2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkes bir değil tabiki cnm.. benmde öz annem yok babamlar oralı olmuyor benmde..
bana bebeğin geldiğini hissettiren her detayı düşünen ve ona buna gerek yok demeyen insan tek kaynvalidem..

Rabbim razı olsun kayınvalıdenden..
Düşünceli kadınmış MAŞAALLAH..

sende güle güle kullan canım:) bende çok güzel olanı eve saklıyacağım kıyamıyor insangeceliğide çook uyguna almışın valla denk gelince almak lazım arayınca bulunmuyor yoksa:) birde yedeklersen tamam:)

benimde geceleri cok sertleşiyor ama sabah yumuşacık gün içinde cok su çay vs içiyorum ben. ona bağlıyorum kötü bişe yoktur canım ne olcakkiher daim sert değil sonuçta aklına kötü getirme.

ben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmem

daha benım dr baslamadı sık cagırmalara 6 ocak da gıdıcem bende 32 . hafta raporunu almak ıcın

Benim de öz annem yok, Sağolsun kayınvalidem düşündü Aldı ÇOĞU şeyi.
Her zaman Öyledir ama eli boldur düşüncelidir.sağolsunlar.
Yoksa babam ne yapabilir ki,bebek arabasını alacak sağolsun.diğer teyzeler,yengeler ooo arayan soran bile yok.

benim kızımda iki hafta kadar gerideydi hep gelişimi iyiydi ama dr. geç döllenme demişti seninkide öyle olabilirmi

evet gerçekten denk geldiği için hamileleğmn ilk dönemlernde almıştm önü düğmeli olması cezbetmişti beni :)

di mi evde giymek daha mantıklı ama eşimde kızıyor bana senden değerli mi giy hastanede diyor..
ama biz bayanlar erkeklerlerden farklı düşünüyoruz sanrm değer algılarımız farklı

ben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmem

Banada öyle geliyor canım ya bende bir tane lohusa külodu aldım birde uygun fiyatlı düşük bel külotlardan aldım kirlenince atarım diye pahalı bişey almadım..depent vaya canpedin külotlu bezlerinden mi alsam hasta bezimi alsam bilemedim yani. Ama külotlu bez daha mantıklı gibi geliyor diğer hasta bezinin üzerine birde külot giycez diye uğraşıcaz galiba

Arkadaşlar hani msj larimizin altında hamilelik günlüğü varya kırmızı yazilarla yesil yazılardaki boy kilo arasında çok fark oluyor.mesela boy birinde 28 birinde 39.9 yazıyo hangisi daha doğru acaba
bazen baş popo mesafesi yazılıyor bazende baştan ayaga kadar bu haftalarda ortalama 40 cm oluyor

kaderimiz birmiş canım..
evet baba pek bi şey yapamaz doğru ama seninki yine en büyük şeyi yapacak.. benm babamdan ses seda çıkmıyor aramasam hayatta aramaz.. huyu böyle gerçi.. bu gidişle doğunca yapacak heralde bişeyler bi de evin tek kızıyım ama yinede ayrıcalğm yok..
ama sağolsun abimlern eşleri ilgilenyrlar.. ama yine de kayınvalidemn yeri apayrı

dalan roxy nin tozu incecik cnm hatta normal deterjanlardan bile .ama sıvılarda bebek için sonuçta

pijama giyersek külotlu bezi çıkarmak zor olmazmı pijamayaı çıkar yeni pedi giy falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…