- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
Benimki elimden alıyo valla giydirim diyeiyi de bu kıymak değilki cnm sen zahmetler içerisindesin zaten hem eşlerinde bişeyler yapması onlarıda mutlu ediyor bence
düşünsene fizyolojik ve psikolojik olarak ne kadar değiştin ve bunlara rağmen normal hayatına da devam etmeye çalışıyorsun.. bi kaç yaptkları şey eşleri yormaz merak etme
Ben de 2 tane XXL kırmızı külot aldım 2 tane yılbaşında giyeriz diye,misafirler geldi,yatılı yılbaşından sonra gidecekleryılbaşında da denk gelip kırmızı külotlardan alırdım her yıl
eşime gösterdim o koca külotları bak kendime sexy yılbaşı çamaşırları aldım diye
oo çok etkileyici dedi:)
Bende 27+1 de gitmiştim 1050 gr. 37 cm di.canim o sertlesmeler bendede gün icinde birkac kez oluyor.. normal oldugunu okudum internette.. rahim kasildikca calisiyor anlamina geliyormus yani bu haftalardan itibaren yalanci sancilarda olabilirmis.. seninle dogum tarihlerimiz ayni :) ben en son 26 + 2 de gittim kizim 908 gram 36cm dihaftaya carsamba birdahaki randevum bakalim nekadar büyümüs sipam :)
Gece bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum ben de kendi hoop beni çeviriyor.Yavaş olsana bee diyorum.Diyorki top tavşanı gibi oldun yavaş nasıl çevireyimBenimki elimden alıyo valla giydirim diye
ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyom çünkü
bi iki yok mok dedim sonra dedim giydirsin dediğin gibi biz bi dünya fedekarlık yapıyoruz
Banada geliyorlar yatıya offff düşündükçe gıcık oluyorummmmmmmBen de 2 tane XXL kırmızı külot aldım 2 tane yılbaşında giyeriz diye,misafirler geldi,yatılı yılbaşından sonra gidecekler3 çocuk,yatılı misafirler,kırmızı külotlar ne romantik olacak dimiii.YAŞASIN YENİYILLLLLL
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz rahatladım,sanırım benim yaramaz poposunu falan dayadı birazda ondan olabilir ama yinede 1-2 gün daha geçmezse gitcem doktora,zaten çok özledim kızımı kilosunu merak ediyorum birde benimle aynı haftada olupta doktora giden varmı kiloları nasıl meleklerin?
Canım benim ya valla ne yenir hiç bilmiyorum ki Allah kolaylık versin gerçekten bebişlerin beslenir bir şekilde de sen aç kalınca psikolojik olarak kötü hissedersinYa kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
Ben zaten tuzu çok az tüketen biriydim,bilen var mı nasıl diyet yapıcam?hep ıspanak pırasa mı yicem ben?annem iste pişireyim diyo,babam iste alayım diyo,ama ben ne yiyebileceğimi bilmiyorum.çocuklarım aç kalırmı böyle şindi de buna üzülüyorum...
Bilen varsa destek lütfen...
karnm çookk ağrıyor kıvranıyorum resmen midemde bulanıyr
doğurmam di mi ? oyyyyy... napcamm benn üşüttümmü acaba
Neyse artık doktordan dönüşte yazarız :) Sen 8 inde gitcen galiba bende 10 da gitcem inşallah.canım biz aynıyız ama bende haftaya perşembe gidicem:)
yorgun değilim bugün hiç bişey yapmadm ama dün çok yorulmştm ondanmıki acaba :S :SBen de öyleydim.. yorgun musun ? ondan olabılır
Geçmiş olsun canım.Benim bildiğim kadarıyla tansiyon hastaları ekmeği azaltmalı.Çünkü ekmekteki tuz oranları çok fazla.Sarımsak tansiyonu dengelemede rol oynuyormuş.Tuzsuz sarımsaklı yoğurt yapıp yiyebilirsin.Bir de tuzsuz fırında pişmiş balık yanında bol sebzeli.Önemli olan çok yemek değil sağlıklı ürünler yemek.Doktorun zaten sana diyet tavsiyesinde bulunması lazımdı.Sor istersen.Öptüm canım.Ya kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
Ben zaten tuzu çok az tüketen biriydim,bilen var mı nasıl diyet yapıcam?hep ıspanak pırasa mı yicem ben?annem iste pişireyim diyo,babam iste alayım diyo,ama ben ne yiyebileceğimi bilmiyorum.çocuklarım aç kalırmı böyle şindi de buna üzülüyorum...
Neyse artık doktordan dönüşte yazarız :) Sen 8 inde gitcen galiba bende 10 da gitcem inşallah.
İnşallah biraz tombik olsa fena olmaz :)2 kiloya yaklaşmıştır sanırım
Ya kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
Ya kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
5 hafta calısabılır alsam benım 9-10-11 subatta 3 gun calısmam gerekıyor.ıdare 5 haftan eklenır dıyor.ama ılce duserız dıyor.bılmıyorum herkes farklı seyler soyluyor.ben tatilden sonra 4 5 gun calısayım dıyorum o zaman tatılı analık ıznınden saymıyorlarmış doğru mu acaba bı bılgın var mı?okulda kı memura soruyorum bılmıyor mudur zaten bı haber normalde bende hıc çalışmadan ızne ayrılacaktım ama sırf tatıl ıznım den gıtmesın dıye böyle duşundum olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?