2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebek hediyeleri için malzemeler varmış:) tatil olunca bari buna yoğunlaşayım dedim, kıyafet konusunda biraz netten biraz denk geldikçe alıyorum o yüzden çok tavsiye edebileceğim bi yer yok, beşiği bende sitelerden aldım:) dediğin gibi çeşit çok karar vermek zor:) ben ahşap beyaz altta 2 çekmecesi olan park yatak aldım.

canım özelden mesaj atsana bir neymiş bi bakiim....

Bebeğin umarım bir mucizeyle ameliyata gerek kalmadan iyileşir.Tıp çok çok ilerledi.Artık anne karnında bile bebeğe kalp ameliyatı yapıyorlar.O yüzden umutsuzluğa asla kapılma.Boncuğunu hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah.Acil acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun canım.

Ankamala falan baktık biraz ordan aldık kıyafet keçiörende bir yer varmış oraya gittik büyüyen beşiğe 600 tl dediler en son onda karar kıldık ancak tekrar giidp alamadık. Bilmeyincede zor bir samanpazarına bakmadık bu sefer inş orayada bakarız

kızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?

(hiçbiri seçeneği yoktur birini seçiniz lütfen )

bu tek bir dokunuşla rahatlıkla sallanan nuna anakucağı e bebekte var;

buda çok beğendiğim ancak daha sonra nereye koyacağımı bilemediğim fransız dantelli beşik;

doğru canım bilmeyince zor bende pek bilmiyorum, eşim sağolsun o yardımcı oluyor tabi ilgi alanına girdiği ölçüde yoksa nerden bilsin adamceğizsamanpazarına bende 2 defa gittim çok değişik şeyler bulabiliyosun bak bencede illaki bişey denk gelir:)

cok gecmis olsun allah acil sifalar versin umarim bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin.. rabbim sabir versin gercekten zor umarim en iyi sekilde atlatirsiniz..

resim felan olsa karar vermek daha kolay olacak ama varda benmi görmüyorum bilemedim şimdi görünmüyo bişey

bence ilki canım... daha kullanışlı daha çok kullanabilirsin gibi

Canim Allah aifa verir insallah bebecigine sana bagislar

nuna ana kucagı cok pahalı ama bende baktımda baya pahalıydı 369 tl idi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…