2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yeni yılın ilk günü nasılsınız bakalım. ben akşam cips vs fazla kaçırdım sanırım hiçde yemem aslında ama hadi dedim bugun yiyeyim. sonrada gece bi mide bulantısı bi diare oldum . okadar korktumki şekerimde düştü. elim ayağım tutmadı resmen yaaa şimdi iyiyim neyseki geceden kalma yorgunluk uykusuzluk var.ayrıca bu hamilelik takiminde yazanlarda kendiyle çelişiyor yahu.

Yeni bir yilin ilk gununden günaydın kızlar... gece uyumusum ama sabah sırt agrisiyla uyandım bende

yılın ilk gününden merhaba ....
dün benimde kaburgam bel ve sırt ağrım vardı ne yatabildim ne oturabildim inşallah birdaha olmaz çok zormuş.şu günler hızlıca geçiverse artık vücud isyanda

Allaha sukur uykuyla hicbi sorunum yok. Sadce birkc defa wc ye kalkyrm. Agrim , sizm da yok masallh. Insllh son haftlri da boyle atlatrm rahatszlgi olanlra da allh sifa versn

Cok fenayim bugun ya.. Gece uyuyamadim grip yuzunden nefes alamiyorum burnumdan.
Agzimdan nefes aldigim icin surekli agzim kurudu suya kalktim sonra da wc yollari ta$tan :)
Bel agrisi yok da karin agrisi yuzunden perisan oldum ne tarafa donsem karnim agriyodu..

Günaydınlar herkese uzun zamandır bende ilk defa çok güzel uyudum gece :) ağrısı olan arkadaşlara Allah şifa versin ..

Canım bende önce ki hafta feci şekilde grip oldum hatta işe bile gidemedim ilaç falan da kullanamıyoruz sıkmalık portakal al eşin bi güzel sıksın onu iç bol bol üstüne kivi mandalina ye,, bir de gece terlemeye çalış sonra üstünü değiştir ben bu şekilde atlattım umarım sende hemencik iyileştirsin cnm

Herkese yeni yıldan merhaba cok yoruldum evde olmak çok güzel ama yatılı misafirler hala gitmedi bi dunya çamaşır var daha yikanacak
Bu arada rahatsiz olanlara Allah şifa versin
meltemsmh geçmiş olsun. Esimde grip bana geçecek diye korkuyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…