2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramda 3 gün tatil perşembe işbaşı.şimdiden randevu aldırsan sonra kalmıyor randevu

özlem öncelikle nasılsın seni çok merak ediyorum

canım allah kolaylık versin dua edelim bende senin gibiydim bugün 7 hafta 3 günğz 7 hafta 1 ken bebek görüldü kalp atışı yavaştı 100 olması gerekirken 50 idi benimde napacağım belli değil

yasal süre 10 hafta galiba onuda geçmek istemiyoruz allah yardım etsin

Canım bende İstanbul Bahçelievler'de mürüvvet sarıyar var ona gidiyorum muayenesi 280tl kızımdada hep ona gittim hatta kayınvalidemde onda yapmış doğumlarını eşimi ve çocuklarımı aynı doktor doğumunu yaptırdı.fiyat yüksek ama çok çok iyi bir doktor vazgeçemiyorum çok güven veriyor bana

Gözün aydın cnm en ileri gebemiz senmisin şimdi.zaten rubella ve toksoplazmayı yaptırıncada sonuç degişmiyorki.rubella ilk gebeligimde negatifti ve ben çocuklarla çalışıyordum allahtan bişey olmadı dogumdan sonrada aşı oldum.canlı aşı oldugundan hamilelikte yapılmıyor

canım bunlar aşımı yani ne aşısı anlayamadım ben

arkadaşlar herkezin kandili mübarek olsun rabbim yavrularımızı ssaglıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayanlara da hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

hayırlısı olsun hazal,üzüldüm ama belki mucize olur gelişir inşallah

teselli bulacak bi yavrun var bu bile güzel Rabbim bunu uygun görmüş ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayramda 3 gün tatil perşembe işbaşı.şimdiden randevu aldırsan sonra kalmıyor randevu

Sağolun kızlar Rabbim sizlerin bebislerinizi korusun hayırlısi buymuş demekki..

canım ben çağlayandayım türkiye hastanesi bana çok yakın ama oranın doktorları hakkında hiç bilgim yok

Anladım canım, ben bahçelşevlerdeyim, orda özel bi hastaneye gidiyorum, ama Çağlayan tarafını hiç bilmiyorum canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bunlar aşımı yani ne aşısı anlayamadım ben

cnm dr.un istediği ilk kan tahlili içinde var rubella ve toksoplazma vüzudun bunlara karşı bağışıkmı ona bakılıyor bağışık değilsen riskli grup anne hamileyken kızamık kızamıkçık geçirirse vucud bağışık olmadığından bebek etkileniyor

kızlar afedersiniz ama ben gebelikte kabızlık sorunu çekmiyorum hiç tam tersi cırcır oluyorum benim gibi olan var mı mide bulantılarım aşırı devamediyor tam gaz artı baş dönmesi halsizlik bide çalışıyorum zor durumdayım yani ama olsun bebişim için değer :)

Gözünaydın canım.darısı başıma

amin canım benım ınsallah :)

Tebrik ederim canım :)) Allah sağlıkla, huzurla kavuştursun sizi. Maşşşaaaalllllah

cok tesekkur ederım canım :)

Adına sevindim arkadaşım yarın sabah ben gidicem dua edin banada duyarım heyecandan ölücem. Uyku tutmuyor.
ay ben hastanenın kapısında zor gırdım heyecandan.. bu gece uyuyamadım :) ınsallah sene duyarsın hayırlısıyla :)

maşallah canım çok sevindim adına inş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelicek yerim ben totolarını yem yem yemmmmm :))

ye teyzesı ye ye :)

çok sevindim cnm seninle beraberiz 12 martta doğacak bebişlerimiz :))

ewet canım ınsalah beraber dogururuz bebıslerımızı :)

hosgeldın canım aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…