2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki elimden alıyo valla giydirim diye
ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyom çünkü
bi iki yok mok dedim sonra dedim giydirsin dediğin gibi biz bi dünya fedekarlık yapıyoruz

Ya kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
Ben zaten tuzu çok az tüketen biriydim,bilen var mı nasıl diyet yapıcam?hep ıspanak pırasa mı yicem ben?annem iste pişireyim diyo,babam iste alayım diyo,ama ben ne yiyebileceğimi bilmiyorum.çocuklarım aç kalırmı böyle şindi de buna üzülüyorum...
Bilen varsa destek lütfen...

yılbaşında da denk gelip kırmızı külotlardan alırdım her yıl

eşime gösterdim o koca külotları bak kendime sexy yılbaşı çamaşırları aldım diye
oo çok etkileyici dedi:)
Ben de 2 tane XXL kırmızı külot aldım 2 tane yılbaşında giyeriz diye,misafirler geldi,yatılı yılbaşından sonra gidecekler 3 çocuk,yatılı misafirler,kırmızı külotlar ne romantik olacak dimiii.YAŞASIN YENİYILLLLLL[/QUOTE]
Banada geliyorlar yatıya offff düşündükçe gıcık oluyorummmmmmm

Bende 27+1 de gitmiştim 1050 gr. 37 cm di. bir daha ki randevum 10 ocakta bakalım çok merak ediyorum kuzumu :)

Benimki elimden alıyo valla giydirim diye
ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyom çünkü
bi iki yok mok dedim sonra dedim giydirsin dediğin gibi biz bi dünya fedekarlık yapıyoruz
Gece bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum ben de kendi hoop beni çeviriyor.Yavaş olsana bee diyorum.Diyorki top tavşanı gibi oldun yavaş nasıl çevireyim Aman benim kocam da çok romantik

Banada geliyorlar yatıya offff düşündükçe gıcık oluyorummmmmmm[/QUOTE]
Valla 3 çocuğu da misafirlere bırakıp kaçıp gideyim diyorumHamile hamile çekilir mi bu misafir işi 1 haftadır bizdeler

2 kiloya yaklaşmıştır sanırım

Canım benim ya valla ne yenir hiç bilmiyorum ki Allah kolaylık versin gerçekten bebişlerin beslenir bir şekilde de sen aç kalınca psikolojik olarak kötü hissedersin

karnm çookk ağrıyor kıvranıyorum resmen midemde bulanıyr

doğurmam di mi ? oyyyyy... napcamm benn üşüttümmü acaba

Benim kız habire aşağı vurup duruyor zıplıyorum her seferinde resmen

Geçmiş olsun canım.Benim bildiğim kadarıyla tansiyon hastaları ekmeği azaltmalı.Çünkü ekmekteki tuz oranları çok fazla.Sarımsak tansiyonu dengelemede rol oynuyormuş.Tuzsuz sarımsaklı yoğurt yapıp yiyebilirsin.Bir de tuzsuz fırında pişmiş balık yanında bol sebzeli.Önemli olan çok yemek değil sağlıklı ürünler yemek.Doktorun zaten sana diyet tavsiyesinde bulunması lazımdı.Sor istersen.Öptüm canım.

tuzsuz olduğu için yemek istemiyorsan, kabağa dereotu diğerlerine sarımsaklı yoğurt, pırasaya limon falan sıkarak tatlarına aroma katmayı denesen
tabi et de ye protein de al sakıncası yoksa

canım süt ürünleri tüketmeye çalış özellikle de yoğurt...
ıspanak, pırasa kabak zaten tüketiyormuşsun bunun yanında nar ve kırmızı pancarda yüksek tansiyona iyi gelir, maden suyu felan tüketme birde sabah kahvaltıdaki zeytin ve peynirlerde bazan acayip tuz oluyor dikkat et diyet olanlar daha iyi gibi... birde yemeden ılık suda bekletince de tuzu gidiyor başka da aklıma gelmiyor canım ilk zamanlar bende de vardı şükür geçti:) en önemlisi de üzülme, stres yapma dert veren Allah dermanını da verir, güzel düşün ki güzel olsun tekrar geçmiş olsun

Selam herkese
Sabah gittik ama doktor doğuma girince çok bekledik
Bi de burda tadilat var bilgisayaır bile yarım yamalak açtım şimdi
Kan değerim oldukça azalmış, ayakta iyi durmuşsun dedi
10 iğne verdi, her sabah 1 iğne olup
Kullandığım gyno ferro sanolu da öğle ve akşam günde 2 adet kullanacakmışım
1 hafta sonra kontrol

Sizler iyisinizdir inşallah ?

5 hafta calısabılır alsam benım 9-10-11 subatta 3 gun calısmam gerekıyor.ıdare 5 haftan eklenır dıyor.ama ılce duserız dıyor.bılmıyorum herkes farklı seyler soyluyor.
zaten soguk oldu.usutmeden dogumu yapmak ıstıyorum ben okulum 2 bından olusuyor.zor gelıyor acıkcası artık gıdıp gelmeler ıse.
haftaya persembe 8 ocak ta doktorumla karar verıcez artık.dogum sonrasında rapor verırmısınız dıye sorucam doktoruma da.aıle hekımınden de almıstım ılk dogumumda 22 gun.bunda da alırım.hersey haftaya bellı olacak.
bana sorarsan ben calısmak ıstemıyorum.1 haftam kaldı dıye sevınıyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…