2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 10 gündür aynı durumdayım canım doktoruma gitti bugün. ada çayından gargara yap maske kullan dedi. bitki çaylarını önermedi. bol bol c vitamini al ve dinlen dedi.

Sağol cnm.Bana da bi eczacı arkadaş söyledi bitki çayları için bir de sıcak suya limon sıkıp bal ile karıştırıp içmemi önerdi bugün onu uygulayacağım. Gargara da değişik bi yöntemmış. Sana da geçmiş olsun.Bütün hasta hamişlere acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun
Bilgim yok ama sadece çeşit bakımından
Karnıbahar veya brokoli haşlayıp limonlasan yağlasan olmaz mı ? Ben böyle seviyorum
Havuçta atıyorum hatta
Sebzeden zarar gelmez sanırım

@çekirgee hoş geldin önceliklee geçmiş olsun inşallah iyi gelir iğneler ilaçlar stres yapmaa
Cesurarya sarımsaklı yoğurt iyi gelicektir bir dene istersen stres yapma canım

@çekirgee hoş geldin önceliklee geçmiş olsun inşallah iyi gelir iğneler ilaçlar stres yapmaa
Cesurarya sarımsaklı yoğurt iyi gelicektir bir dene istersen stres yapma canım

İnşallah ya
Öğlen vurul dedi de ben sabaha aldım çalışıyorum diyip, öğle ve akşam da gyno ferro sanole devam dedi günde 2 kez
Acaba iğne uyuşturur mu hemen kalkıp işe gelebilir miyim

aaaa evet baya düşmüş kan değern nasıl ayakta duruyordun ?? inşşş en kısa sürede toparlanrsn..
bebeğinin iyi olmasına da sevindim cnm daha da iyi olun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…