- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
aynen bende evdeyken yemek aklıma gelmiyor ama işte sürekli bişiler yiyesim var. bi de bugün bütün bayanlar anlaşmış hamurişi salata yapmışlar bana hamileyim diye sölememişler zahmet olmasın diye. bugün kesin bi kilo alırım cuma kontrol var yine doktor fırçalıcakevde olunca benimde öyle oluyoorr
raporlu zamanımda 1 muzla günü geçirmiştimm
aynı bizim muhabbetler arabaya biniom bu neee beeee sauna gibieheheh bende öyle cnm sıcak havaya hiç gelemiyorum bazen eşime çemkiriyorum arabada kapat şunu diye fena ediyo benide arabanın sıcağı, oda garibim üşüyorum zannediyo sen üşüme diye yapıyorum diyoben yanıyorum fenalardayım ne üşümesi
hava baya soguk kar yagsaydı gelmıcektım yagmur yagıyormus geldimayaklarım hiç ısınmıyor bugün..
halbuki iki tane çorap giydim
sobaya yapışasım var
Meltem ağlatacan şimdi beni de... aynı şey bende de var.. anneme çok belli etmek istemiyorum hatta her seferinde iyim iyim diyorum ama içim gidiyor orda olsam ne yemek derdim olurdu ne de yanlız kalırdım... telefondan ne kadar oluyorsa öyle oluyor... bekarken çok anlamıyormuşum... annemler hala da çok kabullenmiş değiller aslında.. babam artık, gittiğimde beni ağrılmaya aşağıya inmiyor. her seferinde üzülüyorum demiş anneme... gerçi iyiz eşimle sağlık. huzur mutluluğumuz var binlerce şükürler olsun.. kızım olunca belki daha metanetli oluruz...Annem telefonda fena duygusala baglıyor bu aralar ya kendımı onun yerıne koyuyorum da ne zor..
Çocugun orada hamıle tek basına elınden bı sey gelmıyor.
Yardım edenım de yok bılıyor. hastalansam bakan yok.. eşim yarım yamalak yapmaya calısıyor..
Dun telefonda dıyor kı " nerden de uzaga gonderdım senı burda olsan her gun yemegını yapar getırırdım "
O ıspanağı yıkamak o kadar zor geliyo ki.
Bi de yeşillikler konusunda çok titizim ben. Tek tek her yaprağı her sapı detaylı yıkıyorum. Resmen 2 saatimi alıyo malesef.
Yoksa biz de yeriz bol bol. Seviyoruz ikimiz de. Haşlayıp kavurup üstüne yumurta kırmaya bayılıyoruz.
ben yeni mont almadım eskileri giyiyorum
daha doğrusu en eskileri...
önceden daha kiloluydum o zmanaki montlarımdan giyiyorum geçen seneki hiç bi şekilde olmuyo yoksa
off beni de ifrit ediyor yıkamak fiyatı uygun yapmak kolay lezzetli ama yıkaması çok gıcıkkko ıspanağı yıkamak öldüürüyo beni
bi d eben suyunu çıakrıyorum yüz kere yıkıyorum belim kopuyo yıkarken
ben hastane de çikolata zaten cok gelenım gıdenım olmaz hastaneye
onun harıcınde gelenlere bır sey vermem gene cıkolata verırım evdede mevlutte hedıyelık magnet veya sıse vs olabılır ya ayrı ayrı hepsi yine bi maliyet
Keşke yıkanmış verseler di mi :)aynuı şeyleri yazmışız kendi yazdığımı okuyorum sandım birden:)
Okul için mi zonguldak da idin.. kdz Ereğli deyim bende :)O rüzgar burda da uuuuuvvvv uvvvvvvvv dün akşam salonda tek başıma oturuyordum korktum vallahi korku filmi gibi ıslık çalıyor rüzgarbende doğma büyüme Kocaeliliyim orasıda İstanbul gibi zaten. 4 sene Zonguldakta kaldım okullar tatil olurdu hep kışın dize kadar kar olurdu ve fırtına tabi sahil kenti olduğundan. İzmir oralardan sonra baya iyi
Hömm. En azından büyüklerin varmış bak :)
Ben de ne alcam ne alcam diye düşünüyordum. Bi ara şu yeni moda pelerinlere sardım ama onların da kolları yok
En sonunda gezerken lcw de bunu buldum.
Zaten hep lcw den giyinir olduk hamilelikte.
Bi de kocamın kıyafetlerini giyiyorum evde
Çuval gibi oluyolar bana
Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisleri benim bi sorum olcak benim sat 6 haziran doktor gec dollenme olmus diye 16 haziran olarak degistirdi hep oyle gidiyodu son kontrolde baska doktor 2 hafta onden gidiyo dedi simdi ben normal sata donmus oluyomuyum tekrar gittigimde 6 haziran olarakmi soylesem bi sorun olurmuki kafam cok karisti
AMA İŞTE KAR YOK.. TATİL DE YAPMADILAR:) YAĞSA DA KAR TATİLİNDEN HAMİLELER İDARİ İZİNLİ OLSA:)))zonguldak fenadır bilirim bikere kışa denk gelmişti gitmiştim
çok şık canım.kaç tane aldın?mevlütte lokum veririrm daha ucuz...
bi d ehavlu aldım kürkçü handan şu resimdeki kadar amele ve şatafatlşı olmayan bebek figürlü 3 tanes,i 5 tl
http://www.kadin.in/wp-content/uploads/2012/03/pembe-pulla-hoş-geldin-bebek-havlu-örneği.jpg
off beni de ifrit ediyor yıkamak fiyatı uygun yapmak kolay lezzetli ama yıkaması çok gıcıkkk
Meltem ağlatacan şimdi beni de... aynı şey bende de var.. anneme çok belli etmek istemiyorum hatta her seferinde iyim iyim diyorum ama içim gidiyor orda olsam ne yemek derdim olurdu ne de yanlız kalırdım... telefondan ne kadar oluyorsa öyle oluyor... bekarken çok anlamıyormuşum... annemler hala da çok kabullenmiş değiller aslında.. babam artık, gittiğimde beni ağrılmaya aşağıya inmiyor. her seferinde üzülüyorum demiş anneme... gerçi iyiz eşimle sağlık. huzur mutluluğumuz var binlerce şükürler olsun.. kızım olunca belki daha metanetli oluruz...
çok şık canım.kaç tane aldın?
ıspanak bizde de çok gidiyor bu aralar
bende eşimde çok seviyoruz..
O ıspanağı yıkamak o kadar zor geliyo ki.
Bi de yeşillikler konusunda çok titizim ben. Tek tek her yaprağı her sapı detaylı yıkıyorum. Resmen 2 saatimi alıyo malesef.
Yoksa biz de yeriz bol bol. Seviyoruz ikimiz de. Haşlayıp kavurup üstüne yumurta kırmaya bayılıyoruz.
benimde öyleee
panduflarım olsa keşke şimdi :)
o ıspanağı yıkamak öldüürüyo beni
bi d eben suyunu çıakrıyorum yüz kere yıkıyorum belim kopuyo yıkarken
Meltem ağlatacan şimdi beni de... aynı şey bende de var.. anneme çok belli etmek istemiyorum hatta her seferinde iyim iyim diyorum ama içim gidiyor orda olsam ne yemek derdim olurdu ne de yanlız kalırdım... telefondan ne kadar oluyorsa öyle oluyor... bekarken çok anlamıyormuşum... annemler hala da çok kabullenmiş değiller aslında.. babam artık, gittiğimde beni ağrılmaya aşağıya inmiyor. her seferinde üzülüyorum demiş anneme... gerçi iyiz eşimle sağlık. huzur mutluluğumuz var binlerce şükürler olsun.. kızım olunca belki daha metanetli oluruz...
Kızlar ben anneme 10 dakika mesafedeyim.
Kayın valideme de 10 dakika mesafedeyim.
Annem çalışıyo.
Kayınvalidem de çalışıyo.
İkisi de sadece davet edersem misafirliğe geliyo.
7 ayı bitirdim. Annem bi kere yardıma geldi. Bi kere de misafirliğe. Sitem edince de o çok hasta, herkes kendi çektiğini biliyo vs vs. Sanki gel temizlik yap diyorum.
Tam 1 ay yattım. İyileşemedim. Gribim ortakulak iltihabına çevirdi. Ne annem geldi, ne başkası.
Lafa gelince de ben çok değerliyim.
1 çorba yapanım olmadı.
Onu geç, bi de benm evde bekar kız kardeşim var, 18 yaşında. Evime en son ilk aylarda gelmişti düşük tehlikem varken. Afedersiniz s.çıp batırıp gitmişti evi. Ojeli asetonlu pamuklarını bile ortada bırakıp gitmişti..
Kocama güveniyolar. Nası olsa o yapıyo yemeği de temizliği de diye..
Günlerce ağladım bu sebepten. Ağırına gidiyo insanın. İlk torunu olcak bi de.
Ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum :)) Gecelikleriide hiç büyük almadım büyük alıncada benim değilmişde başkasının kıyafetini giymiim gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?