Güzel anneler bizim facebookda 2015 mart anneleri grubumuz varmı?kardeşim 2014 ocak annesiydi acmıştı onlar çok faydalı oluyordu hem yakından birbirlerini tanıma açısından hemde yararlı bilgileri daha kolay paylaşma acısından acaba bizde açsak mı eğer henüz açılmadıysa
Bizimde var ikibinonbir agustos anneleri diye gercekten guzel dostluklar oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen sabah zor attım kendimi lavaboya..odama dönerken kendi kendime aptal aptal sırıttığımı fark ettim...
Güzel anneler bizim facebookda 2015 mart anneleri grubumuz varmı?kardeşim 2014 ocak annesiydi acmıştı onlar çok faydalı oluyordu hem yakından birbirlerini tanıma açısından hemde yararlı bilgileri daha kolay paylaşma acısından acaba bizde açsak mı eğer henüz açılmadıysa
canım facebookda grup açmak yasak.siteden atılabilirsiniz.konunun ilk sayfasında uyarı vardı.Gerçi şu an baktım da yok.Ama öyle biliyorum.
canım facebookda grup açmak yasak.siteden atılabilirsiniz.konunun ilk sayfasında uyarı vardı.Gerçi şu an baktım da yok.Ama öyle biliyorum.
ben de arkadaştan biliyorum.kavgalar olmuş vs.bir de ben kendimi deşifre edemem açıkçası.burda da paylaşabiliyoruz her şeyi.formun susuyumu çıktı acaba....kaçtane anne grubu böyle dağıldı....ikiye bölündü v.s şimdiden böyle şeylere girmeyelim bence
Merhaba hamişlerr..2 sene önce 2012 haziran anneleri grubundaydim kismet şimdide mart annelerinde :) 25 aylik bir oğlum var ve 8 haftalık hamileyim.2.oldugu icin biraz tecrubeliyim ama ilk hamileligimle alakası yok şimdilik. Bu sefer daha agirim.oglumda atom karınca gibiydim erkenden kalkar işlerimi yapardım gezmeye giderdim simdilerde kolumu kaldiramiyorum :/ facedeki grup fikri cok mantıklı biz haziran anneleri olarak face geçmiştik daha rahat ve kolay oldu konuşmamız hatta cok güzel arkadaşlıklar kurduk. Görüştük hala görüşüyoruz.
hayırlı olsun arkadaşlar.sağ salim kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaslar bende 7+4 hamileyim yeni uye oldum benide araniza alir misiniz
Merhaba arkadaslar bende 7+4 hamileyim yeni uye oldum benide araniza alir misiniz
ben de arkadaştan biliyorum.kavgalar olmuş vs.bir de ben kendimi deşifre edemem açıkçası.burda da paylaşabiliyoruz her şeyi.
hayırlı olsun arkadaşlar.sağ salim kucağınıza alın inşallah
cnm burdan face açmak yasak dur yazıyı bulabilirsem kopyalayayım
Rabbim sana en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsinnn canim benimm bende bekledim sabret insallh olacak
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaslar bende 7+4 hamileyim yeni uye oldum benide araniza alir misiniz
Merhaba hamişlerr..2 sene önce 2012 haziran anneleri grubundaydim kismet şimdide mart annelerinde :) 25 aylik bir oğlum var ve 8 haftalık hamileyim.2.oldugu icin biraz tecrubeliyim ama ilk hamileligimle alakası yok şimdilik. Bu sefer daha agirim.oglumda atom karınca gibiydim erkenden kalkar işlerimi yapardım gezmeye giderdim simdilerde kolumu kaldiramiyorum :/ facedeki grup fikri cok mantıklı biz haziran anneleri olarak face geçmiştik daha rahat ve kolay oldu konuşmamız hatta cok güzel arkadaşlıklar kurduk. Görüştük hala görüşüyoruz.
Bende katıldım araniza :)) cok şükür hamileyim :) test yaptim ama henüz dt. Gitmedim takvime göre 5+3 um :))
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim herkeze anneligi tattirsin insAllah. .
Yukarda bi arkadasda dedi zaten oyle olunca tamam acmayalim burdan devam ederiz yazdim canim benimbenimki sadece kolaylik olsum diye bir fikirdi yasaksa ne diye acayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?