2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eeee beni üç hafta sonra çağırdı o zaman 33. haftamda oluyorum.. çalışabilir raporunu nasıl halledicem...
32+6 da gitsem olurmu ???

bebegi yikarken kullanmak icin ufo tarzi bi ısıtıcı alacak misin tecrubeli anneler daha iyi bilir bebegi yikarken boyle biseye ihtiyac olur mu?

güle güle kullanın canım altına tül aldınmı

Çok sağ ol
Evdeki tülüm sade bişey, onu kullanmaya devam ederim almayacam
Ama düz güneşlik vardı zaten buraya taşınınca onu değişmeyi istiyodum, İkra'ya kısmet oldu o oda ona göre aldım

Heyoooo çok mutluyum yarını da tatil yaptılar bize... Pazartesi de doktor randevum var yine işe gelmiycem yaniii 6 günlük tatil beni bekler

bende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatil
Kızlar galiba yarın yarım gün değilmiş.Genelge sadece Cuma için imzalanmış.Memurlar nette de gözükmüyor.Ama umarım yarın da tatil olur

bebegi yikarken kullanmak icin ufo tarzi bi ısıtıcı alacak misin tecrubeli anneler daha iyi bilir bebegi yikarken boyle biseye ihtiyac olur mu?

Ablam al dedi
Alıcam da daha sıra ona gelmedi
Araba+puset ve ısıtıcı en sona attıklarım

Eeee beni üç hafta sonra çağırdı o zaman 33. haftamda oluyorum.. çalışabilir raporunu nasıl halledicem...
32+6 da gitsem olurmu ???
O zaman alırsan 38.haftana kadar çalışmış olacaksın.Normalde yasalar en geç 37.haftada iş göremezlik raporu almanı öngörüyor.Zaten 38.haftada kendinde çalışabilecek takati bulamazsın.Bence 32.haftada raporunu yazdır.Erken doğum olursa çalışamadığın günler izninden düşecek.Bilgin olsun canım.

Kızlar galiba yarın yarım gün değilmiş.Genelge sadece Cuma için imzalanmış.Memurlar nette de gözükmüyor.Ama umarım yarın da tatil olur
canım yarın için akşam 5'te çıkılacak diyor... ama ben oda arkadaşımla konuştum yarın bana izin ver gelmeyim dedim tamam dedi bakalım patrondan da izin alabilirsem yarında gelmicem işe

Cekirgee çek benim anlamadıgım sen her kontrolde kan tahlılı olmuyor muydun?
Nasıl oldu da kendı yaptırdıgın testte anlasıldı? bugune kadar nasıl anlamadılar

Ylzz 3 Mart eşimin doğum tarihi :)

En başta acaba denk gelir mi diyorduk ama bizim kız Şubat'ta gelecek kısmetse :)

bende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatil

Sen de bendensin yaşasın valla boşu boşuna yarım gün için onca yolu çektiğime değmeyecekti iyi oldu

Bizim özel şirket olduğundan patron ne derse o oluyor. Açıkcası şuan patronun yurtdışında olmasından faydalanan müdürün işgüzarlığı Neyse fırçayı dönünce o yiycek şimdilik yaşasın tatilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…