ben ilk doğumda hasta bezi aldım hiç kullanılmadı önce bebek bezinden kullandılar bide kendi hazırladıkları pedlerden.bu hastanedede kendileri veriyor hasta bezi.hastanende doğum yapan birileri varsa sor boşuna almaben gece kullanılan pedlerden aldım . ama hasta bezi cok itici geliyo bana yaa alsammıkı bilemedim .lahusa külodu alırım belki bide eski külotlarıda götürcem kullanırım atarım eve getirmem
mopaş özkuruşlar da var canım etradınsa varsasen deneyimlisin cnm hangi deterjan iyi sence ?
bir de dalan dün aradım bulamadım nerde satılırki marketlerde yok
BenimGündüz çok istiyorum girmeyi ama işten fırsat bulamıyorum ben doğum izninde bol bol burda olucam :)
maşallah pek bi hamaratsın canım bende merak ettim resmini atsan
ya kaç haftalıksın ben 28 \1 günlükken 1200 gr dı seninkni görünce benimki bi küçük geldi banabuarada bebek aşağıda dediyse bencede bol bol dinlenmelisin
Bende onunla yikadim canım birdaha yikamaya gerek yok benceHacı Şakir granülle yıkadım ben tekrar mı yıkayım acaba
ben marketten aldım carefour ve ebebektede vardı .kızımda omo baby kullanmıştım ama dalanı çok methetmişler deneyim dedim.sen deneyimlisin cnm hangi deterjan iyi sence ?
bir de dalan dün aradım bulamadım nerde satılırki marketlerde yok
tekrar niye yıkıyorsunki hacı şakirde iyi tabi sadece makineyi tıkıyor diyorlar ama hiç kullanmadımHacı Şakir granülle yıkadım ben tekrar mı yıkayım acaba
devlettemi doğurmuştunben ilk doğumda hasta bezi aldım hiç kullanılmadı önce bebek bezinden kullandılar bide kendi hazırladıkları pedlerden.bu hastanedede kendileri veriyor hasta bezi.hastanende doğum yapan birileri varsa sor boşuna alma
cnm senn normal mı sezeryanmı yapmıstınben ilk doğumda hasta bezi aldım hiç kullanılmadı önce bebek bezinden kullandılar bide kendi hazırladıkları pedlerden.bu hastanedede kendileri veriyor hasta bezi.hastanende doğum yapan birileri varsa sor boşuna alma
tamam teşekkür ederim carrefoura bakayım bende.. netten baktmda çivilimde de varmış sanrm.. bir de 3 çeşit var kokulu sen hangisini aldın sabun kokuluyu mu ?ben marketten aldım carefour ve ebebektede vardı .kızımda omo baby kullanmıştım ama dalanı çok methetmişler deneyim dedim.
tamm cnm sağol mopaş nerde var bilmyrm özkuruşlar yok zaten.. carrefourda ve civilimde varmş oralara bakaym bende..mopaş özkuruşlar da var canım etradınsa varsa
evet cnm bende dalan aldım dalan roxy matık mor paketlı lavanta kokulutamm cnm sağol mopaş nerde var bilmyrm özkuruşlar yok zaten.. carrefourda ve civilimde varmş oralara bakaym bende..
sende dalan aldn sanrm ? sabun kokulumu ?
Hacı Şakir granülle yıkadım ben tekrar mı yıkayım acaba
ayy deme öyle demeee :)))Slm millet 6 yıl aradan sonra eşimle başbaşa sinemaya gidicez.kizimi okula bırakıp. Arkadaşlar son aylar gezebildiginiz kadar gezin.sonra dünya bebekleriniz in etrafında dönecek :)
BNDE SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM AMA bebek rahatsız olurmu ki çok sesli yaSlm millet 6 yıl aradan sonra eşimle başbaşa sinemaya gidicez.kizimi okula bırakıp. Arkadaşlar son aylar gezebildiginiz kadar gezin.sonra dünya bebekleriniz in etrafında dönecek :)
Benim babam da çok aramaz canım.genelde ben ararım.ama en başta dedi arabasını ben alayım diye.o kadar düşünmeleri lazım,ama düşünmüyorsa da yapacak bişi yok üzülme sen canları sağolsun.kaderimiz birmiş canım..
evet baba pek bi şey yapamaz doğru ama seninki yine en büyük şeyi yapacak.. benm babamdan ses seda çıkmıyor aramasam hayatta aramaz.. huyu böyle gerçi.. bu gidişle doğunca yapacak heralde bişeyler bi de evin tek kızıyım ama yinede ayrıcalğm yok..
ama sağolsun abimlern eşleri ilgilenyrlar.. ama yine de kayınvalidemn yeri apayrı
Ben hala koca göbeğimle kanepede eşimin yanına uzanmaya çalışıyorum :)ayy deme öyle demeee :)))
bizde her akşam eşimle sarılarak yatar tv izlerz eşime diyorum ki sanrm çok özleyeceğiz bu günlerimizi
bebiş yanyana yatmamızı geçtim yanyana oturmamıza bile müsaade edermi acaba diyorum :)
Ben 2 ay önce fln gitmiştim,hem izledim hem korktum çok Gürültülü ortam maalesef.BNDE SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM AMA bebek rahatsız olurmu ki çok sesli ya
Bende ocakta tamamlarım diye düşünüyorum inşallah bebişler süpriz yapmazbende 15 ocaktan itibaren hem eksiklerimi tamamlıcam hem de çantamı hazırlıcam inşallah
evet cnm bende dalan aldım dalan roxy matık mor paketlı lavanta kokulu
bebek ıcın ama
Bende hasta kilodu şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum ama daha almadımbizim eğitimdeki ebe şimdiden alın unutulmasın hasta bezi dedi.. hastane veriyor ama kanamanzn nasıl olacağnı bilmyrsnz sık sık değiştrmek isteyeblrsnz dedi..
bende yüksek bel çamaşr aldm normal veya sezeryan doğum için rahat olsun diye ama hasta bezlerinin şekli şemali nasılki sezeryan olursa olmaz mı ki ??
buarada canped ve depend öneriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?