2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinkiler de abartmışlar..
Bu kadar ilgisiz olunmaz bi de hamılesın..
Benim kocam annemleri de, annemlerin alt katında oturan amcamları da çok sevdiğinden sık sık oraya giderdik.
Ona da güvendiler hep. Aaa nası olsa bu kız geliyo, bizim gitmemize ne gerek var mantığı yani.
Ama çok abarttılar.

Bi de annem işten çıkacak yaza doğru. Babamın borçları azalınca. Çıkınca işsizlik maaşı alcak 6 ay.
Nisan gibi çıkacakmış. 1-2 ay önceden çıkıp kızın 40 ı cıkana kadar yanında olsana di mi?
Yana döne kim durcak yanımda derdindeyiz.

O zaman gelsin bakıcaz artık. Allah razı olsun "dogum yapcagın zaman yıllık izin kullancam" dedi annem.
Sonrası Allah Kerim.

sebzeyi bende çoook severim yıkaması temizlemesi zahmetli olsada:) ama benim kuzu pek sevmiyor, doyuramıyorum ya midem delinmiş gibigece süt felanda içiyorum ama akşam sebze yiyorsam sabah mutlaka isyan çıkıyor kusuyorum hala anlamadım ki gece yemek mi yapayım yiyeyim bilemedim

24 saat dövdü beni dövdüü. Resmen inledim.Canım çok yanıyodu.
Oluyo böyle seyler

ofisten bi arkadaşın (50 yaşında) ablası vefat etti cuma günü, ben yoktum geçen hafta ofiste cenazesine gidemedim zaten gitsem d ekesin ağlardım çok yakını sanırlardı beni....
ertesi gün arayıp koonuşmuştum
ama arkadaşlar bana mesajla haber verince bile bi ağlama geldi kardeşini tanımadığım halde (2 yıl önce de annesini kaybetmişti onun da etkisi var sanırım)
bugün 1de evine taziyeye gidilicekmiş ben normalde bile taziye evinde biri ağlayınca gözlerim dolar çaktırmadan banyoya koşarım
şimdi iyice risk grubundayım ağlama açısıdnan
gitmesem de ayıp olur hem gitmek istiyorum
puff gerildim

Kocan destek olsun da gerisini çok önemseme..
en önemlisi onun sana destek olması..
Annen gelemiyosa kardeşin gelsin sana baksın

ağrı yüzeydeyse bende de oluyor:) hemde totosunu dayadığında bende suç üstü çok yaptım ama hiiiiç oralı değil benimki gayet rahat çekmiyor

Kaç kilo aldın ki aynı kıyafetleri giyiyosun ?

Ben de normalde çok bol tunikler giyerdim, onları giymeye devam ediyorum ama tabi pantolonlar olmuyo :)

45 le hamile kalmıştım 42 ye kadar düştüm şuan 50 kiloyum canım. Pantolonlarıda düğmesini kapatmadan giyebiliyorum belim kalınlaştı ve sadece karpuzu bütün yutmuşum gibi kocamaaaaan bir göbişim var. Kilo alsam o kadar çok çirkin olmazdı her yer zayıf önden bişey fırlamış gibi komik duruyor :)

offf hem de ne acıtır bilirim. küçük hanım kafa aşağıda,popoyu mideme yaslamış,ayaklar kalbimin yanında.bütün gece uyuyamayıp hastaneye gitmek zorunda kaldım acıdan.kan tahlili,ultrason sonucunda sadece bebeğin basısı demez mi.ertesi gece keyfi geldi de yer değiştirdi ben de rahatladım.merak etme.

Kocan destek olsun da gerisini çok önemseme..
en önemlisi onun sana destek olması..
Annen gelemiyosa kardeşin gelsin sana baksın
Kardeşim kendine bakmaktan aciz, odasından çıkmayan bi tip.
İşi gücü pc başında oyun oynamak.
annemlere gideriz, odadan cıkıp bi hoşgeldiniz bile demez. Garip bi tip.

Valla kocamdan Allah razı olsun. Çok üstüme titriyo. Az önce yolcu ettim. Kahvaltı hazırlatmadı bana. Yorma kndini diyo hep. Hiç bi beklentisi yok adamın benden. Aksine hizmet ediyo.

Evet canım. Benimki bu aralar başını göğüs kızmıma dayıyor ayakları aşağıda tepiniyor.
Bazen göğsüm fena daralıyor.
Poposunu karnımın bi tarafına dayıyor o zaman fena acıyor gergınlıkten

Kaynanan görümcen falan onlar ? dogumda gelecekler mı

Ayh şaka gibi
45 ne yaa
Ben 45 kiloya düşsem hastayım zannederler.
55 kiloyken bile çok zayıfsın diyolardı.
56 ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum :/

Kaynanan görümcen falan onlar ? dogumda gelecekler mı

Kaynanam aramaz bile asla.
Davet etmezsen de gelmez.
Bekar bi görümcem var ama geleyim gideyim huyları onda da yok.
O da davetsiz gelmez. Misafir gibi dogumda hastaneye gelirler, hediyelerini bırakıp giderler. Bi daha da 40 ı cıkmaya yakın bebek sevmeye gelirler.
Eltimde öyle oldu ondan biliyorum.

Ayh şaka gibi
45 ne yaa
Ben 45 kiloya düşsem hastayım zannederler.
55 kiloyken bile çok zayıfsın diyolardı.
56 ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum :/

Ama doktorumu bir görsen 2 ay önce 3 kiloyu bir ayda almıştım resmen diyete sokacaktı adam beni. Her gittiğimde aman kilo almayalım dikkat edelim diyen biri. :)

Güzel ve şanslı anneler. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. Hayatımızda hiç unutmayacağımız 2015 yılının bize bebeklerimizi sağlıkla kavuşturacağı,şanslı,ailecek huzur dolu,mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçek olsun. :)

YAA BAK BUNA ŞAŞIRDIM.. ANNEN OLSUN NİYE GELMİYOR YA .. İŞ ÇIKIŞI BİLE UĞRASA SANA YETER ASLINDA.. DEDEM VAR ANNEM BAKIYOR ONA ( 95 YAŞINDA) BUNUN İÇİN ANNEME HİÇ GEL DİYEMEDİM.. KAL DİYEMEDİM.. AMA DOĞUMDA GEL HALAMA BIRAK DEDEMİ GEL ŞİMDİDEN YOL YAP DİYORUM AMA BAKALIM.. GÖRÜMCEM GELİR SANIRIM Bİ DE ... İŞE FİLAN GİRMEZ İNŞALLAH O ZAMANA KADAR O' DA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…