2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmem
ben ilk doğumda hasta bezi aldım hiç kullanılmadı önce bebek bezinden kullandılar bide kendi hazırladıkları pedlerden.bu hastanedede kendileri veriyor hasta bezi.hastanende doğum yapan birileri varsa sor boşuna alma

Benim
Hacı Şakir granülle yıkadım ben tekrar mı yıkayım acaba
Bende onunla yikadim canım birdaha yikamaya gerek yok bence

sen deneyimlisin cnm hangi deterjan iyi sence ?
bir de dalan dün aradım bulamadım nerde satılırki marketlerde yok
ben marketten aldım carefour ve ebebektede vardı .kızımda omo baby kullanmıştım ama dalanı çok methetmişler deneyim dedim.

ben marketten aldım carefour ve ebebektede vardı .kızımda omo baby kullanmıştım ama dalanı çok methetmişler deneyim dedim.
tamam teşekkür ederim carrefoura bakayım bende.. netten baktmda çivilimde de varmış sanrm.. bir de 3 çeşit var kokulu sen hangisini aldın sabun kokuluyu mu ?

Slm millet 6 yıl aradan sonra eşimle başbaşa sinemaya gidicez.kizimi okula bırakıp. Arkadaşlar son aylar gezebildiginiz kadar gezin.sonra dünya bebekleriniz in etrafında dönecek :)
ayy deme öyle demeee :)))

bizde her akşam eşimle sarılarak yatar tv izlerz eşime diyorum ki sanrm çok özleyeceğiz bu günlerimizi
bebiş yanyana yatmamızı geçtim yanyana oturmamıza bile müsaade edermi acaba diyorum :)

Slm millet 6 yıl aradan sonra eşimle başbaşa sinemaya gidicez.kizimi okula bırakıp. Arkadaşlar son aylar gezebildiginiz kadar gezin.sonra dünya bebekleriniz in etrafında dönecek :)
BNDE SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM AMA bebek rahatsız olurmu ki çok sesli ya

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz rahatladım,sanırım benim yaramaz poposunu falan dayadı birazda ondan olabilir ama yinede 1-2 gün daha geçmezse gitcem doktora,zaten çok özledim kızımı kilosunu merak ediyorum birde benimle aynı haftada olupta doktora giden varmı kiloları nasıl meleklerin?

Benim babam da çok aramaz canım.genelde ben ararım.ama en başta dedi arabasını ben alayım diye.o kadar düşünmeleri lazım,ama düşünmüyorsa da yapacak bişi yok üzülme sen canları sağolsun.

Ben hala koca göbeğimle kanepede eşimin yanına uzanmaya çalışıyorum :)
Severiz biz de öyle tv izlemeyi ama yüksek ihtimal bebiş olunca yapamıycaz bunları :)

BNDE SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM AMA bebek rahatsız olurmu ki çok sesli ya
Ben 2 ay önce fln gitmiştim,hem izledim hem korktum çok Gürültülü ortam maalesef.

Merhaba herkese. Öğretmen anneler sizlere bi sorum olcak. Tam karne gününden 1 gün sonra çalışamaz ya da çalışabilir raporu almam gerekiyor. 32. Hafta Ogün başlıyor. Benim 2 hafta sömestrda boşa mı gitcek acaba.çalışabilir alabilecek durumda değilim. 34 de alsak olmuyor değil mi.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saglik ocagindan geldim cok sukur butun sonuclar iyi cikti bazilari sinirdaymis ama hamilelikte olabilirmis, disarida kar devam ediyo cok guzel ama ruzgar fenaa

evet cnm bende dalan aldım dalan roxy matık mor paketlı lavanta kokulu
bebek ıcın ama

Canim bende onu kullandim camasirlar yumusak ve guzel kokulu oldu mis gibi

Bende hasta kilodu şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum ama daha almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…