çok üzüldüm ve çok etkilendimKızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
hayır canım kabahat sende değil.herkes çok bilip araştırmak zorunda da değil.ben de çok incik cincik araştırıyorum bazen dr bile çıldırıyor,saçmalıyorum,farkındayım.biz onlardan daha iyi bilsek zaten onlara gerek olmaz.her doktor aynı değil.benimki tam kan sayımını hamile kalmadan,3. ayda ve 6.ayda istedi. ama benimki hiç kan ilacı kullan demedi,diğer gittiğim 2 doktor kan hapına hemen başlıyorsun dedi arada kaldım.bir içiyorum iki içmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.suçlu ben miyim şimdi?Öylesi ilginç
Böylesi tuhaf
Neden şimdiye kadar istenmedi
Ben kendim bakıyorum sonuçlarıma vs
Zılgıt yemek adına paylaşmadım
Eksik kontrol yapan doktorlar var, bana bunlar denk geldi
TSH nedir gebelikte kaç olmalı, ikili, üçlü bunları bende araştırıp durdum tekrar kan istenmeyince kaç olduğundan da haberim yoktu sadece
Kansızlık ta önemli son haftalara bırakılmadan önlem alalım diye paylaştım
Herkese teşekkürler
Ben sizin kadar çok bilmiyorum demek ki, kabahat doktor ya da doktorlarda da değil bende
Benden de her gittiğimde istemiyor en son gittiğimde kan uyuşmazlığı için kan verdim , birde ondan önce bir kere değerlerime bakmak için istemişti. ama birdaha gittiğimde istiycem bende dr. istemezse.Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın
ben de aynısını düşünüyorum ama batıl bir inancım da yok değil.hani kanaman olduğunda boya tutmaz derler ya.o malum dönemde ne yapacağım bilmiyorum.renge de karar veremedim.dipler koyu uçlar sarı.bazen tam kahve yap diyorum bazen de tam sarı.bayağı bir kestirmeyi de düşünüyorum tam imaj değişikliği olacak dediğin gibi.ben garanti olsun doğumdan sonra boyatcam imaj değiştirmiş olurum heheheh iyi gelir :)
Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın
ben ombre yaptırıcam.. dogumdan sonra moral olur dıye dogumdan sonra ıstıyorum batıl ınanclarım var hamılelıkte sac kestırmedım boyatmam da dogumdan sonra yapatrımben de aynısını düşünüyorum ama batıl bir inancım da yok değil.hani kanaman olduğunda boya tutmaz derler ya.o malum dönemde ne yapacağım bilmiyorum.renge de karar veremedim.dipler koyu uçlar sarı.bazen tam kahve yap diyorum bazen de tam sarı.bayağı bir kestirmeyi de düşünüyorum tam imaj değişikliği olacak dediğin gibi.
canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ama inşallah yanlış teşhis koymuşlardır.dediğin gibi veren Allah olduğu için dua et bol bol senin duan kabul olur eminim..Kızlar merhaba, bi dönem foruma yazıyordum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete dahi pek girmiyorum.
Malesef bebeğime diyafram hernisi diye bir hastalık teşhisi konuldu. Hastalığın tedavisi doğduktan hemen sonra bebeğin ameliyat olması. Doktorlar hastalığın derecesinden dolayı doğduktan sonra yaşamayacağını hatta doğuma kadar bile dayanamayabileceğini söylüyorlar. Herşeye kendinizi hazırlayın umutlanmayın fln filan..hep bu laflar..
Tabi ben günlerce ağladım psikolojim alt üst oldu. Hala aynıyım ama bebek için normal davranmaya çabalıyorum. Etrafımdakiler beni rehabilite etmeye çalışıyor ama aslını sorarsanz kimse başarılı değil.
Ömrü veren Allah..Ben de Allah a sığındım dayanmaya çalışıyorum. Bu tatsız konuyla canınızı sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim.
Hepinizin bebekleri sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Benim boncuğum için de dua edin..
Görüşmek üzere..
Bende doğumdan sonra değişiklik yapmayı düşünüyorum.Şuan koyu tonlarda ben karamel tonlarına dönüp üzerine ışıltı düşünüyorum bakalım o günler gelsinde Allahın izniyle imajda yaparız kiloda veririz :)ben de aynısını düşünüyorum ama batıl bir inancım da yok değil.hani kanaman olduğunda boya tutmaz derler ya.o malum dönemde ne yapacağım bilmiyorum.renge de karar veremedim.dipler koyu uçlar sarı.bazen tam kahve yap diyorum bazen de tam sarı.bayağı bir kestirmeyi de düşünüyorum tam imaj değişikliği olacak dediğin gibi.
eline sağlık canım çok güzel olmuş
Bn de park yatagi siyah aldm. Icine renk renk nevresm sererim diyebende gri ya da siyah alcamhem içine istediğin renk nevresim serebilirsin diğerlerinde uyumsuz olabiliyo, her renk uymuyo
Canıım ultrasona göre hep geriden geliyodu şuan 28/6 yım geç döllenme diyo doktor bende ona göre değiştirdim senin nasıl gidiyoHayatçım seninle bizim doğumlarımız aynıydı öyle hatırlıyorum niye değiştirdin çizelgeni? Hani geri falan mı gidiyor o yüzden mi merak ettim
canım ben hastanede de görüştüm bizim izin yazanla o da böyle dedi istersen çalıştığın yere sor ama bizde öyleBunu bilmiyordum,bu durumda ben26 ocak ta doğum iznini başlatıyorum,oglumla 15 tatilde ilgileneyim biraz,doğumdan sonra ilgilenemem...
Aynen. Saçmaladılar.Ay iyi yapmissin , once karindn bakar sorun varsa alttan bakilir ya
Çok güzel olmuş yaa ne marifetli hatunsun tü tü maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?