- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
KIZLARRR BEN HASTANEDE HEDİYE İÇİN KOKULU TAŞ YA DA KOKULU SABUN YAPAYIM DİYORUM.. HANGİSİ GÜZEL VE İYİ OLUR... DAHA FİKİR AŞAMASINDAYIM ASLINDA HERKESİN ÖYLE BEBEK BİBLOLARINDAN OLANLARINDAN YAPMAYIM DİYORUM... YORUM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM:)
Benimki de poposumu kafasımı artık tam çözemiyorum bi yerleri dayıyor ama fena yakıyor canımı
bide kaburgalarımın altında ne arıyor bilmem ayaklar hep orda bi çıksın ısırcam o popoyu benn
aynen eskiden olsa üşüyen titreyen ben şimdi yangınlardayım bazen kollarımı svıyorum ayhh çok sıcak diye menepoza girmiş teyze triplerine giriyorumaynen bende evdeyken yemek aklıma gelmiyor ama işte sürekli bişiler yiyesim var. bi de bugün bütün bayanlar anlaşmış hamurişi salata yapmışlar bana hamileyim diye sölememişler zahmet olmasın diye. bugün kesin bi kilo alırım cuma kontrol var yine doktor fırçalıcak
aynı bizim muhabbetler arabaya biniom bu neee beeee sauna gibieşimde de sen üşüme diye hayatımmm puhahaha ben üşümüom ki
Zayıf kadın takıntısı vardır onun kesin
erkekler anlamıyor halden hamileler doymuyor onlar bunun farkında değiller bi evlensin karısının önündenmi alacak bakalım yemekleri
bu arada benim eşim çok geri kafalı heralde erkek doktor istemedi ilk baştan hele bi de aynı yaşta falan olsak kesinlikle doktor değiştirrdi
kokulu sabun yap geçen hafta komşumuzun bebişi olduydu mevlüdde dağıttı emzik şeklinde mis gibi kokuyor kızımın çamaşırlarının arasına koydum bendeKIZLARRR BEN HASTANEDE HEDİYE İÇİN KOKULU TAŞ YA DA KOKULU SABUN YAPAYIM DİYORUM.. HANGİSİ GÜZEL VE İYİ OLUR... DAHA FİKİR AŞAMASINDAYIM ASLINDA HERKESİN ÖYLE BEBEK BİBLOLARINDAN OLANLARINDAN YAPMAYIM DİYORUM... YORUM VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM:)
bende de oluyo o canımı cok yakıyo wallaahh tek kaburgamın altı olsa, göbek deliğimde de araştırma yapıyo benim kız ne arıyosa orda
kokulu sabun yap geçen hafta komşumuzun bebişi olduydu mevlüdde dağıttı emzik şeklinde mis gibi kokuyor kızımın çamaşırlarının arasına koydum bende
bilmiomkiKanserojen madde yok mu o sabunlarda canım
Ben yavaş yavaş hediye hazırlama fikrinden soguyorum :/
bende de oluyo o canımı cok yakıyo walla
konusurken falan yapıyosa tıkanıp kalıyorum sesimin tonu degisiyo
eşimde bi ara daha zayıftı hemen heemn 3 beden farklı kıyafeti var dolabında iyiki ufakları vermemişim birilerine ben giyiyorum şimdi bütün sweatleriniHömm. En azından büyüklerin varmış bak :)
Ben de ne alcam ne alcam diye düşünüyordum. Bi ara şu yeni moda pelerinlere sardım ama onların da kolları yok
En sonunda gezerken lcw de bunu buldum.
Zaten hep lcw den giyinir olduk hamilelikte.
Bi de kocamın kıyafetlerini giyiyorum evde
Çuval gibi oluyolar bana
Ben yavaş yavaş hediye hazırlama fikrinden soguyorum :/
eşimde bi ara daha zayıftı hemen heemn 3 beden farklı kıyafeti var dolabında iyiki ufakları vermemişim birilerine ben giyiyorum şimdi bütün sweatlerinievde geçtim geçen işe giderken giydiğim kıyafetleri yıkamıştım kurumamış diğer kıyafetlerde düdük gibi olunca giydim bi sweatini görünce şok oldu bunlamı gitcn işe diye kolları dışında cuk oturuyo üstüme bunla gitcem tabi nolmuş dedim
ben de evde konu geçince popo benim diyorum.başlangıçta çok iğne yediğimden diyordum,geçen de o popişi mideme yaslayıp ağlamama bile sebep olmasından ısırmak farz oldu diyorum. :)Benimki de poposumu kafasımı artık tam çözemiyorum bi yerleri dayıyor ama fena yakıyor canımı
bide kaburgalarımın altında ne arıyor bilmem ayaklar hep orda bi çıksın ısırcam o popoyu benn
neden ki, güzel bi hatıra oluyor bence.
niye ki meltem:) söyle belki bende soğurum bazan üşeniyorum da
ağlattımı bi de annesini vay yaramaz kesin ısırmalı o popoyuben de evde konu geçince popo benim diyorum.başlangıçta çok iğne yediğimden diyordum,geçen de o popişi mideme yaslayıp ağlamama bile sebep olmasından ısırmak farz oldu diyorum. :)
bilmiyorum ya burda tanıdıgım pek kimse yok olanlar içinde ugraşasım gelmiyor..
keçeden magnet yapmayı dusunuyordum ama keçeyle uğraşamıcam..
Bakayım ya yeniden heves gelirse başlıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?