- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
O zaman alırsan 38.haftana kadar çalışmış olacaksın.Normalde yasalar en geç 37.haftada iş göremezlik raporu almanı öngörüyor.Zaten 38.haftada kendinde çalışabilecek takati bulamazsın.Bence 32.haftada raporunu yazdır.Erken doğum olursa çalışamadığın günler izninden düşecek.Bilgin olsun canım.
bana doktor tam 32. hafta doldugu gune verdı bı ara sor ıstersen canım.tarıhı degıstır
Cekirgee çek benim anlamadıgım sen her kontrolde kan tahlılı olmuyor muydun?
Nasıl oldu da kendı yaptırdıgın testte anlasıldı? bugune kadar nasıl anlamadılar
Zırt pırt kan veriyorum ben
TSh hastasıyım ama onda hormona bakılıyo mesela
Kaıdn doğumda hep 2 li 3 lü şeker vs bakıldı
Tam kan sayımı sadece ilk testte vardı ve 9,9 du sınırda yani, o aklıma takıldı doğumdna önce bi daha baktırıyım dedim ve iiy ki de baktırmışım 7,6 lara düşmüş
Benim bildigim onların dısında da her ay rutin testler olmalıydın..
Kan ve idrar..
Neyseki baktırmışsın..
Zırt pırt kan veriyorum ben
TSh hastasıyım ama onda hormona bakılıyo mesela
Kaıdn doğumda hep 2 li 3 lü şeker vs bakıldı
Tam kan sayımı sadece ilk testte vardı ve 9,9 du sınırda yani, o aklıma takıldı doğumdna önce bi daha baktırıyım dedim ve iiy ki de baktırmışım 7,6 lara düşmüş
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 3 aylıktı bebek.O zaman boyatmıştım.Hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm boyattığım için.Ama yazık bebeklere boyatmayın.Doğum sonrası boyatırız artık.Biz bile kokusuna dayanamazken o yavrucaklar ne yapsınkızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
kızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
Şeker testiyle birlikte hemogram da yapılıyor normalde sana yapmadılar mı? Anladığım kadarıyla tek hastanede yapılmıyor takiplerin.
Benim de doktorum 1-2 ay geçince bütün rutinlerimi istiyor.Bende de hipertroidi var her 15 günde bir kan veriyorum.O zaman da Endokrin uzmanı istiyor rutinlerimi...Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 3 aylıktı bebek.O zaman boyatmıştım.Hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm boyattığım için.Ama yazık bebeklere boyatmayın.Doğum sonrası boyatırız artık.Biz bile kokusuna dayanamazken o yavrucaklar ne yapsın
yok canım nerdeee, boyamayınca da beyazlar görünüyor deli oluyorum
Benim de doktorum 1-2 ay geçince bütün rutinlerimi istiyor.Bende de hipertroidi var her 15 günde bir kan veriyorum.O zaman da Endokrin uzmanı istiyor rutinlerimi...
Kim kızacak doktor mu?Ayyy ona ne yazık yavruşa bak demedi deme son aylardaki solunumla ilgili sıkıntılar bebekte astıma yol açıyor.Saç boyası,kireç çözücüler,pas çözücüler,çamaşır suyu gibi dezenfektanlardan uzak durun lütfen.Bırakın eşiniz anneniz falan yapsın.Yapan yoksa bırakın öyle kalsın.ya doktorum 2 aydır ısrarla boyatabilirsin diyo... bende aslında bu kadar bekledim boyatmayayım diyorum
pazartesi randevum var bu saçla gidersem yine kızacak biliyorum napsam bilemedim ya
boyatmamayım dimi ya kızarsa kızsınKim kızacak doktor mu?Ayyy ona ne yazık yavruşa bak demedi deme son aylardaki solunumla ilgili sıkıntılar bebekte astıma yol açıyor.Saç boyası,kireç çözücüler,pas çözücüler,çamaşır suyu gibi dezenfektanlardan uzak durun lütfen.Bırakın eşiniz anneniz falan yapsın.Yapan yoksa bırakın öyle kalsın.
Ben kan sonuçlarıma doktordan önce bakıyorum.Bilmediğim kısaltmaları ''tahlil yorumla''dan okuyorum.Kendi kendimin doktoru olmaya adayımBenimde 2 ayrı dosyam var istemeseler de hep yanımda götürdüm , baktılar ama bakmakla görmek aynı şey değil işte
ya doktorum 2 aydır ısrarla boyatabilirsin diyo... bende aslında bu kadar bekledim boyatmayayım diyorum
pazartesi randevum var bu saçla gidersem yine kızacak biliyorum napsam bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?