2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasim samanpazarindan yapti toplu alisverisini begenmisti o da

nuna ana kucagı cok pahalı ama bende baktımda baya pahalıydı 369 tl idi :)
evet canım pahalı baya ama gözden çıkardım ben :) aslında tam sallanır olması seçmemde etkili oldu anne kucağı mantığında sallıyormuş ona bakmadımda ben piyasada beşik gibi tam sallanır anakucağı yok bunun gibi, hepsi bi tuhaf yarım yarım sallanıyor ilk kızımda normal bi anakucağı almıştık aşağı yukarı sallanıyodu standart anakucakları gibi ağladıkça sallıyodum çocuk sallandığını bile anlamıyodu ve tabi susmuyodu da bende çok zorlanmıştım , sonra dağıldı attım gitti :) bu defa sağlam ve işlevsel bişy alayım diyorum bunun taşıma kapasiteside çok yüksek 90 kgmış o kadarına gerek yok tabi aslında ben binsem taşıycak yani ehehe

güle güle kullan canım :)

Çok sağ ol
Evdeki tülüm sade bişey, onu kullanmaya devam ederim almayacam
Ama düz güneşlik vardı zaten buraya taşınınca onu değişmeyi istiyodum, İkra'ya kısmet oldu o oda ona göre aldım
Canım güle güle kullansın ikra hanım :) Çok cici gerçekten

Canım Allah yardimciniz olsun bebeginize sifa versin

Rabbim dualarını kabul etsin ve sağlıkla bebeğine kavuş inşallah

Canım sıkma canını daha 5-6 haftan var iğneler işe yarar Allahın izni ile.Kuzenimin doğumuna 1 hafta kaldı onunda 8,6 çıkmış ona direk kan veriyorlar.

Arkadaşlar cumada kamu kuruluşlarına tatil olmuş bu durumda okullarda tatil dimi gerçi oğlumun öğretmeni birşey soylememis ama

canımm çok geçmiş olsunn rabbim şifa versin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…