2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erkek göbeği gibi hiç bişi yok sende ya:) sadece göbek olmuş formundasın...

Rahatladım çok şükür insanlarda korkutuyor beni küçük gögüslüsün sütün olmaz karnın hiç yok bebeğin küçük olucak kısa boylusun zor doğurursun falan diyorlar bana :))
Millete bakma sen canim, kader kismet iste. Ablam 44 kilo 1.50 boyunda hamile kaldi 60 kilo dogum yapti, bebegi ters oldugundan sezaryen oldu. Hastaneden ciktigi gun annem gitti yemegini yapti ama annem de hastaydi kalamadi yaninda, ablam ertesi gun evini de sildi supurdu hickimse de yaninda olmadan iki bebegini de buyuttu, hem de cok zor bebeklerdi. Aklima olumsuz bir ihtimal geldiginde onu dusunuyorum kendime geliyorum :)

merhaba kizlar herkese iyi aksamlar umarim herkes iyidir biz iyiyiz Allaha sukur yeni yilda guzel haberler aliriz insallah ve bebeklerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Allahim insallah su 3 ayda bitsin missss kokulu meleklerimiz kucaklarimizda olacak insallah cok mutlu sabirsiz bi sekilde bekliyorum oglumu cok ozledim onu :) yeni yiliniz cok guzel olsun olsun insallah ve bu yeni yilda butun hayallerin gercek olmasi dilegiyle mutlu YILBASI hepinize anneler ve bebisleri <3

Merhaba kızlar çok yoğun bir gündü mahvoldum yorgunluktan şimdide karnım ağrıyo oğlumda yoruldu heralde

yaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
biraz geç oldu cevabım ama bence yapbende yaptım güzel bi elbise giydim saçlarımı maşaladım azcık da makyaj yaptım çok beğendi

Hayirli aksamlar guzel annisler, biz bugun kontrole gittik kizim 1061 gr olmus cok sukur gelisimi iyi, benim damarlarimdaki darlik gecmedigi icin yakin takipte tutacaz dedi doktor 20 gun sonra yine cagirdi bu donemde gelisiminin takibi onemliymis, hakkimizda hayirlisi olsun artik. Bu arada nst ye 35 haftalik olunca baglayacaklarmis

çok şükür canım Allah bebişini sana bağışlasıninş damarlarındaki darlık seni de bebeğini de sıkıntıya sokmaz geçen cuma gittiğimde nst'ye bağladılar beni. bu cumartesi gidince de bağlayacaklar.bi bende mi erken başladılar ki

acilde öyle canm bakmadan olmuyo bende cok kıvrandm baktırmamak için ama eşim kızdı sağlık bu falan diye baktrırmıştım mecbur

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.bu yıl yaşayacağınız her güzellik beklentilerinizin üzerinde olsun.yeni yıl size yeni yavrunuzla birlikte sağlık huzur bereket ve mutluluk getirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…