2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabunları daha çok beğeniyorum, birde baya çeşidi var artık.

Benimki de poposumu kafasımı artık tam çözemiyorum bi yerleri dayıyor ama fena yakıyor canımı
bide kaburgalarımın altında ne arıyor bilmem ayaklar hep orda bi çıksın ısırcam o popoyu benn

ahh tek kaburgamın altı olsa, göbek deliğimde de araştırma yapıyo benim kız ne arıyosa orda

aynen eskiden olsa üşüyen titreyen ben şimdi yangınlardayım bazen kollarımı svıyorum ayhh çok sıcak diye menepoza girmiş teyze triplerine giriyorum

Benimkide tam tersi ben bayan doktor istiyorum diye tutturdum yok bu doktor çok iyiymiş erkek olsun diye tutturdu.

kokulu sabun yap geçen hafta komşumuzun bebişi olduydu mevlüdde dağıttı emzik şeklinde mis gibi kokuyor kızımın çamaşırlarının arasına koydum bende

eşimde bi ara daha zayıftı hemen heemn 3 beden farklı kıyafeti var dolabında iyiki ufakları vermemişim birilerine ben giyiyorum şimdi bütün sweatlerini evde geçtim geçen işe giderken giydiğim kıyafetleri yıkamıştım kurumamış diğer kıyafetlerde düdük gibi olunca giydim bi sweatini görünce şok oldu bunlamı gitcn işe diye kolları dışında cuk oturuyo üstüme bunla gitcem tabi nolmuş dedim

oy ne güzel yaa :)
Benim koca biraz anormal, 190 boyu var, 120 kilo ve kilolu değil, sadece üstü çok iri ve kaslı.
Üstüne giydikleri bana tunik gibi oluyo ama şortlarını giyebiliyorum bitek :)
Belden altı ince.

Benim kuzenim var, kocasıyla boyu da bedeni da aynı. Aynı tişörtleri kotları giyebiliyolar. Çok güzel yaa :)

Benimki de poposumu kafasımı artık tam çözemiyorum bi yerleri dayıyor ama fena yakıyor canımı
bide kaburgalarımın altında ne arıyor bilmem ayaklar hep orda bi çıksın ısırcam o popoyu benn
ben de evde konu geçince popo benim diyorum.başlangıçta çok iğne yediğimden diyordum,geçen de o popişi mideme yaslayıp ağlamama bile sebep olmasından ısırmak farz oldu diyorum. :)

ben de evde konu geçince popo benim diyorum.başlangıçta çok iğne yediğimden diyordum,geçen de o popişi mideme yaslayıp ağlamama bile sebep olmasından ısırmak farz oldu diyorum. :)
ağlattımı bi de annesini vay yaramaz kesin ısırmalı o popoyu

bilmiyorum ya burda tanıdıgım pek kimse yok olanlar içinde ugraşasım gelmiyor..
keçeden magnet yapmayı dusunuyordum ama keçeyle uğraşamıcam..
Bakayım ya yeniden heves gelirse başlıcam artık

bak işte aynı benim durum, tıpkı mevlüt olayı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…