aaaa evet baya düşmüş kan değern nasıl ayakta duruyordun ?? inşşş en kısa sürede toparlanrsn..
bebeğinin iyi olmasına da sevindim cnm daha da iyi olun inşş
off bize tatil yookk yarın tam gün cumada burdayızz..
cok sevındım bu habereeeeeeeekızlaar kamu personeline cuma tatiiil
Aynen
Bize de tek Perşembe tatil
Zorlanıyodum ama gebelikten snaıyodum
Hatta diyordum ya Sürahi Hanım gibi hissediyorum diye
Demek kansızlıktanmış
Amin inşallah , cümlemiz
off bize tatil yookk yarın tam gün cumada burdayızz..
Valla bn de cok sevndmayyy çok sevindim yarında yarım günmüş yaaaaaaaaa
cidden hep öyle diyodun demek ondanmış bende akşamları fena oluyorum, yatakta dönerken bacağımı kaldırdığımda bile nasıl yoruluyorum acaba bende de mi var kihaftaya şekerimi ölçtürürken birde kanıma baksınlar söyleyimde
Kızlar bu 32 de rapor alıp SGK ile ne işlemler yaptınızı anlatırmısınız. Bide şu ödeneği aylık almak için ne yapıyoruz.
Tedbir de fayda var bi baktır
34 te olman iyi 37 haftada olsan çok riskliydi dedi bana
Kimse istemedi ki deidm şimdi de kendim merak edip baktırdım ilk testlerde 9,9 du kanım diye
Bunu bilmiyordum,bu durumda ben26 ocak ta doğum iznini başlatıyorum,oglumla 15 tatilde ilgileneyim biraz,doğumdan sonra ilgilenemem...32 den çalışır alırsan ve daha sonra tekrar 1 hafta rapor alırsan o bir haftayı aktaramazsın canım
Perdem gelmiş ben yokken
Daha hevesle açasım bile gelmemişti son olaylardan, yeni açtım güzelmiş
http://www.trendyol.com//Minik-Kusl...match__plid_&gclid=CP2ulv3r7cICFcjLtAodNB8AEA
Orayı bıraktım ablamın doktoruna gidiyorum şimdiaklım almıyor nasıl oldu da hiç istemediler yani hadi baktırmasan ne olacaktı? bu kadar ilgisizlik olmaz ki birde can taşıyosun, iyiki yaptırmışın çek takdir ettim valla:)
Saol şeker , inşallah sende iyi haberlerini alırsın cuma günü :)Oyyy maşallah subanallah iyi bakmışsın canım.
bakalım bizimde cuma kontrolümüz bnde çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu bizdede damar sorunu vardı biliyorsun konuşmuştuk
Hepsine maşallah canım :)canim masallah
Maşallah tosunpaşaya :) biz daha 2 kiloyu görmedik acaba erkek bebek daha kilolu olur dedikleri doğrumu değilsede ben kendimi öyle avutayım :))
Gecmis olsun canim, igneler iyi gelecek insallah sen kendine dikkat et. Bizde iyiyiz cok sukur tahlillerimi aldim hepsi iyi dedi aile hekimi yarinda kendi doktoruma gidecem bakalim o neler diycek
Masallah canim oglusun kocaman olmus Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?