O kısmı kaçırdım Bebek kıyafetleri mi varmış suluhanda canım bu arada Ankarada tavsiye edebileceğin bir yer var mı . Biz geçen hafta beşik için sitelere bakmıştık çok çeşit vardı karar veremedik.
canım özelden mesaj atsana bir neymiş bi bakiim....bende hamileliğin başndaki kan testi hariç kan testi yaptırmadım, istemedi dr. hiç idrar filan enfeksiyon şüphesi olursa bakıyoruz demişti onu hiç yaptırmadım ilk gebelikte de öyle yapmıştı bende burda öğrendim valla tekrar yapıldığını ...
bennnnhamilelik öncesi saçımı sarıdan siyaha çevirmiştim hamilelik süresince hiç boyatmayınca iyice b.k rengine dönmüştü ayıptır söylemesi bende amonyaksız boya ile boyattım rahatladım isim verebiliyorsak yazabilirim hiç koku vs yok boyarken diğer boyalar gibi değil çokda parlak yaptı valla saçlarımı, amonyaksız boya diye geçiyor ...
Bebeğin umarım bir mucizeyle ameliyata gerek kalmadan iyileşir.Tıp çok çok ilerledi.Artık anne karnında bile bebeğe kalp ameliyatı yapıyorlar.O yüzden umutsuzluğa asla kapılma.Boncuğunu hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah.Acil acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
canım bebek hediyeleri için malzemeler varmış:) tatil olunca bari buna yoğunlaşayım dedim, kıyafet konusunda biraz netten biraz denk geldikçe alıyorum o yüzden çok tavsiye edebileceğim bi yer yok, beşiği bende sitelerden aldım:) dediğin gibi çeşit çok karar vermek zor:) ben ahşap beyaz altta 2 çekmecesi olan park yatak aldım.
Ankamala falan baktık biraz ordan aldık kıyafet keçiörende bir yer varmış oraya gittik büyüyen beşiğe 600 tl dediler en son onda karar kıldık ancak tekrar giidp alamadık. Bilmeyincede zor bir samanpazarına bakmadık bu sefer inş orayada bakarız
cok gecmis olsun allah acil sifalar versin umarim bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin.. rabbim sabir versin gercekten zor umarim en iyi sekilde atlatirsiniz..Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
kızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?
(hiçbiri seçeneği yoktur birini seçiniz lütfen)
bu tek bir dokunuşla rahatlıkla sallanan nuna anakucağı e bebekte var;
buda çok beğendiğim ancak daha sonra nereye koyacağımı bilemediğim fransız dantelli beşik;
bence ilki canım... daha kullanışlı daha çok kullanabilirsin gibikızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?
buda çok beğendiğim ancak daha sonra nereye koyacağımı bilemediğim fransız dantelli beşik;
canım ekledim ama görünmüyo mu ki sizderesim felan olsa karar vermek daha kolay olacak ama varda benmi görmüyorum bilemedim şimdi görünmüyo bişey
Rengi de etkili oldu tabi ama asil sorun arabanin bagajina zor sigiyor baska hicbir seye yer kalmiyor bi de tutma yeri yukesek geldi banaaslında bende siyah düşünüyordum sadece renginden dolayı mı beğenmedin canım?
Canim Allah aifa verir insallah bebecigine sana bagislarKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Görüşmek üzere..
canım ekledim ama görünmüyo mu ki sizdebende görünüyo
ben nasıl görüyorum ya ?canım yok bende bişey görünmüyo, face bağlantılı bişeymi ki? çoğu site yasaklı kurum olunca belki ondan göremiyorum
nuna ana kucagı cok pahalı ama bende baktımda baya pahalıydı 369 tl idi :)kızlar bende ev tipi anakucağı ile fransız beşik arasındayım ikisinden birini alacağım fiyat olarak aşağı yukarı aynılar, siz olsanız hangisini alırdınız?
ben nasıl görüyorum ya ?
iyi akşamlar canım...kızlar herkese iyi akşamlar yavaştan gideyim ben yarın görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?