2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi hastahaneleri gidiyorsunuz kızlar

ben istanbul göztepe medical parka gidiyorum

Bende tarsus medical parka başlıyorum doktorum Nihal Erdoğan olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer arkadaslar da gittiği hastaneyi ve memnun mu değil mi ücreti ne kadar yazabilirse bize de bi fikir olur hala kararsız ve doktor bulamamış olan arkadaslara yol gostermis olunur sağlıklı gebelik diliyorum bu mübarek günde hepinize

aynen oyle arkadasım ben ve daha bır suru kadın bebek hasretıyle yanıyoruz ınsallah bızlerıde dualarınıza alırsınız.. Şimdiden Allah razı olsun

Merhaba annisler. Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin atesini sondursun isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin bu gece onlar icin dua edelim. Bizim dualarimiz kabul oldu isteyen herkesin duasini kabul etsin Rabbim. Kimsenin kucagi bos kalmasin Allah herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

nokta

slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim ultrason icin dr keseyi gordu ama bebegi goremedi turkiyede kurtaj olucam galiba kendiliginden dusmezse kurtajla alinacak beni listeden silebilirsin fatmaipek

hepinize stressiz saglikli bi hamilelik diliyorum dilerim herkes saglikla kucagina alir bebisini Rabbim ogluma hayirli ve uzun omur nasip etsin ALLAHA EMANET OLUN ANNELER VE KUZULARI

Son düzenleme:
kızlar ben özel muayneye gidiyorum ücreti 80 tl ama benim doktorum aynı zamanda devlette çalışıyor sadece akşamları muayene ediyor bende yumurtlama sorunu vardı tavsiye üzerine ona gittim 2.ayımda hamile kaldım çok şükür halada ona devam etmeyi düşünüyorum devlette çalıştığı için bütün tahlillerimi ücretsiz yaptırıyorum sabahatan hastaneye yanına gidiyorum randevu almadan o beni yönelndiriyo ama tabi devletteki diğer hastalar gibi kan tahlili sırasında bekliyorum doğumuda Allah nasip ederse o hastanede yapmayı düşünüyorum doktorum oranın yöneticisi doğuma girmiyor ama doğuma giderken onu arıyosun o da hastaneyi arıyo ve senle güzelce ilgileniyolarmış çok yakın bi arkadaşım aynı bu şekilde doğum yaptı çok da memnun kaldı bende bi aksilik çıkmazsa böyle devam edicem doktorun muaynehanesi bakırköyde ve doktorum çok güleryüzlü efendi bir adam ve hiç paragöz değil soracağım bişey oldumu arıyorum cevaplıyo ve en önemlisi beni çok rahatlatıyo

medical parkı hastahane olarak tavsiye ederim ben ücret ödemiyorum özel sağlık sigortam var ordan karşılıyor herhangibir ücret ödemedm şu ana kadar ama gidince muaneyi sorarırım

Çok üzüldüm cnm gelişme ihtimali hiç yokmuymuş.türkiyede de bi baktır bakalım

Çok üzüldüm cnm gelişme ihtimali hiç yokmuymuş.türkiyede de bi baktır bakalım

7+1 haftalik dedi dr kucuk bi kese vardi ama bebek yoktu kan tahlilimi aldi kanda degerler yuksek cikarsa sonucu bize email olarak atacak dusuk deger cikarsa kendiliginden dusecekmis turkiyedede gidecem doktora hayirlisi neyse o olsun canim RABBIMIN takdiri.
turkiyede resmi tatil olacakmi bayram icin hadta sonlarida gidebilirmiyim doktora randevu alsam?

hayırlısı olsun hazal,üzüldüm ama belki mucize olur gelişir inşallah

teselli bulacak bi yavrun var bu bile güzel Rabbim bunu uygun görmüş ...

medical parkı hastahane olarak tavsiye ederim ben ücret ödemiyorum özel sağlık sigortam var ordan karşılıyor herhangibir ücret ödemedm şu ana kadar ama gidince muaneyi sorarırım

Benimde özel sağlık sigortam var ama karşılıyor mu bilemiyorum.cunku sirket gebelik teminati ödemiyor sanırım .senin sigortan gebelik teminatli mi

Ben de doktordan geldim şimdi.Maşallah bir sıkıntı yokmuş progestan içmeye devam edicem.
kalbini gördüm bebeğimin ekrandan pıt pıt atıyordu :)
bu sefer kesin konuşabildi 8+5 günlük dedi.satı ileri çekti.
ben de o yüzden takvimi değiştirdim muhtemel doğum tarihimiz 27 şubat oldu :))

bir de arı sütü,polen ve balık yağı kullanabilir miyim diye sordum.cevabı net olarak hayır oldu.nedenini sormadım.balık yağını 20.haftada veriyoruz dedi.

ve bir de şu rutin rubella,toxsoplazma testlerini sordum.ben istemiyorum,yaptırtmıyorum dedi.hemşire arkadaşım da yaptırmamış gebeliğinde.sanırım ben de yaptırmıcam.

Ağustos'un 9 ile 21 arası ikili test için çağırdı.

Hakkında hayirlisi canım geçmiş olsun

gebelik temiantı önceleri sınırsızdı şimdi 8 bin yaptılar yıllık yani doğum ve kontroller ama yetmiyor çalıştığım kurum bizlere kısıtlama getirdi ama medical park gibi birkaç hastahane ile özel protokol yapıldı ve orda teminattan üdşmeden sınırsız bir şekilde doğum olabiliyoru

mesela memorialda doğurmak istersem 8 bin lira bu sene gidicek 2014 te teminat yenilenince tekrar 8 bin gelcek 16 bin yetermi diyorum şu anda ne olur ne olmaz herşeyi düşünüyorm

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah sayfalar çok birikmiş okuyamıcam büyük ihtimal inşallah tüm anneler ve bebişleri iyidir.
Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim tüm el açıp dua edenlerin dualarını kabul etsin bizleride yavrularımıza sağsağlım kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…