2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum ulusta suluhan var birtek orayı biliyorum bende bi ara gidicem hatta ama ne zaman onu bilmiyorum

tamam canım hiç bilmiyorum orayı, biraz bakınayım en azından malzemeleri alabilirsem bir yapması kalır, aslında küçük mantar tıpalı cam şişe arıyorum yana yana inşallah orada bulabilirim:)

valla doktor ne derse onu yapıyoruz ne derse ona uyuyoruz..düzgün insanlar çıksın karşımıza inşallah

tamam canım hiç bilmiyorum orayı, biraz bakınayım en azından malzemeleri alabilirsem bir yapması kalır, aslında küçük mantar tıpalı cam şişe arıyorum yana yana inşallah orada bulabilirim:)
eminonunde var mantar tıpalı cam sıse canım sen nerde oturuyordun

ben de kırmızıyı sevmiyorum bebek arabasınd apark yatakta

sanırım ben de gri siyah alıcam onları hep...
Benim aldigim simsiyahti valla dedim bi de cocuk esmer olursa yandik icim kapkara ben ve esim esmeriz de. Ama iade ettik onu zaten simdi az da olsa renkli istiyorum zaten erkek bebesi oyle pembe mor olmicak.ben kirmiziyi cok severim

eminonunde var mantar tıpalı cam sıse canım sen nerde oturuyordun

canım ankaradayım:) netten bakıyorum hep eminönündeki yerler çıkıyo orda olsaydım güzel olurdu, netten sipariş vermek de istemiyorum firmalar kurumsal olmayınca kredi kartını oralarda kullanmak sakat geliyor bana..

Benim aldigim simsiyahti valla dedim bi de cocuk esmer olursa yandik icim kapkara ben ve esim esmeriz de. Ama iade ettik onu zaten simdi az da olsa renkli istiyorum zaten erkek bebesi oyle pembe mor olmicak.ben kirmiziyi cok severim

aslında bende siyah düşünüyordum sadece renginden dolayı mı beğenmedin canım?

canım samanpazarını biliyorsundur mutlaka,, onun biraz aşağısında suluhan kime sorsan bilir her türlü malzeme varmış orda

Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..

Kimsenin kimseye zılgıt attığını sanmıyorum.

çok geçmiş olsun canım, Allah Şafi isminin hürmetine kuzuna şifa versin, dualarımız seninle, hepimiz Allah a emanetiz..

Geçmiş olsun inşallah bebeğin yaşama tutunur ameliyatını olup sağlığına kavuşur canım. Allah yardımcınız olsun.

KIZLAR MERHABA,CTSİ GÜNÜ KAYINVALİDEMLER BEBEĞİMİN YATAĞINI ALICAKLAR,BABAANNEM DE BEN,İM EVİM 2 KATLI ALT KATADA PARK YATAK ALMAK İSTİYOR,200 TLYE KADAR SINIRIMIZ VAR,NEVRESİM TAKIMI OYUN PARKI VE UYKU SETİ ÖRNEĞİ GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?YANİ TAVSİYENİZ VAR MI?ERKEK BEBEK BENİMKİ....NOLUR YARDIM EDİN

sağol canım gidicem inşallah bi aksilik olmazsa:)

O kısmı kaçırdım Bebek kıyafetleri mi varmış suluhanda canım bu arada Ankarada tavsiye edebileceğin bir yer var mı . Biz geçen hafta beşik için sitelere bakmıştık çok çeşit vardı karar veremedik.

Rabbim yavrunu korusun ona sifa versin, insallah dogunca ameliyatla hayirli sonuc alirsin

geçmiş olsun canım.. Rabbim şifa versin inşallah

Benim bildigim onların dısında da her ay rutin testler olmalıydın..
Kan ve idrar..

Neyseki baktırmışsın..
bende hamileliğin başndaki kan testi hariç kan testi yaptırmadım, istemedi dr. hiç idrar filan enfeksiyon şüphesi olursa bakıyoruz demişti onu hiç yaptırmadım ilk gebelikte de öyle yapmıştı bende burda öğrendim valla tekrar yapıldığını ...

kızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
bennnn hamilelik öncesi saçımı sarıdan siyaha çevirmiştim hamilelik süresince hiç boyatmayınca iyice b.k rengine dönmüştü ayıptır söylemesi bende amonyaksız boya ile boyattım rahatladım isim verebiliyorsak yazabilirim hiç koku vs yok boyarken diğer boyalar gibi değil çokda parlak yaptı valla saçlarımı, amonyaksız boya diye geçiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…