2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu

32den sonra bidaha 36da mı gidicez yani
çok açık ara ama yaa
ben en azından 3 hafta sonra giderim ayda bir gel bile dese

bakalım ben de 6sında gidicem

bnde 13 aldım canım bişey olmaz 73 kiloyum malesef çoraplarımı ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor çoğu zaman son zamanlar azıcık naz yapayım diorum ancak öğrendim naz yapmayı

çorap giyerken ben de çok zorlanıyorum kanrım ağrıyo ama çorabımı eşim giydirirse rahat edemem, kasıyorum kendimi...
ama çizmeleri o giydirio mecbur

hastanede muhtemelen batar evde cici cici giymek daha mantıklı

banada hep büyük anne külodu gibi olanlardan al dediler hatta annem almış gelirken 2 tane getirdi anammm kocamanlar

ben de onlardan aldım siyah bikaç tane
yılbaşında da denk gelip kırmızı külotlardan alırdım her yıl

eşime gösterdim o koca külotları bak kendime sexy yılbaşı çamaşırları aldım diye
oo çok etkileyici dedi:)

canım biz aynıyız ama bende haftaya perşembe gidicem:)

Yok kız ben kıymam çorap falan giydirmeye....Off naz da yapamıyorum odun gibiyiiiim
iyi de bu kıymak değilki cnm sen zahmetler içerisindesin zaten hem eşlerinde bişeyler yapması onlarıda mutlu ediyor bence

düşünsene fizyolojik ve psikolojik olarak ne kadar değiştin ve bunlara rağmen normal hayatına da devam etmeye çalışıyorsun.. bi kaç yaptkları şey eşleri yormaz merak etme

hahhaha iyimiş
benimki de yıkamıştım dolaba kaldırırken gördü bunlar kimin aşkım annemmi bıraktı diyo yooo ben giycem dedim öle kaldı adam hep değil heralde lohusayken didim iyi bari diyo

yılbaşında da denk gelip kırmızı külotlardan alırdım her yıl

eşime gösterdim o koca külotları bak kendime sexy yılbaşı çamaşırları aldım diye
oo çok etkileyici dedi:)[/QUOTE]
Ben de 2 tane XXL kırmızı külot aldım 2 tane yılbaşında giyeriz diye,misafirler geldi,yatılı yılbaşından sonra gidecekler 3 çocuk,yatılı misafirler,kırmızı külotlar ne romantik olacak dimiii.YAŞASIN YENİYILLLLLL

Allah için mutfakta çok yardım ediyor ama çorabı mi ayakkabimi kendim giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…