2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilgisizlermiş ya şaşırdım valla ben ailemden uzağım ama yakın olsak kimbilir ne güzel olurdu işte yakın olsa dert uzak olsa da dert

Onlar da bi alemmiş..
ay keşke benımkıler de oyle yapsa :)

Boşver yavrum kocan sana yetsın gerısı tın

senin durum malum canım bence gitme...

OLUYOR göğsümün altında ama devamlı değil sanki sonra orda bişey geziniyormus gibi oluyor ve gecıyor :)

Garip yaa. Annemde fmf diye bi hastalık var. Ağrıları oluyo.
Onu bahane ediyo bana. Ya hu sanki gel temizlik yap diyoruz. Benim kocam yapıyo zaten temizliğimi. Yatalak da değilim hoş, hizmet de beklemem.

Annen gelir inşaallah.

Benimki de poposumu kafasımı artık tam çözemiyorum bi yerleri dayıyor ama fena yakıyor canımı
bide kaburgalarımın altında ne arıyor bilmem ayaklar hep orda bi çıksın ısırcam o popoyu benn

İNŞALLAH CANIM YA... Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA BİR ŞEY OLMAZ :)))

Boyum kısa 1.55 :)

He iyi o zaman. 45 Kilo normal boyuna göre. Ben 170 im. 45 kilo olsam buharlaşıp uçarım.

çok ilgisizlermiş ya şaşırdım valla ben ailemden uzağım ama yakın olsak kimbilir ne güzel olurdu işte yakın olsa dert uzak olsa da dert

Uzak olsaydık dokunmazdı zaten bunlar bana. Cidden ilgisizler. Sorsan herkesin kendine göre dertleri var. pehh

Onlar da bi alemmiş..
ay keşke benımkıler de oyle yapsa :)

Boşver yavrum kocan sana yetsın gerısı tın

Valla ben davet etmeden evime gelen nadir insan var. onlar da arkadaşlarım, arayıp gelcem derler

Tekrar söylüyorum, Kocamdan Allah razı olsun. Üzülüp ağladığımda trip yapıyo o da bana "ben sana yetmiyo muyum aşkım" vs diye :) yavrum yaa

KIZLARRR BEN HASTANEDE HEDİYE İÇİN KOKULU TAŞ YA DA KOKULU SABUN YAPAYIM DİYORUM.. HANGİSİ GÜZEL VE İYİ OLUR... DAHA FİKİR AŞAMASINDAYIM ASLINDA HERKESİN ÖYLE BEBEK BİBLOLARINDAN OLANLARINDAN YAPMAYIM DİYORUM... YORUM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM:)

Doktorum erkek bekar ve aynı yaştayız :))
Zayıf kadın takıntısı vardır onun kesin
erkekler anlamıyor halden hamileler doymuyor onlar bunun farkında değiller bi evlensin karısının önündenmi alacak bakalım yemekleri
bu arada benim eşim çok geri kafalı heralde erkek doktor istemedi ilk baştan hele bi de aynı yaşta falan olsak kesinlikle doktor değiştirrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…