- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 37
Arkadasim samanpazarindan yapti toplu alisverisini begenmisti o dadoğru canım bilmeyince zor bende pek bilmiyorum, eşim sağolsun o yardımcı oluyor tabi ilgi alanına girdiği ölçüde yoksa nerden bilsin adamceğizsamanpazarına bende 2 defa gittim çok değişik şeyler bulabiliyosun bak bencede illaki bişey denk gelir:)
Bende yarin gitmeyecem pazartesi de on günlük rapor alacam,ohhhhhhbende yarın gelmeyi düşünmüyorum... pazartesi de doktor randevum var... oohhh yaşasın tatil
iyi akşamlar canım...
henüz yarın için patronumdan izin isteyemedim
strese girdim resmen ne dicem diye yaaa
bana da dua edin de bi terslik çıkmasın alayım iznimi
evet canım pahalı baya ama gözden çıkardım ben :) aslında tam sallanır olması seçmemde etkili oldu anne kucağı mantığında sallıyormuş ona bakmadımda ben piyasada beşik gibi tam sallanır anakucağı yok bunun gibi, hepsi bi tuhaf yarım yarım sallanıyornuna ana kucagı cok pahalı ama bende baktımda baya pahalıydı 369 tl idi :)
Arkadasim samanpazarindan yapti toplu alisverisini begenmisti o da
güle güle kullan canım :)evet canım pahalı baya ama gözden çıkardım ben :) aslında tam sallanır olması seçmemde etkili oldu anne kucağı mantığında sallıyormuş ona bakmadımda ben piyasada beşik gibi tam sallanır anakucağı yok bunun gibi, hepsi bi tuhaf yarım yarım sallanıyorilk kızımda normal bi anakucağı almıştık aşağı yukarı sallanıyodu standart anakucakları gibi ağladıkça sallıyodum çocuk sallandığını bile anlamıyodu ve tabi susmuyodu da bende çok zorlanmıştım , sonra dağıldı attım gitti :) bu defa sağlam ve işlevsel bişy alayım diyorum bunun taşıma kapasiteside çok yüksek 90 kgmış o kadarına gerek yok tabi aslında ben binsem taşıycak yani ehehe
canım yok bende bişey görünmüyo, face bağlantılı bişeymi ki? çoğu site yasaklı kurum olunca belki ondan göremiyorum
Canım güle güle kullansın ikra hanım :) Çok cici gerçektenÇok sağ ol
Evdeki tülüm sade bişey, onu kullanmaya devam ederim almayacam
Ama düz güneşlik vardı zaten buraya taşınınca onu değişmeyi istiyodum, İkra'ya kısmet oldu o oda ona göre aldım
güle güle kullan canım :)
Canım Allah yardimciniz olsun bebeginize sifa versinKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
ben boyatmadım ama boyatmayı düşünüyorsan geç kaldın sanırım canım.28 inci haftadan sonra dr lar önermiyor.5.ay ile 28 hafta arasıymış boyatma dönemi.yine de dr a sor istersen.kızlar alakasız olacak ama saçını boyatan var mı?
Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
Canım sıkma canını daha 5-6 haftan var iğneler işe yarar Allahın izni ile.Kuzenimin doğumuna 1 hafta kaldı onunda 8,6 çıkmış ona direk kan veriyorlar.Zırt pırt kan veriyorum ben
TSh hastasıyım ama onda hormona bakılıyo mesela
Kaıdn doğumda hep 2 li 3 lü şeker vs bakıldı
Tam kan sayımı sadece ilk testte vardı ve 9,9 du sınırda yani, o aklıma takıldı doğumdna önce bi daha baktırıyım dedim ve iiy ki de baktırmışım 7,6 lara düşmüş
Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Görüşmek üzere..
ben garanti olsun doğumdan sonra boyatcam imaj değiştirmiş olurum heheheh iyi gelir :)ben boyatmadım ama boyatmayı düşünüyorsan geç kaldın sanırım canım.28 inci haftadan sonra dr lar önermiyor.5.ay ile 28 hafta arasıymış boyatma dönemi.yine de dr a sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?