2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa evet baya düşmüş kan değern nasıl ayakta duruyordun ?? inşşş en kısa sürede toparlanrsn..
bebeğinin iyi olmasına da sevindim cnm daha da iyi olun inşş

Zorlanıyodum ama gebelikten snaıyodum
Hatta diyordum ya Sürahi Hanım gibi hissediyorum diye
Demek kansızlıktanmış
Amin inşallah , cümlemiz

Zorlanıyodum ama gebelikten snaıyodum
Hatta diyordum ya Sürahi Hanım gibi hissediyorum diye
Demek kansızlıktanmış
Amin inşallah , cümlemiz

cidden hep öyle diyodun demek ondanmış bende akşamları fena oluyorum, yatakta dönerken bacağımı kaldırdığımda bile nasıl yoruluyorum acaba bende de mi var kihaftaya şekerimi ölçtürürken birde kanıma baksınlar söyleyimde

Tedbir de fayda var bi baktır
34 te olman iyi 37 haftada olsan çok riskliydi dedi bana
Kimse istemedi ki deidm şimdi de kendim merak edip baktırdım ilk testlerde 9,9 du kanım diye

Kızlar bu 32 de rapor alıp SGK ile ne işlemler yaptınızı anlatırmısınız. Bide şu ödeneği aylık almak için ne yapıyoruz.

Bu hafta cok guzel ya :) dun gittim okula ,bugn bos gunum ,yarin yarim gun , pers cuma tatil bu hafta hic calsmyrm nerdeyse

Kızlar bu 32 de rapor alıp SGK ile ne işlemler yaptınızı anlatırmısınız. Bide şu ödeneği aylık almak için ne yapıyoruz.

Hastanenin verdiği 32.haftamdyaım 3 7 ye kadar devam etmek istiyorum raporunu resmi muhasebeye veridm, onlar halledicekmiş.

Tedbir de fayda var bi baktır
34 te olman iyi 37 haftada olsan çok riskliydi dedi bana
Kimse istemedi ki deidm şimdi de kendim merak edip baktırdım ilk testlerde 9,9 du kanım diye

aklım almıyor nasıl oldu da hiç istemediler yani hadi baktırmasan ne olacaktı? bu kadar ilgisizlik olmaz ki birde can taşıyosun, iyiki yaptırmışın çek takdir ettim valla:)

32 den çalışır alırsan ve daha sonra tekrar 1 hafta rapor alırsan o bir haftayı aktaramazsın canım
Bunu bilmiyordum,bu durumda ben26 ocak ta doğum iznini başlatıyorum,oglumla 15 tatilde ilgileneyim biraz,doğumdan sonra ilgilenemem...

aklım almıyor nasıl oldu da hiç istemediler yani hadi baktırmasan ne olacaktı? bu kadar ilgisizlik olmaz ki birde can taşıyosun, iyiki yaptırmışın çek takdir ettim valla:)
Orayı bıraktım ablamın doktoruna gidiyorum şimdi
Masada kalsam jetonları öyle düşücekti herhalde

Oyyy maşallah subanallah iyi bakmışsın canım.
bakalım bizimde cuma kontrolümüz bnde çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu bizdede damar sorunu vardı biliyorsun konuşmuştuk
Saol şeker , inşallah sende iyi haberlerini alırsın cuma günü :)

Hepsine maşallah canım :)

Cekirgee

yLLz yaaa biz seninle aynıydık niye o kadar erken doğum oluyo senin bakiim ???? (bu arada maşallah bebişe
)

Damardan ve zorulu sezeryandan dolayı daha fazla beklemeye gerek görmüyo :) saol şeker :)

Maşallah tosunpaşaya :) biz daha 2 kiloyu görmedik acaba erkek bebek daha kilolu olur dedikleri doğrumu değilsede ben kendimi öyle avutayım :))

Maşallah canım saol... öyle diyelim öyle olsun :)

amin hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…