2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyle mudurun tama dedıyse.dıgerlerını salla bosver.bebısını ve kendını dusun.ne guzel bak

oyy oyyy cok guzel kar yagıyor.allahım ınsalllah yarın TATIL olurrrrrr.
okuldan geldim.yemek yapmam lazım.dıyete ara verıp ıspanaklı borek yapmak istiyorum.okulda canım cektı bugun.özledim börek yemeyi kızlar yaaaa

Cekirgee canım iğneler toparlayacaktır inşallah... çok şükür ki erken farkedebildin ve bebişinde iyiymiş umarım doğuma kadar normale dönecektir.

yLLz yaaa biz seninle aynıydık niye o kadar erken doğum oluyo senin bakiim ???? (bu arada maşallah bebişe
)

32 den çalışır alırsan ve daha sonra tekrar 1 hafta rapor alırsan o bir haftayı aktaramazsın canım

İyiymiş de kaçmış boyu kilosu? Bizimkilerle karşılaştırıyoruz dimi amaaaaa Söz maaşallah diyeceğiz

Canım çok geçmiş olsun iyiki erken farkedildi, rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlermizi

ben senden biraz gerideyim ama geçen cuma gittiğimde kilosu 1.501 gr'dı boyunu söylemiyo benim doktor bende unutuyorum her seferinde

Maşallah tosunpaşaya :) biz daha 2 kiloyu görmedik acaba erkek bebek daha kilolu olur dedikleri doğrumu değilsede ben kendimi öyle avutayım :))

Gecmis olsun canim, igneler iyi gelecek insallah sen kendine dikkat et. Bizde iyiyiz cok sukur tahlillerimi aldim hepsi iyi dedi aile hekimi yarinda kendi doktoruma gidecem bakalim o neler diycek

Masallah canim oglusun kocaman olmus Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

iyiyim canım şükür bir sıkıntı yok haftaya salı bebişimi görmeye gidicem :)
İyi olmana sevindim canım.Ben de dün gidecektim işlerin yoğunluğundan gidemedim.Cumaya yaniden randevu aldım.Zaten artık 2 haftada bir gitmek lazım.Çünkü eskisi gibi 1 ay 3 hafta falan çok uzun.Allah korusun bebekler büyüdükçe kordon dolanması riski de artıyor...Salıya çok var amaaa

valla doktorum bana oyle dedı 32. hafta raproumu alıcam hemde kontrol ederız dedı bı problemın olursa gel dedii anlamadım gıttıgımde sorayım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…