Ee iyimiş. Kimisi sgk ya gidilecek diyo.
Orayı bıraktım ablamın doktoruna gidiyorum şimdi
Masada kalsam jetonları öyle düşücekti herhalde
hadi ya herkese tatil olacak ki tatil tatil olsun
saol canımcımmm öğrenmem çok iyi oldu
Perdem gelmiş ben yokken
Daha hevesle açasım bile gelmemişti son olaylardan, yeni açtım güzelmiş
http://www.trendyol.com//Minik-Kusl...match__plid_&gclid=CP2ulv3r7cICFcjLtAodNB8AEA
bende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatilHeyoooo çok mutluyum yarını da tatil yaptılar bize... Pazartesi de doktor randevum var yine işe gelmiycem yaniii 6 günlük tatil beni bekler
güle güle kullanın canım altına tül aldınmı
Heyoooo çok mutluyum yarını da tatil yaptılar bize... Pazartesi de doktor randevum var yine işe gelmiycem yaniii 6 günlük tatil beni bekler
Kızlar galiba yarın yarım gün değilmiş.Genelge sadece Cuma için imzalanmış.Memurlar nette de gözükmüyor.Ama umarım yarın da tatil olurbende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatil
bebegi yikarken kullanmak icin ufo tarzi bi ısıtıcı alacak misin tecrubeli anneler daha iyi bilir bebegi yikarken boyle biseye ihtiyac olur mu?
oluyor canım..kullanmıstık bız.bebegi yikarken kullanmak icin ufo tarzi bi ısıtıcı alacak misin tecrubeli anneler daha iyi bilir bebegi yikarken boyle biseye ihtiyac olur mu?
O zaman alırsan 38.haftana kadar çalışmış olacaksın.Normalde yasalar en geç 37.haftada iş göremezlik raporu almanı öngörüyor.Zaten 38.haftada kendinde çalışabilecek takati bulamazsın.Bence 32.haftada raporunu yazdır.Erken doğum olursa çalışamadığın günler izninden düşecek.Bilgin olsun canım.Eeee beni üç hafta sonra çağırdı o zaman 33. haftamda oluyorum.. çalışabilir raporunu nasıl halledicem...
32+6 da gitsem olurmu ???
bana doktor tam 32. hafta doldugu gune verdı bı ara sor ıstersen canım.tarıhı degıstırEeee beni üç hafta sonra çağırdı o zaman 33. haftamda oluyorum.. çalışabilir raporunu nasıl halledicem...
32+6 da gitsem olurmu ???
canım yarın için akşam 5'te çıkılacak diyor... ama ben oda arkadaşımla konuştum yarın bana izin ver gelmeyim dedim tamam dedi bakalım patrondan da izin alabilirsem yarında gelmicem işeKızlar galiba yarın yarım gün değilmiş.Genelge sadece Cuma için imzalanmış.Memurlar nette de gözükmüyor.Ama umarım yarın da tatil olur
bende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatil
Kızlar galiba yarın yarım gün değilmiş.Genelge sadece Cuma için imzalanmış.Memurlar nette de gözükmüyor.Ama umarım yarın da tatil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?