2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Selaaam

Dün kontrolümüz var... Ali'm gayet iyiymişsuyu , durumu süper dedi... 2110gr , 38cm olmuş oğluşum .
Kan ve idrar testi istedi ... üç hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Doğum tarihinede 03.03.2015 olarak karar verdik ( bir aksilik olmaz ise )

geçmiş olsun çek, inşallah daha da iyi olacaksın bizlerde ne yapalım iş güç koşturmaca burada soluklanıyoruz valla:)

valla ben gun sayıyorum izne ayrılmak için.bebişin ıyı olduktan sonra kan degerlerın de duzelır..

hayırlısı olsun cnm.saglıkla gelsın bebısın..tontıs masallahhhhhhh

bende ıstemıyorum ya semıner donemıne kadar bı sekıl kapatmam lazım zaten semıner dede bızde bebekle gelınıyo ımza atıp gıdıyorum ben rehber ogretmen olunca egıtım falan olmuyo:)
aıle hekımı maşallah cok ıyı vermıs kaçar gun aldın kı bızım kı uyuz bıraz verırmı bılmıyorum:)

maşallah tosuna darısı bize inşallah

geçmiş olsun cnm.. bebişin nasıl ? kilosu boyu ?
kan değerin kaç çıktı peki ? benmde çok düşük halsizim haftaya göstercem doktora.

5 er almıstım.10 toplu kadın dogumcum vermıstı.mudur arada bı gun calısıyor gosterdı.olur canım merak etme alırsın sende

Hg canım iğneler inşallah fayda eder yoluna girer herşey çok geçmiş olsun
biz iyiyiz şükür sohbet muhabbet

geçmiş olsun cnm.. bebişin nasıl ? kilosu boyu ?
kan değerin kaç çıktı peki ? benmde çok düşük halsizim haftaya göstercem doktora.

Kilosu ve boyu iyi dedi, suyu da iyiymiş
Ama bu değere göre nasıl durabiliyosun bilmiyorum
İyi ki fark edildi dedi
Rast gele kendim kan sayımı istedim hemde dedim şaşırdı
7,6 kanım, daha önce 9,9 du diye kontrol ettirmek istedim
İyi yapmışsın 34.haftadayken çözmek daha kolay olur
37 de olsan riskti dedi

100 luk seker yuklemsnde bu degerler nasil kizlar Eki Görüntüle 1356078
Buradaki 4 değerden 2 veya daha fazlası anormal ise gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) tanısı konulur. Tek değerin yüksek olması durumunda ise testin bir ay sonra tekrar edilmesi önerilir.
diye yazıyor nette cnm
ama sende 1 tane normal ustunde..sıkıntı yoktur herhalde canım

Oyyy maşallah subanallah iyi bakmışsın canım.
bakalım bizimde cuma kontrolümüz bnde çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu bizdede damar sorunu vardı biliyorsun konuşmuştuk

bende dun gece uyuyamadım bunları dusunurken 2 saat oturdum 1-3 arası valla
ya mudurm kendı odan var dert etme bı sekıl ıdare edılır dedı ama okulda kı hocalar sıkıntı yapar dıye düşünüyorum senın ne ayrıcalığın var olayı çıkar ınsallah kımseyler yuz goz olmadan raporla hallederiz düşünmek ıstemıyorum bende ama devamlı hesaplar yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…