2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saglik ocagindan geldim cok sukur butun sonuclar iyi cikti bazilari sinirdaymis ama hamilelikte olabilirmis, disarida kar devam ediyo cok guzel ama ruzgar fenaa

Canim bende onu kullandim camasirlar yumusak ve guzel kokulu oldu mis gibi
o süper ilk başlarda yumusatıcı almak ıstıyordum yumusak ve guzel koksun dıe herkes kesınlıkle alma dedı bunu duydugum ıyı oldu ben de aldım ama daha kullanamadım

daha öncede konuşmuştuk bu mevzuyu eğer 2.dönem başlamazsan çalışmaya sömestr tatilinde doğum izninden sayılıyor yani boşa gidiyor haftaların. bu yüzden 32. hafta çalışabilir alıp 2. döneminde ilk haftasında işe başlamalısın en azından pztesi salı gidip sonrada doktorundan çalışamıyorum raporu alırsan o 2 hafta yanmamış olur

Canim someatir tatilinin basinda izne ayrilirsan tabiki tatil bosa gidecek tatilin basinda calisabilir raporu alip okul baslayinca izne ayril

offf bugün çok yoğunum yılbaşı öncesi ödemeler vs.
fazla bakamıyorum buraya bu arada çekirge hala gelmedi dimi?

32. haftanda almak zorundasın. 34 dede alsan yine o 2 haftanı doğum sonrasına atamazsın çalışmış olmayacağın için eğer 32. haftadan sonra çalışmayacaksan direk al çalışmaz raporunu kafan rahat etsin

cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu
valla bize az kaldı artık 2hafta bir gel dedi normalde ayda bir gidiyorum. annemde özel doğum hastanesinde çalışıyor izmirde ona söyledim çağırması normal ama sıkıntın yoksa 3haftada bir git dedi zaten 5-6 haftaya onun yanına gidicem orda sık giderim doğuma bir ay kala olucak

cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu

Eger 10 gun icinde gidersen odeme yapmiyosun tabi bu bir seferlik gecerli tekrar gidince odeme yapiyosun. Bende gecen hafta gitmistim seker testini yaptirmistim on gun sonra gel tekrar bakalim dedi o yuzden yarin tekrar gidecem ve odeme yapmadan muayene olacam

düşük bel külot mu aldın
bentam aksine koskoca külotlar aldım göbeği saran, yanlış mı almışımm

Kızlar hamilelikten bu yana tam 15 kilo almışım.50 ile hamile kaldım dün tartıldım kiiiii 65 olmuşum...Eşim beni 60 zannediyor ama Ama suyum çokmuş ya ondandır deyip avunuyorum

Kızlar hamilelikten bu yana tam 15 kilo almışım.50 ile hamile kaldım dün tartıldım kiiiii 65 olmuşum...Eşim beni 60 zannediyor ama Ama suyum çokmuş ya ondandır deyip avunuyorum
bnde 13 aldım canım bişey olmaz 73 kiloyum malesef çoraplarımı ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor çoğu zaman son zamanlar azıcık naz yapayım diorum ancak öğrendim naz yapmayı

canim o sertlesmeler bendede gün icinde birkac kez oluyor.. normal oldugunu okudum internette.. rahim kasildikca calisiyor anlamina geliyormus yani bu haftalardan itibaren yalanci sancilarda olabilirmis.. seninle dogum tarihlerimiz ayni :) ben en son 26 + 2 de gittim kizim 908 gram 36cm di haftaya carsamba birdahaki randevum bakalim nekadar büyümüs sipam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…