- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
oyle mudurun tama dedıyse.dıgerlerını salla bosver.bebısını ve kendını dusun.ne guzel bakya mudurm kendı odan var dert etme bı sekıl ıdare edılır dedı ama okulda kı hocalar sıkıntı yapar dıye düşünüyorum senın ne ayrıcalığın var olayı çıkar ınsallah kımseyler yuz goz olmadan raporla hallederiz düşünmek ıstemıyorum bende ama devamlı hesaplar yapıyorum...
düşük bel külot mu aldın
bentam aksine koskoca külotlar aldım göbeği saran, yanlış mı almışımm
32 den çalışır alırsan ve daha sonra tekrar 1 hafta rapor alırsan o bir haftayı aktaramazsın canımbenim de doğum 7 mart görünüyor, 13 şubatta ayrılmayı düşünüyorum ben de 37. hafta bitiminde..
benbi de sezaryan düşünüyorum 23 şubatta falan doğum olabilir yani..
10 gün önce çıkmış olucam böyle olursa...
bi hafta da kendim için eklerim belki çok zorlanırsam...
ya kızlar 32. hafta çallışabilir raporumu alıcam ben haftaya salı....
sonra rapor alabiliyo muyum bi hafta işe gelmemek için falan mesela
İyiymiş de kaçmış boyu kilosu? Bizimkilerle karşılaştırıyoruz dimi amaaaaaKilosu ve boyu iyi dedi, suyu da iyiymiş
Ama bu değere göre nasıl durabiliyosun bilmiyorum
İyi ki fark edildi dedi
Rast gele kendim kan sayımı istedim hemde dedim şaşırdı
7,6 kanım, daha önce 9,9 du diye kontrol ettirmek istedim
İyi yapmışsın 34.haftadayken çözmek daha kolay olur
37 de olsan riskti dedi
Canım çok geçmiş olsun iyiki erken farkedildi, rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlermiziKilosu ve boyu iyi dedi, suyu da iyiymiş
Ama bu değere göre nasıl durabiliyosun bilmiyorum
İyi ki fark edildi dedi
Rast gele kendim kan sayımı istedim hemde dedim şaşırdı
7,6 kanım, daha önce 9,9 du diye kontrol ettirmek istedim
İyi yapmışsın 34.haftadayken çözmek daha kolay olur
37 de olsan riskti dedi
ben senden biraz gerideyim ama geçen cuma gittiğimde kilosu 1.501 gr'dıCevap yazan herkese çok teşekkür ederim biraz rahatladım,sanırım benim yaramaz poposunu falan dayadı birazda ondan olabilir ama yinede 1-2 gün daha geçmezse gitcem doktora,zaten çok özledim kızımı kilosunu merak ediyorum birde benimle aynı haftada olupta doktora giden varmı kiloları nasıl meleklerin?
Hayatçım seninle bizim doğumlarımız aynıydı öyle hatırlıyorum niye değiştirdin çizelgeni? Hani geri falan mı gidiyor o yüzden mi merak ettim32 den çalışır alırsan ve daha sonra tekrar 1 hafta rapor alırsan o bir haftayı aktaramazsın canım
İyiymiş de kaçmış boyu kilosu? Bizimkilerle karşılaştırıyoruz dimi amaaaaaSöz maaşallah diyeceğiz
Canım çok geçmiş olsun iyiki erken farkedildi, rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlermizi
Maşallah tosunpaşaya :) biz daha 2 kiloyu görmedik acaba erkek bebek daha kilolu olur dedikleri doğrumu değilsede ben kendimi öyle avutayım :))Herkese Selaaam
Dün kontrolümüz var... Ali'm gayet iyiymişsuyu , durumu süper dedi... 2110gr , 38cm olmuş oğluşum .
Kan ve idrar testi istedi ... üç hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Doğum tarihinede 03.03.2015 olarak karar verdik ( bir aksilik olmaz ise )
Boyunu söylemese bile kendin sonuçlara bakarak bulabilirsin.Usg ölçülerinden FL (uyluk kemiği ölçüsü) yi 7 ile çarpınca bulunuyor canımben senden biraz gerideyim ama geçen cuma gittiğimde kilosu 1.501 gr'dıboyunu söylemiyo benim doktor bende unutuyorum her seferinde
Selam herkese
Sabah gittik ama doktor doğuma girince çok bekledik
Bi de burda tadilat var bilgisayaır bile yarım yamalak açtım şimdi
Kan değerim oldukça azalmış, ayakta iyi durmuşsun dedi
10 iğne verdi, her sabah 1 iğne olup
Kullandığım gyno ferro sanolu da öğle ve akşam günde 2 adet kullanacakmışım
1 hafta sonra kontrol
Sizler iyisinizdir inşallah ?
Herkese Selaaam
Dün kontrolümüz var... Ali'm gayet iyiymişsuyu , durumu süper dedi... 2110gr , 38cm olmuş oğluşum .
Kan ve idrar testi istedi ... üç hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Doğum tarihinede 03.03.2015 olarak karar verdik ( bir aksilik olmaz ise )
iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok haftaya salı bebişimi görmeye gidicem :)Bu arada sen nasılsın kuzum
Kan depoların boşalmış denince ona adapte oldum sadece. İyi denmesi kafi geldi, hatırlamıyorum boy pos
neden :)Kötüüüüüüü kendimi 90 yaşında gibi hissediyorum
İyi olmana sevindim canım.Ben de dün gidecektim işlerin yoğunluğundan gidemedim.Cumaya yaniden randevu aldım.Zaten artık 2 haftada bir gitmek lazım.Çünkü eskisi gibi 1 ay 3 hafta falan çok uzun.Allah korusun bebekler büyüdükçe kordon dolanması riski de artıyor...Salıya çok var amaaaiyiyim canım şükür bir sıkıntı yok haftaya salı bebişimi görmeye gidicem :)
aaaa süpermişBoyunu söylemese bile kendin sonuçlara bakarak bulabilirsin.Usg ölçülerinden FL (uyluk kemiği ölçüsü) yi 7 ile çarpınca bulunuyor canım
valla doktorum bana oyle dedı 32. hafta raproumu alıcam hemde kontrol ederız dedı bı problemın olursa gel dedii anlamadım gıttıgımde sorayım bende :)İyi olmana sevindim canım.Ben de dün gidecektim işlerin yoğunluğundan gidemedim.Cumaya yaniden randevu aldım.Zaten artık 2 haftada bir gitmek lazım.Çünkü eskisi gibi 1 ay 3 hafta falan çok uzun.Allah korusun bebekler büyüdükçe kordon dolanması riski de artıyor...Salıya çok var amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?