepik yedimyüzümde gülücükler çok şükür :)) hiç bir tepik bu kadar keyif veremez
cnm gerçekten bende şaşryrm eşim evin en küçüğü ve k.valdemn torununun bile 10 güne bi çocuğu olcak sen düşün gerisini çokta kalabalık bi aile ben doymuşlardr heves etmezler hiç diye düşünüyrdm.. meğer çok dert ediyrmş neyi nasıl yapsak diye.. ben isteyen bi tip değilim herşeye gerek yok derim bu yüzden de benm içimde kaldğını düşünüyormuş herşey yapmak istyr.. bi de benm öz annem yok belkide o yüzden de hassasiyeti olabilir..
benim kızımda iki hafta kadar gerideydi hep gelişimi iyiydi ama dr. geç döllenme demişti seninkide öyle olabilirmigunaydin kizlar ayin 27 si kizimi gorduk doppler bakildi turk doktora gittim bu sefer bebek iki hafta geri dedi sata gore bastan beri bir gerilik vardi zaten dedim ama dun aksam birseyler okudum netten cok endiselendim ve korktum geceden beri yatamadim hic... doktor simetrik olarak iki hafta geri dedi bas olcusu kan dolasimi kalbi filan korkmamistimda simdi endiseleniyorum ne yapayim sizce... beslenmeyle alakasi yokmus suyun filanda iyi dedi... 28 haftalik olmaliydi 26 haftalik cikti...
bastan beri iki hafta geriydi hatta kan tahlilimde bile ama 12 ci haftamda tam satla bir olmustu ama 5 gunluk gerilik vardi onemsememeistim ama simdi korktum... lutfen bebegim iyi olsun dua edin... bol bol oynuyor hatta bu aralar baya abartti pipir hanimbu arada kizim ikimizede benzemiyor bakalim dogunca nasil olacak
evet gerçekten denk geldiği için hamileleğmn ilk dönemlernde almıştm önü düğmeli olması cezbetmişti beni :)sende güle güle kullan canım:) bende çok güzel olanı eve saklıyacağım kıyamıyor insangeceliğide çook uyguna almışın valla denk gelince almak lazım arayınca bulunmuyor yoksa:) birde yedeklersen tamam:)
ben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmem
hangi semttesin cnm sen ben ata bulvarındayım sulu yağıyor tutmadı henüz ama eşim beşevlerden foto gönderdi baya birikmişkarlı bi bursa sabahından günaydınnnnn canlarrr
bazen baş popo mesafesi yazılıyor bazende baştan ayaga kadar bu haftalarda ortalama 40 cm oluyorArkadaşlar hani msj larimizin altında hamilelik günlüğü varya kırmızı yazilarla yesil yazılardaki boy kilo arasında çok fark oluyor.mesela boy birinde 28 birinde 39.9 yazıyo hangisi daha doğru acaba
hangi semttesin cnm sen ben ata bulvarındayım sulu yağıyor tutmadı henüz ama eşim beşevlerden foto gönderdi baya birikmiş
kaderimiz birmiş canım..Benim de öz annem yok, Sağolsun kayınvalidem düşündü Aldı ÇOĞU şeyi.
Her zaman Öyledir ama eli boldur düşüncelidir.sağolsunlar.
Yoksa babam ne yapabilir ki,bebek arabasını alacak sağolsun.diğer teyzeler,yengeler ooo arayan soran bile yok.
dalan roxy nin tozu incecik cnm hatta normal deterjanlardan bile .ama sıvılarda bebek için sonuçtabi de, toz granül sabunlar makinada sorun çıkarabiliyor denilmişti
sıvılara baktım ben de ama onlarda sıvı "granül sabun" yazmıyordu daha kimyasal bişey mi acaba diye korktum alamadım
çamaşırlarda kalıntı da bırakmaması açısından sıvı iyi oalbilir ama tozlarla içeriği aynı mı ki, sıvı da kulanabilir miyiz?
pijama giyersek külotlu bezi çıkarmak zor olmazmı pijamayaı çıkar yeni pedi giy falan..Banada öyle geliyor canım ya bende bir tane lohusa külodu aldım birde uygun fiyatlı düşük bel külotlardan aldım kirlenince atarım diye pahalı bişey almadım..depent vaya canpedin külotlu bezlerinden mi alsam hasta bezimi alsam bilemedim yani. Ama külotlu bez daha mantıklı gibi geliyor diğer hasta bezinin üzerine birde külot giycez diye uğraşıcaz galiba
sen deneyimlisin cnm hangi deterjan iyi sence ?dalan roxy nin tozu incecik cnm hatta normal deterjanlardan bile .ama sıvılarda bebek için sonuçta
pijama giyersek külotlu bezi çıkarmak zor olmazmı pijamayaı çıkar yeni pedi giy falan..
dalan roxy nin tozu incecik cnm hatta normal deterjanlardan bile .ama sıvılarda bebek için sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?