2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum da istemedi üstelik her gidişimle 45 50 TL para ödüyorum
sadece ultrasonda bakmak içn herhalde ne bir yönlendirme var ne de hatırlatma
akıllarına gelmiyo galiba bakalım bir önce gitsin hesabı..
çekirge söylemese kimsenin aklına gelmez ve neredeyse hepimizin ilk çocuğu
bilmiyoruz da nedir ne değildir diye..

Yapılan tahlile herkes bakıyodur
Tam kan sayımı yapılmayınca yeni çıktı ortaya işte
Kendi devamlı gittiğim doktorum izinliydi başka bir doktora gitmiştim geçen ay...Tahlillerde sadece TSH ve serbest T4 istemişti sinir olmuştum.Bir daha o salağa gitmedim zaten...Senin de doktorun istememiş kolaya kaçıyorlar hemen....

Öylesi ilginç
Böylesi tuhaf
Neden şimdiye kadar istenmedi
Ben kendim bakıyorum sonuçlarıma vs
Zılgıt yemek adına paylaşmadım

Eksik kontrol yapan doktorlar var, bana bunlar denk geldi
TSH nedir gebelikte kaç olmalı, ikili, üçlü bunları bende araştırıp durdum tekrar kan istenmeyince kaç olduğundan da haberim yoktu sadece
Kansızlık ta önemli son haftalara bırakılmadan önlem alalım diye paylaştım
Herkese teşekkürler
Ben sizin kadar çok bilmiyorum demek ki, kabahat doktor ya da doktorlarda da değil bende

KAR YAĞSIN, KAR TATİLİ BEKLERKEN YILBAŞI TATİLİ GELDİ :9 KALBİM TEMİZMİŞ :) İŞTE KAMUDA YARIN YARIM GÜN İZİN VARMI YOKMU O NET DEĞİL ...

yarın yarım gün moduna girmiştim tekrar haber geldi tam gün diye

normalde yarın işe gelmeyi kabullenmişken yarım gün haberinden sonra bu tam gün çok koydu ya

yarın işe gelmek gözümde büyüyo

yarın tam gün moduna girmiştim tekrar haber geldi tam gün diye

normalde yarın işe gelmeyi kabullenmişken yarım gün haberinden sonra bu tam gün çok koydu ya

yarın işe gelmek gözümde büyüyo
Belki bir sürpriz daha yapıp yarım günü de verirler.Dünya umut dünyası.Ben de ilk okuyunca sevindim ama sonra haberler tersini yazdı teker teker.

sabahları servise binmek için uzun ve dik bir yokuş çıkıyorduk ana caddeye
hızla çıkınca 5 dkda falan çıkılıyor ama mahvoluyordum
eşim ne zamandır şoföre söyleyelim iniversin aşağı şu 1-1.5 ay diyordu da yok diyordum
dün söylemiş adam da geçenlerde ben teklif edicektim hatta, tabi inerim ne demek demiş, zaten ikinci aldığı biziz serviste bi kişi oluyo sadece

şimdi sabahları sitenin kapısından alıyor çok rahat oldu valla bugün
akşamları yokuş aşağı zaten, hiç dert değil

Canım biz seni asla yargılamıyoruz.Hani doktorların bazıları kolaya kaçıyorlar, rutinleri istemiyorlar. Hatta bazı doktorlar 2liyi 3lüyü bile gerek görmüyor.Sana kızmak,zılgıt atmak gibi niyetimiz neden olsun.Biz burda birbirimize yardımcı olmak istiyoruz.Benim de ilk gebeliğimde hiçbir bilgim yoktu ve inanki ne taramalar ne ayrıntılı hiç birşey yaptırmadım ilk 2 çocuğumda.O zaman böyle paylaşımlar yoktu çok şanssızdık.Şimdi her şeyi birbirimizden öğreniyoruz.Bu yolda beraber el ele yürüyoruz.Hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var.

KiLar cuma gunu internetten kraft dino bebek arabasi almistik dun geldi ama begenmedik katlamasi guzel olsa da arabamizin bagaji kapliyo yer kalmiyor baska bisey icin sinir oldum esim kargoya gitti iade icin bi de siyah almistim icim karardi baktikca renkli bisey bakcam

pitircik66 bebiş hediyeleri için malzeme satan yerler varmı bildiğin kızılay dışında? bari tatili bu iş için değerlendireyim:)

Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın

Kabahat sende değil Çek.Ben de bilmiyorum mesela hiç bişi,hep netten okuduklarımız kadarı ile.
Dikkatsiz doktorlara denk gelmişsin sadece.

ben de kırmızıyı sevmiyorum bebek arabasınd apark yatakta

sanırım ben de gri siyah alıcam onları hep...

Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın
Benim de bi basinda bakilmiati bi de gecen gittigimde seker vs. Bakilirken bakildi bi de ozel hastane olcak hamilelikte kan cok onemli iki sekilde cok kan kaybedicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…