ben boyatmıştım 2 ay öncekızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
kuzum ulusta suluhan var birtek orayı biliyorum bende bi ara gidicem hatta ama ne zaman onu bilmiyorum
valla doktor ne derse onu yapıyoruz ne derse ona uyuyoruz..düzgün insanlar çıksın karşımıza inşallahÖylesi ilginç
Böylesi tuhaf
Neden şimdiye kadar istenmedi
Ben kendim bakıyorum sonuçlarıma vs
Zılgıt yemek adına paylaşmadım
Eksik kontrol yapan doktorlar var, bana bunlar denk geldi
TSH nedir gebelikte kaç olmalı, ikili, üçlü bunları bende araştırıp durdum tekrar kan istenmeyince kaç olduğundan da haberim yoktu sadece
Kansızlık ta önemli son haftalara bırakılmadan önlem alalım diye paylaştım
Herkese teşekkürler
Ben sizin kadar çok bilmiyorum demek ki, kabahat doktor ya da doktorlarda da değil bende
eminonunde var mantar tıpalı cam sıse canım sen nerde oturuyorduntamam canım hiç bilmiyorum orayı, biraz bakınayım en azından malzemeleri alabilirsem bir yapması kalır, aslında küçük mantar tıpalı cam şişe arıyorum yana yana inşallah orada bulabilirim:)
Benim aldigim simsiyahti valla dedim bi de cocuk esmer olursa yandik icim kapkara ben ve esim esmeriz de. Ama iade ettik onu zaten simdi az da olsa renkli istiyorum zaten erkek bebesi oyle pembe mor olmicak.ben kirmiziyi cok severimben de kırmızıyı sevmiyorum bebek arabasınd apark yatakta
sanırım ben de gri siyah alıcam onları hep...
bende gri ya da siyah alcamben de kırmızıyı sevmiyorum bebek arabasınd apark yatakta
sanırım ben de gri siyah alıcam onları hep...
eminonunde var mantar tıpalı cam sıse canım sen nerde oturuyordun
Benim aldigim simsiyahti valla dedim bi de cocuk esmer olursa yandik icim kapkara ben ve esim esmeriz de. Ama iade ettik onu zaten simdi az da olsa renkli istiyorum zaten erkek bebesi oyle pembe mor olmicak.ben kirmiziyi cok severim
canım samanpazarını biliyorsundur mutlaka,, onun biraz aşağısında suluhan kime sorsan bilir her türlü malzeme varmış ordatamam canım hiç bilmiyorum orayı, biraz bakınayım en azından malzemeleri alabilirsem bir yapması kalır, aslında küçük mantar tıpalı cam şişe arıyorum yana yana inşallah orada bulabilirim:)
canım samanpazarını biliyorsundur mutlaka,, onun biraz aşağısında suluhan kime sorsan bilir her türlü malzeme varmış orda
Öylesi ilginç
Böylesi tuhaf
Neden şimdiye kadar istenmedi
Ben kendim bakıyorum sonuçlarıma vs
Zılgıt yemek adına paylaşmadım
Eksik kontrol yapan doktorlar var, bana bunlar denk geldi
TSH nedir gebelikte kaç olmalı, ikili, üçlü bunları bende araştırıp durdum tekrar kan istenmeyince kaç olduğundan da haberim yoktu sadece
Kansızlık ta önemli son haftalara bırakılmadan önlem alalım diye paylaştım
Herkese teşekkürler
Ben sizin kadar çok bilmiyorum demek ki, kabahat doktor ya da doktorlarda da değil bende
Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
sağol canım gidicem inşallah bi aksilik olmazsa:)
kendi kendinini doktoru ol derler ya tamda öyle olmuş senin iş. iyiki farketmişsinOrayı bıraktım ablamın doktoruna gidiyorum şimdi
Masada kalsam jetonları öyle düşücekti herhalde
Görüşmek üzere..
geçmiş olsun canım.. Rabbim şifa versin inşallahKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Görüşmek üzere..
bende hamileliğin başndaki kan testi hariç kan testi yaptırmadım, istemedi dr. hiç idrar filan enfeksiyon şüphesi olursa bakıyoruz demişti onu hiç yaptırmadım ilk gebelikte de öyle yapmıştı bende burda öğrendim valla tekrar yapıldığını ...Benim bildigim onların dısında da her ay rutin testler olmalıydın..
Kan ve idrar..
Neyseki baktırmışsın..
bennnnkızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?