- 16 Ekim 2014
- 352
- 573
- 123
Amaan yok kııız ne örgüsü? Örgü kim ben kim..Onu benzetmek amaçlı yaptım :)hahahhaha
örgü mü örüyorsun ??
cnm ben 32. haftadayım doktor bana daha erken dedı bır problem yoksa bıde ıkı haftada bır gelmene gerek yok dedi gıttıgınde her defasında muayne ucretı oduyormuyuz yahuu
Ben deneyim bakalım rahatsız olcak mi :)BNDE SİNEMAYA GİTMEK İSTİYORUM AMA bebek rahatsız olurmu ki çok sesli ya
Sezeryan ve normal doğuma göre değişirdüşük bel külot mu aldın
bentam aksine koskoca külotlar aldım göbeği saran, yanlış mı almışımm
Sabahlık kalın mı mevsimlik mi nasıl bişi aldın? Ben kararsızım alsam mı bilemedim.
bnde 13 aldım canım bişey olmaz 73 kiloyum malesef çoraplarımı ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor çoğu zaman son zamanlar azıcık naz yapayım diorum ancak öğrendim naz yapmayı
8 kilo oldu benim toplam..
Bu ay kilo verince..
evet gerçekten denk geldiği için hamileleğmn ilk dönemlernde almıştm önü düğmeli olması cezbetmişti beni :)
di mi evde giymek daha mantıklı ama eşimde kızıyor bana senden değerli mi giy hastanede diyor..
ama biz bayanlar erkeklerlerden farklı düşünüyoruz sanrmdeğer algılarımız farklı
Yok kız ben kıymam çorap falan giydirmeye....Off naz da yapamıyorum odun gibiyiiiimbnde 13 aldım canım bişey olmaz 73 kiloyum malesef çoraplarımı ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor çoğu zaman son zamanlar azıcık naz yapayım diorum ancak öğrendim naz yapmayı
Amaan yok kııız ne örgüsü? Örgü kim ben kim..Onu benzetmek amaçlı yaptım :)
banada hep büyük anne külodu gibi olanlardan al dediler hatta annem almış gelirken 2 tane getirdi anammm kocamanlar
Hantal bir vücut(spor yapamıyorum) ağrıyan kemikler, şişmiş bir burunhehehehhehe
öyle sandım ee niye 90 lı yaşlarnda gibi hissedyrsn ??
Dene bakalım canım bi dünya da film var bu ara vizyonda gitmek istediğimBen deneyim bakalım rahatsız olcak mi :)
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz rahatladım,sanırım benim yaramaz poposunu falan dayadı birazda ondan olabilir ama yinede 1-2 gün daha geçmezse gitcem doktora,zaten çok özledim kızımı kilosunu merak ediyorum birde benimle aynı haftada olupta doktora giden varmı kiloları nasıl meleklerin?
iyi de bu kıymak değilki cnm sen zahmetler içerisindesin zaten hem eşlerinde bişeyler yapması onlarıda mutlu ediyor benceYok kız ben kıymam çorap falan giydirmeye....Off naz da yapamıyorum odun gibiyiiiim
hahhaha iyimişben de onlardan aldım siyah bikaç tane
yılbaşında da denk gelip kırmızı külotlardan alırdım her yıl
eşime gösterdim o koca külotları bak kendime sexy yılbaşı çamaşırları aldım diye
oo çok etkileyici dedi:)
Allah için mutfakta çok yardım ediyor ama çorabı mi ayakkabimi kendim giyiyorumiyi de bu kıymak değilki cnm sen zahmetler içerisindesin zaten hem eşlerinde bişeyler yapması onlarıda mutlu ediyor bence
düşünsene fizyolojik ve psikolojik olarak ne kadar değiştin ve bunlara rağmen normal hayatına da devam etmeye çalışıyorsun.. bi kaç yaptkları şey eşleri yormaz merak etme
Hantal bir vücut(spor yapamıyorum) ağrıyan kemikler, şişmiş bir burun
maşallah gayet ideal!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?