- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Kızlar ben anneme 10 dakika mesafedeyim.
Kayın valideme de 10 dakika mesafedeyim.
Annem çalışıyo.
Kayınvalidem de çalışıyo.
İkisi de sadece davet edersem misafirliğe geliyo.
7 ayı bitirdim. Annem bi kere yardıma geldi. Bi kere de misafirliğe. Sitem edince de o çok hasta, herkes kendi çektiğini biliyo vs vs. Sanki gel temizlik yap diyorum.
Tam 1 ay yattım. İyileşemedim. Gribim ortakulak iltihabına çevirdi. Ne annem geldi, ne başkası.
Lafa gelince de ben çok değerliyim.
1 çorba yapanım olmadı.
Onu geç, bi de benm evde bekar kız kardeşim var, 18 yaşında. Evime en son ilk aylarda gelmişti düşük tehlikem varken. Afedersiniz s.çıp batırıp gitmişti evi. Ojeli asetonlu pamuklarını bile ortada bırakıp gitmişti..
Kocama güveniyolar. Nası olsa o yapıyo yemeği de temizliği de diye..
Günlerce ağladım bu sebepten. Ağırına gidiyo insanın. İlk torunu olcak bi de.
Kaynanam aramaz bile asla.
Davet etmezsen de gelmez.
Bekar bi görümcem var ama geleyim gideyim huyları onda da yok.
O da davetsiz gelmez. Misafir gibi dogumda hastaneye gelirler, hediyelerini bırakıp giderler. Bi daha da 40 ı cıkmaya yakın bebek sevmeye gelirler.
Eltimde öyle oldu ondan biliyorum.
ofisten bi arkadaşın (50 yaşında) ablası vefat etti cuma günü, ben yoktum geçen hafta ofiste cenazesine gidemedim zaten gitsem d ekesin ağlardım çok yakını sanırlardı beni....
ertesi gün arayıp koonuşmuştum
ama arkadaşlar bana mesajla haber verince bile bi ağlama geldi kardeşini tanımadığım halde (2 yıl önce de annesini kaybetmişti onun da etkisi var sanırım)
bugün 1de evine taziyeye gidilicekmiş ben normalde bile taziye evinde biri ağlayınca gözlerim dolar çaktırmadan banyoya koşarım
şimdi iyice risk grubundayım ağlama açısıdnan
gitmesem de ayıp olur hem gitmek istiyorum
puff gerildim
OLUYOR göğsümün altında ama devamlı değil sanki sonra orda bişey geziniyormus gibi oluyor ve gecıyor :)dün akşam göğsümün altı yani mide boşluğumda fena bi acı oldu ara ara
otururken oluyo yan yatıyorum geçiyo falan
bebeği de suç üstü yakaladım poposu mu bişeyi geziniodu oralarda şişip iniodu
sanırım baskı yaptığı için acıdı..
bu kadarcık bebeğin dayanması acıtır mı bilmiyırum da ona yorabildim ancak..
ağrı sürekli olmadığı için de endişelenmedim pek...
sizde oluyor möu bu tür acılar?
YAA BAK BUNA ŞAŞIRDIM.. ANNEN OLSUN NİYE GELMİYOR YA .. İŞ ÇIKIŞI BİLE UĞRASA SANA YETER ASLINDA.. DEDEM VAR ANNEM BAKIYOR ONA ( 95 YAŞINDA) BUNUN İÇİN ANNEME HİÇ GEL DİYEMEDİM.. KAL DİYEMEDİM.. AMA DOĞUMDA GEL HALAMA BIRAK DEDEMİ GEL ŞİMDİDEN YOL YAP DİYORUM AMA BAKALIM.. GÖRÜMCEM GELİR SANIRIM Bİ DE ... İŞE FİLAN GİRMEZ İNŞALLAH O ZAMANA KADAR O' DA..
Erkek mi doktorun çok biliyolar onlar bizi görse demekki diyet spor hepsi bi arada verirAma doktorumu bir görsen 2 ay önce 3 kiloyu bir ayda almıştım resmen diyete sokacaktı adam beni. Her gittiğimde aman kilo almayalım dikkat edelim diyen biri. :)
canım onlar güzel ama kullanması cok zorSu cubuk ates olcerlr varya onlr nasilki ? A101 e gelms almali miym sizce ?
Erkek mi doktorun çok biliyolar onlar bizi görse demekki diyet spor hepsi bi arada verir
benim doktorumda kiloya karsıErkek mi doktorun çok biliyolar onlar bizi görse demekki diyet spor hepsi bi arada verir
Su cubuk ates olcerlr varya onlr nasilki ? A101 e gelms almali miym sizce ?
İNŞALLAH CANIM YA... Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA BİR ŞEY OLMAZ :)))Garip yaa. Annemde fmf diye bi hastalık var. Ağrıları oluyo.
Onu bahane ediyo bana. Ya hu sanki gel temizlik yap diyoruz. Benim kocam yapıyo zaten temizliğimi. Yatalak da değilim hoş, hizmet de beklemem.
Annen gelir inşaallah.
Boyum kısa 1.55 :)
çok ilgisizlermiş ya şaşırdım vallaben ailemden uzağım ama yakın olsak kimbilir ne güzel olurdu işte yakın olsa dert uzak olsa da dert
Onlar da bi alemmiş..
ay keşke benımkıler de oyle yapsa :)
Boşver yavrum kocan sana yetsın gerısı tın
benim doktorumda kiloya karsı
gecen ay 900 gr aldım adam havalara uctu
İNŞALLAH CANIM YA... Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA BİR ŞEY OLMAZ :)))
Zayıf kadın takıntısı vardır onun kesinDoktorum erkek bekar ve aynı yaştayız :))
benimki de kızdı geçen ay ama ben 4 kilo birden aldım haklı kadınbenim doktorumda kiloya karsı
gecen ay 900 gr aldım adam havalara uctu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?