- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
o süper ilk başlarda yumusatıcı almak ıstıyordum yumusak ve guzel koksun dıe herkes kesınlıkle alma dedı bunu duydugum ıyı oldu ben de aldım ama daha kullanamadımSaglik ocagindan geldim cok sukur butun sonuclar iyi cikti bazilari sinirdaymis ama hamilelikte olabilirmis, disarida kar devam ediyo cok guzel ama ruzgar fenaa
Canim bende onu kullandim camasirlar yumusak ve guzel kokulu oldu mis gibi
daha öncede konuşmuştuk bu mevzuyu eğer 2.dönem başlamazsan çalışmaya sömestr tatilinde doğum izninden sayılıyor yani boşa gidiyor haftaların. bu yüzden 32. hafta çalışabilir alıp 2. döneminde ilk haftasında işe başlamalısın en azından pztesi salı gidip sonrada doktorundan çalışamıyorum raporu alırsan o 2 hafta yanmamış olurMerhaba herkese. Öğretmen anneler sizlere bi sorum olcak. Tam karne gününden 1 gün sonra çalışamaz ya da çalışabilir raporu almam gerekiyor. 32. Hafta Ogün başlıyor. Benim 2 hafta sömestrda boşa mı gitcek acaba.çalışabilir alabilecek durumda değilim. 34 de alsak olmuyor değil mi.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuubenide doktor artık az kaldı diye 2haftada bir çağırdı ama ben 3haftada bir gitcem
Canim someatir tatilinin basinda izne ayrilirsan tabiki tatil bosa gidecek tatilin basinda calisabilir raporu alip okul baslayinca izne ayrilMerhaba herkese. Öğretmen anneler sizlere bi sorum olcak. Tam karne gününden 1 gün sonra çalışamaz ya da çalışabilir raporu almam gerekiyor. 32. Hafta Ogün başlıyor. Benim 2 hafta sömestrda boşa mı gitcek acaba.çalışabilir alabilecek durumda değilim. 34 de alsak olmuyor değil mi.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
32. haftanda almak zorundasın. 34 dede alsan yine o 2 haftanı doğum sonrasına atamazsın çalışmış olmayacağın için eğer 32. haftadan sonra çalışmayacaksan direk al çalışmaz raporunu kafan rahat etsinMerhaba herkese. Öğretmen anneler sizlere bi sorum olcak. Tam karne gününden 1 gün sonra çalışamaz ya da çalışabilir raporu almam gerekiyor. 32. Hafta Ogün başlıyor. Benim 2 hafta sömestrda boşa mı gitcek acaba.çalışabilir alabilecek durumda değilim. 34 de alsak olmuyor değil mi.bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İYİDİR seni sormalıMerhaba kızlaarNasılsınız bakaam dedim
valla bize az kaldı artık 2hafta bir gel dedi normalde ayda bir gidiyorum. annemde özel doğum hastanesinde çalışıyor izmirde ona söyledim çağırması normal ama sıkıntın yoksa 3haftada bir git dedi zaten 5-6 haftaya onun yanına gidicem orda sık giderim doğuma bir ay kala olucakcnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu
cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu
Kötüüüüüüü kendimi 90 yaşında gibi hissediyorumİYİDİR seni sormalı
Bu arada sen nasılsın kuzumİYİDİR seni sormalı
hahahhahaKötüüüüüüü kendimi 90 yaşında gibi hissediyorum
Banada öyle geliyor canım ya bende bir tane lohusa külodu aldım birde uygun fiyatlı düşük bel külotlardan aldım kirlenince atarım diye pahalı bişey almadım..depent vaya canpedin külotlu bezlerinden mi alsam hasta bezimi alsam bilemedim yani. Ama külotlu bez daha mantıklı gibi geliyor diğer hasta bezinin üzerine birde külot giycez diye uğraşıcaz galiba
bnde 13 aldım canım bişey olmaz 73 kiloyum malesef çoraplarımı ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor çoğu zaman son zamanlar azıcık naz yapayım diorum ancak öğrendim naz yapmayıKızlar hamilelikten bu yana tam 15 kilo almışım.50 ile hamile kaldım dün tartıldım kiiiii 65 olmuşum...Eşim beni 60 zannediyor amaAma suyum çokmuş ya ondandır deyip avunuyorum
canim o sertlesmeler bendede gün icinde birkac kez oluyor.. normal oldugunu okudum internette.. rahim kasildikca calisiyor anlamina geliyormus yani bu haftalardan itibaren yalanci sancilarda olabilirmis.. seninle dogum tarihlerimiz ayni :) ben en son 26 + 2 de gittim kizim 908 gram 36cm diCevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz rahatladım,sanırım benim yaramaz poposunu falan dayadı birazda ondan olabilir ama yinede 1-2 gün daha geçmezse gitcem doktora,zaten çok özledim kızımı kilosunu merak ediyorum birde benimle aynı haftada olupta doktora giden varmı kiloları nasıl meleklerin?
banada hep büyük anne külodu gibi olanlardan al dediler hatta annem almış gelirken 2 tane getirdi anammm kocamanlardüşük bel külot mu aldın
bentam aksine koskoca külotlar aldım göbeği saran, yanlış mı almışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?