- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
çok şükür canım Allah bebişini sana bağışlasıninş damarlarındaki darlık seni de bebeğini de sıkıntıya sokmaz geçen cuma gittiğimde nst'ye bağladılar beni. bu cumartesi gidince de bağlayacaklar.bi bende mi erken başladılar ki
yürüyüş yapsan belki iyi gelir canım yaAy bi türlü rahat edemedim otursam olmuyo uzansam olmuyo
yürüyüş yapsan belki iyi gelir canım yadışarı çıkma imkanın varsa biraz çık yürü istersen. ben öyle olduğumda eşimle çıkıyoruz temiz hava biraz hareket iyi geliyo bana
Herkes erkek diyo zaten annem bile sordu doktora eminmisiniz kiz olduğuna diye :) ama kiz yani biz gördük prensesimizi. Teşekkür ederim canımerkek göbeği gibi hiç bişi yok sende ya:) sadece göbek olmuş formundasın...
Teşekkürler tatlım :)Hic 74 kilo gbi durmuysn :)
Yok canım o tamamen doktorun espiri anlayışı :)Boyun uzunluğu kısalığıyla doğum şekli değişiyormu kİ
aynen valla bende oturamadım eve gelmek için can attım resmen. ne oturuyon ne uzanıyon hep bi rahatsızlık yaaaBiz de evimize geldik,rahat oturamadım yatamadım kayınvalidelerde.bebiş Akşamları karnımı pek bir kasıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?