2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler bizim facebookda 2015 mart anneleri grubumuz varmı?kardeşim 2014 ocak annesiydi acmıştı onlar çok faydalı oluyordu hem yakından birbirlerini tanıma açısından hemde yararlı bilgileri daha kolay paylaşma acısından acaba bizde açsak mı eğer henüz açılmadıysa

Bizimde var ikibinonbir agustos anneleri diye gercekten guzel dostluklar oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimde var ikibinonbir agustos anneleri diye gercekten guzel dostluklar oldu

bizde yapsak nasıl olur? sonuçta burda her yazılanı her paylaşımımızı herkes görebilir orası bize özel olur ve bu gruptaki üyeleri ekleriz kapalı grup şeklinde kurarız eğer diğer arkadaşlarda istiyorsa ben kurabilirim sonra özelden link atarım hepinize

aynen sabah zor attım kendimi lavaboya..odama dönerken kendi kendime aptal aptal sırıttığımı fark ettim...

canım facebookda grup açmak yasak.siteden atılabilirsiniz.konunun ilk sayfasında uyarı vardı.Gerçi şu an baktım da yok.Ama öyle biliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hamişlerr..2 sene önce 2012 haziran anneleri grubundaydim kismet şimdide mart annelerinde :) 25 aylik bir oğlum var ve 8 haftalık hamileyim.2.oldugu icin biraz tecrubeliyim ama ilk hamileligimle alakası yok şimdilik. Bu sefer daha agirim.oglumda atom karınca gibiydim erkenden kalkar işlerimi yapardım gezmeye giderdim simdilerde kolumu kaldiramiyorum :/ facedeki grup fikri cok mantıklı biz haziran anneleri olarak face geçmiştik daha rahat ve kolay oldu konuşmamız hatta cok güzel arkadaşlıklar kurduk. Görüştük hala görüşüyoruz.

canım facebookda grup açmak yasak.siteden atılabilirsiniz.konunun ilk sayfasında uyarı vardı.Gerçi şu an baktım da yok.Ama öyle biliyorum.

formun susuyumu çıktı acaba....kaçtane anne grubu böyle dağıldı....ikiye bölündü v.s şimdiden böyle şeylere girmeyelim bence

formun susuyumu çıktı acaba....kaçtane anne grubu böyle dağıldı....ikiye bölündü v.s şimdiden böyle şeylere girmeyelim bence
ben de arkadaştan biliyorum.kavgalar olmuş vs.bir de ben kendimi deşifre edemem açıkçası.burda da paylaşabiliyoruz her şeyi.

Merhaba arkadaslar bende 7+4 hamileyim yeni uye oldum benide araniza alir misiniz

hayırlı olsun arkadaşlar.sağ salim kucağınıza alın inşallah

ben de arkadaştan biliyorum.kavgalar olmuş vs.bir de ben kendimi deşifre edemem açıkçası.burda da paylaşabiliyoruz her şeyi.

hayırlı olsun arkadaşlar.sağ salim kucağınıza alın inşallah

bende arkadaştan biliyorum gebeydi...facede grup açmışlar vs sonrada olan olmuştu zaten..hatta bdv'ye konu bile açmışlardı....gruplara bölünmüşler

Kızlar hamişler anne adayları... bugun güzel hıssedıyorum bebegımın dogdugunu gordum ruyamda...

Halen kanamam var ama kahverengi ınsallah yine dusuk yasamam... cuma gunu doktora gıdıcem cok heyecanlıyım...

cnm burdan face açmak yasak dur yazıyı bulabilirsem kopyalayayım

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

bu yazı kızlar

Merhaba arkadaslar bende 7+4 hamileyim yeni uye oldum benide araniza alir misiniz

hoşgeldiniz kızlar...en azından tahmini doğum tarihini yazarsanız listeye ekleyebilirim.üçünüzünde takvimi yok

Yukarda bi arkadasda dedi zaten oyle olunca tamam acmayalim burdan devam ederiz yazdim canim benim benimki sadece kolaylik olsum diye bir fikirdi yasaksa ne diye acayim :)

bu yüzden kimsenin uyarı olmasını istemem cnm ben sonrakileri görmeden hemen senin yazıyı görünce cevapladım

bende yeni katıldım aranıza fatmaipek özelden yazamıyorum yaşım 32 ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum kalp atışlarını duydum muhtemel doğum tarihi 08.03.2014.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

selam kizlar
hepimizin kandili mubarek olsun
rabbim evlatlarimiza sagsalim kavusmayi nasip eylesin
allah olmayanlarada versin evlat
onlarda tatsinlar bu duyguyu insallah
kalp atislarini duyanlar gozunuz aydin
aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…