neden abartı olsunki evde kocana süslenmek için özel bi an olmasına bile gerek yokkievet seneye bebiş olucak zor görür kokoş hallerimi :)
abartı olmaz dimi diye sorayım dedim
neden abartı olsunki evde kocana süslenmek için özel bi an olmasına bile gerek yokki
yap bence
HİÇ BİŞEY YApma (eşine uyuz olmuş kişi olarak cevap veriyorumyaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
HİÇ BİŞEY YApma (eşine uyuz olmuş kişi olarak cevap veriyorum)
erkek göbeği gibi hiç bişi yok sende ya:) sadece göbek olmuş formundasın...Seneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
İşte kızım ve 74 kiloluk ben
Insallah seneye ayni pozu kızım kucağımda veririm
Eki Görüntüle 1357591
Millete bakma sen canim, kader kismet iste. Ablam 44 kilo 1.50 boyunda hamile kaldi 60 kilo dogum yapti, bebegi ters oldugundan sezaryen oldu. Hastaneden ciktigi gun annem gitti yemegini yapti ama annem de hastaydi kalamadi yaninda, ablam ertesi gun evini de sildi supurdu hickimse de yaninda olmadan iki bebegini de buyuttu, hem de cok zor bebeklerdi. Aklima olumsuz bir ihtimal geldiginde onu dusunuyorum kendime geliyorum :)Rahatladım çok şükür insanlarda korkutuyor beni küçük gögüslüsün sütün olmaz karnın hiç yok bebeğin küçük olucak kısa boylusun zor doğurursun falan diyorlar bana :))
biraz geç oldu cevabım ama bence yapyaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
Hic 74 kilo gbi durmuysn :)Seneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
İşte kızım ve 74 kiloluk ben
Insallah seneye ayni pozu kızım kucağımda veririm
Eki Görüntüle 1357591
çok şükür canım Allah bebişini sana bağışlasınHayirli aksamlar guzel annisler, biz bugun kontrole gittik kizim 1061 gr olmus cok sukur gelisimi iyi, benim damarlarimdaki darlik gecmedigi icin yakin takipte tutacaz dedi doktor 20 gun sonra yine cagirdi bu donemde gelisiminin takibi onemliymis, hakkimizda hayirlisi olsun artik. Bu arada nst ye 35 haftalik olunca baglayacaklarmis
acilde öyle canm bakmadan olmuyo bende cok kıvrandm baktırmamak için ama eşim kızdı sağlık bu falan diye baktrırmıştım mecburmusait değildim.ve doktorun tavri hic hosuma gitnedi.alttan bakmadigi icin dogru duzgun ilgilenmedi bile.bi pedler oluyorya amniuon sivisini olcen ondan istedim.alttan muayene yaptirmadigim icin veremezmis.inanin cikinca agladim.kendi doktorum baktirsaydin keske dedi.istirahat et tekrar olursa ara dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?