41,7cm çıktıBoyunu söylemese bile kendin sonuçlara bakarak bulabilirsin.Usg ölçülerinden FL (uyluk kemiği ölçüsü) yi 7 ile çarpınca bulunuyor canım
bende 10 gündür aynı durumdayım canımdoktoruma gitti bugün. ada çayından gargara yap maske kullan dedi. bitki çaylarını önermedi. bol bol c vitamini al ve dinlen dedi.
ya ben kızıma belis ismini düsünmüstüm hep su anda ıncı ve ıpek arasında kararsızız, herkese belis diyoruz melismi dıyooBU ARADA OĞLUMA HALA İSİM BULAMADIK...SİZ BULDUNUZ MU İSİM? ERKEK İSİM ÖNERİLERİNİZ VARMI? HELP HELP
100 lukte sinir daha yuksek140 sınırdı sanırım 205 te yükske gibi ama doktoruna sor yine sen
Aaaa evet çok benzeşiyor isimler.Kız isimlerinden ''Nehir'' ismine bayılıyorum ben.Kız olsaydı düşünürdüm bu ismi....ya ben kızıma belis ismini düsünmüstüm hep su anda ıncı ve ıpek arasında kararsızız, herkese belis diyoruz melismi dıyoo
ayyy çok sevindim yarında yarım günmüş yaaaaaaaaakızlaar kamu personeline cuma tatiiil
BU ARADA OĞLUMA HALA İSİM BULAMADIK...SİZ BULDUNUZ MU İSİM? ERKEK İSİM ÖNERİLERİNİZ VARMI? HELP HELP
Ya kızlar bn kaçgündür öldüm açlıktanşu tansiyon yüznden hemen tuzsuz ıspanak,pırasa,kabal pişirildi evde.ama çok kötü tatları,zaten moralimde çok bızuktu doğru düzgün hiçbişi yiyemedim.suratım küçülmüş sanırım kilo verdim
Ben zaten tuzu çok az tüketen biriydim,bilen var mı nasıl diyet yapıcam?hep ıspanak pırasa mı yicem ben?annem iste pişireyim diyo,babam iste alayım diyo,ama ben ne yiyebileceğimi bilmiyorum.çocuklarım aç kalırmı böyle şindi de buna üzülüyorum...
Bilen varsa destek lütfen...
ayyy çok sevindim yarında yarım günmüş yaaaaaaaaa
@çekirgee hoş geldin önceliklee geçmiş olsun inşallah iyi gelir iğneler ilaçlar stres yapmaa
Cesurarya sarımsaklı yoğurt iyi gelicektir bir dene istersen stres yapma canım
İnşallah ya
Öğlen vurul dedi de ben sabaha aldım çalışıyorum diyip, öğle ve akşam da gyno ferro sanole devam dedi günde 2 kez
Acaba iğne uyuşturur mu hemen kalkıp işe gelebilir miyim
Kilosu ve boyu iyi dedi, suyu da iyiymiş
Ama bu değere göre nasıl durabiliyosun bilmiyorum
İyi ki fark edildi dedi
Rast gele kendim kan sayımı istedim hemde dedim şaşırdı
7,6 kanım, daha önce 9,9 du diye kontrol ettirmek istedim
İyi yapmışsın 34.haftadayken çözmek daha kolay olur
37 de olsan riskti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?