- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
hangi hastahaneleri gidiyorsunuz kızlaranladım cnm doktorundan memnunken zor değiştirmek ama.mecbur olunca insan yapcak bişey olmuyor. Inşallah ii bir doktor bulursun kısa zamanda bu bahsettiğim hastane de muayene ücreti 88 milyon doğum masraflari içinde biraz erken ama araştırma yaptım normal 2.500 isteğe bağlı olmayan zorunlu sezeryan da aynı isteğe bağlı olursa bi 300 daha koy üstüne yani böyle umarım aydınlatıcı olmusumdur balat hastanesini arastir istersen bi kaç yorum var internettede.% 90 i ii yazmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olur
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN MART ANNELERİ.BİLİRSİNİZ HAMİLELRİN DUALARI MAKBULDUR BU GECE BEBEK İÇİN MÜCADELE EDEN ANNELERİMİZE DUA EDELİM.EVLAT HASRETİ ÇEKEN TÜM ANNELERİMİZ HAYIRLISIYLA BİRAN EVVEL BEBİŞLERİNE KAVUŞSUNLAR.BİZLERDE SAĞLICAKLA BEBECİKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALALIM
slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim ultrason icin dr keseyi gordu ama bebegi goremedi turkiyede kurtaj olucam galiba kendiliginden dusmezse kurtajla alinacak beni listeden silebilirsin fatmaipek
hepinize stressiz saglikli bi hamilelik diliyorum dilerim herkes saglikla kucagina alir bebisini Rabbim ogluma hayirli ve uzun omur nasip etsin ALLAHA EMANET OLUN ANNELER VE KUZULARI
Çok üzüldüm cnm gelişme ihtimali hiç yokmuymuş.türkiyede de bi baktır bakalım
hayırlısı olsun hazal,üzüldüm ama belki mucize olur gelişir inşallahslm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim ultrason icin dr keseyi gordu ama bebegi goremedi turkiyede kurtaj olucam galiba kendiliginden dusmezse kurtajla alinacak beni listeden silebilirsin fatmaipek
hepinize stressiz saglikli bi hamilelik diliyorum dilerim herkes saglikla kucagina alir bebisini Rabbim ogluma hayirli ve uzun omur nasip etsin ALLAHA EMANET OLUN ANNELER VE KUZULARI
7+1 haftalik dedi dr kucuk bi kese vardi ama bebek yoktu kan tahlilimi aldi kanda degerler yuksek cikarsa sonucu bize email olarak atacak dusuk deger cikarsa kendiliginden dusecekmis turkiyedede gidecem doktora hayirlisi neyse o olsun canim RABBIMIN takdiri.
turkiyede resmi tatil olacakmi bayram icin hadta sonlarida gidebilirmiyim doktora randevu alsam?
medical parkı hastahane olarak tavsiye ederim ben ücret ödemiyorum özel sağlık sigortam var ordan karşılıyor herhangibir ücret ödemedm şu ana kadar ama gidince muaneyi sorarırım
KOÇ
Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve 'masalcı' bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.
BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz 'tatlı sert' olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.
İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.
YENGEÇ
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.
ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.
BAŞAK
Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.
TERAZİ
Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.
AKREP
Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.
YAY
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.
OĞLAK
Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.
KOVA
Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama, ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişidir.
BALIK
Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır.
teselli bulacak bi yavrun var bu bile güzel Rabbim bunu uygun görmüş ...
benimde özel sağlık sigortam var ama karşılıyor mu bilemiyorum.cunku sirket gebelik teminati ödemiyor sanırım .senin sigortan gebelik teminatli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?