2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm ve çok etkilendim çok geçmiş olsun arkadaşımAllah kimseye yaşatmasın böyle sıkınıtlar..sende üzmemeye çalış kendini çok zor biliyorum. benim bebeğimin de geçen gün kalp atışlarında problem çıktı. o an dünyam başıma yıkıldı. o kadar iyi anlıyorum ki seni.annelik bu demek dedim o an. canından can gidiyo sanki tek bir olumsuz olayda bile ki seninkinin boyutu kat kat fazladırgönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbimden umut kesilmez.Hastalığın tedavisi yok değilmiş çok şükür. inşallah hepimiz dua edelim hastalığın derecesi yüksek olmasın, ameliyatı sorunsuz geçsin inşallahhhh

hayır canım kabahat sende değil.herkes çok bilip araştırmak zorunda da değil.ben de çok incik cincik araştırıyorum bazen dr bile çıldırıyor,saçmalıyorum,farkındayım.biz onlardan daha iyi bilsek zaten onlara gerek olmaz.her doktor aynı değil.benimki tam kan sayımını hamile kalmadan,3. ayda ve 6.ayda istedi. ama benimki hiç kan ilacı kullan demedi,diğer gittiğim 2 doktor kan hapına hemen başlıyorsun dedi arada kaldım.bir içiyorum iki içmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.suçlu ben miyim şimdi?

Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın
Benden de her gittiğimde istemiyor en son gittiğimde kan uyuşmazlığı için kan verdim , birde ondan önce bir kere değerlerime bakmak için istemişti. ama birdaha gittiğimde istiycem bende dr. istemezse.

ben garanti olsun doğumdan sonra boyatcam imaj değiştirmiş olurum heheheh iyi gelir :)
ben de aynısını düşünüyorum ama batıl bir inancım da yok değil.hani kanaman olduğunda boya tutmaz derler ya.o malum dönemde ne yapacağım bilmiyorum.renge de karar veremedim.dipler koyu uçlar sarı.bazen tam kahve yap diyorum bazen de tam sarı.bayağı bir kestirmeyi de düşünüyorum tam imaj değişikliği olacak dediğin gibi.

Ben bilmiyordum isteyen de olmadı
Ama dün ben paylaşınca herkes aaa bizde bi baktıralım dedi
Demek onlara da yapılmamış, senin doktor yapıyomuş şanslıymışsın

Galiba özelde böyle..
Devlette her ay yapılıyor bu testler..

ben ombre yaptırıcam.. dogumdan sonra moral olur dıye dogumdan sonra ıstıyorum batıl ınanclarım var hamılelıkte sac kestırmedım boyatmam da dogumdan sonra yapatrım

canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ama inşallah yanlış teşhis koymuşlardır.dediğin gibi veren Allah olduğu için dua et bol bol senin duan kabul olur eminim..

Bende doğumdan sonra değişiklik yapmayı düşünüyorum.Şuan koyu tonlarda ben karamel tonlarına dönüp üzerine ışıltı düşünüyorum bakalım o günler gelsinde Allahın izniyle imajda yaparız kiloda veririz :)

Sezel canım çok üzüldüm gerçekten Allahım seninde bebeğinde yar ve yardımcısı olsun ama sana şöyle birşey söylücem ben doktorların net konuşmalarına falan sinir oluyorum pat pat herşeyi söylüyorlar herşey Allahtan derdi veren Rabbim dermanınıda verir bir ton hikaye var onu bunu deyipde sağlıklı olan bebekler sen kalbini karartma ve kendine çok iyi bak Allahım hiç bir kulunu unutmaz

Hayatçım seninle bizim doğumlarımız aynıydı öyle hatırlıyorum niye değiştirdin çizelgeni? Hani geri falan mı gidiyor o yüzden mi merak ettim
Canıım ultrasona göre hep geriden geliyodu şuan 28/6 yım geç döllenme diyo doktor bende ona göre değiştirdim senin nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…