slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim ultrason icin dr keseyi gordu ama bebegi goremedi turkiyede kurtaj olucam galiba kendiliginden dusmezse kurtajla alinacak beni listeden silebilirsin fatmaipek
hepinize stressiz saglikli bi hamilelik diliyorum dilerim herkes saglikla kucagina alir bebisini Rabbim ogluma hayirli ve uzun omur nasip etsin ALLAHA EMANET OLUN ANNELER VE KUZULARI
7+1 haftalik dedi dr kucuk bi kese vardi ama bebek yoktu kan tahlilimi aldi kanda degerler yuksek cikarsa sonucu bize email olarak atacak dusuk deger cikarsa kendiliginden dusecekmis turkiyedede gidecem doktora hayirlisi neyse o olsun canim RABBIMIN takdiri.
turkiyede resmi tatil olacakmi bayram icin hadta sonlarida gidebilirmiyim doktora randevu alsam?
7+1 haftalik dedi dr kucuk bi kese vardi ama bebek yoktu kan tahlilimi aldi kanda degerler yuksek cikarsa sonucu bize email olarak atacak dusuk deger cikarsa kendiliginden dusecekmis turkiyedede gidecem doktora hayirlisi neyse o olsun canim rabbımın takdiri.
Turkiyede resmi tatil olacakmi bayram icin hadta sonlarida gidebilirmiyim doktora randevu alsam?
Eğer arkadaslar da gittiği hastaneyi ve memnun mu değil mi ücreti ne kadar yazabilirse bize de bi fikir olur hala kararsız ve doktor bulamamış olan arkadaslara yol gostermis olunur sağlıklı gebelik diliyorum bu mübarek günde hepinize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de doktordan geldim şimdi.Maşallah bir sıkıntı yokmuşprogestan içmeye devam edicem.
kalbini gördüm bebeğimin ekrandan pıt pıt atıyordu :)
bu sefer kesin konuşabildi 8+5 günlük dedi.satı ileri çekti.
ben de o yüzden takvimi değiştirdim muhtemel doğum tarihimiz 27 şubat oldu :))
bir de arı sütü,polen ve balık yağı kullanabilir miyim diye sordum.cevabı net olarak hayır oldu.nedenini sormadım.balık yağını 20.haftada veriyoruz dedi.
ve bir de şu rutin rubella,toxsoplazma testlerini sordum.ben istemiyorum,yaptırtmıyorum dedi.hemşire arkadaşım da yaptırmamış gebeliğinde.sanırım ben de yaptırmıcam.
Ağustos'un 9 ile 21 arası ikili test için çağırdı.
gözün aydın cnm en ileri gebemiz senmisin şimdi.zaten rubella ve toksoplazmayı yaptırıncada sonuç degişmiyorki.rubella ilk gebeligimde negatifti ve ben çocuklarla çalışıyordum allahtan bişey olmadı dogumdan sonrada aşı oldum.canlı aşı oldugundan hamilelikte yapılmıyor
hayırlısı olsun hazal,üzüldüm ama belki mucize olur gelişir inşallah
teselli bulacak bi yavrun var bu bile güzel Rabbim bunu uygun görmüş ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayramda 3 gün tatil perşembe işbaşı.şimdiden randevu aldırsan sonra kalmıyor randevu
özlem öncelikle nasılsın seni çok merak ediyorum
canım allah kolaylık versin dua edelim bende senin gibiydim bugün 7 hafta 3 günğz 7 hafta 1 ken bebek görüldü kalp atışı yavaştı 100 olması gerekirken 50 idi benimde napacağım belli değil
yasal süre 10 hafta galiba onuda geçmek istemiyoruz allah yardım etsin
kızlar istanbul avrupa yakasından doktor tavsiye edecek olan var mı? gittiğim doktorum çok pahalı değiştirmek zorundayım...
Semt neresi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de takvim yaptım olmuş mu deneme 1-2...
canım ben çağlayandayım türkiye hastanesi bana çok yakın ama oranın doktorları hakkında hiç bilgim yok
selammmbizde geldik
canım bunlar aşımı yani ne aşısı anlayamadım ben
Anladım canım, ben bahçelşevlerdeyim, orda özel bi hastaneye gidiyorum, ama Çağlayan tarafını hiç bilmiyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözünaydın canım.darısı başıma
Tebrik ederim canım :)) Allah sağlıkla, huzurla kavuştursun sizi. Maşşşaaaalllllah
ay ben hastanenın kapısında zor gırdım heyecandan.. bu gece uyuyamadım :) ınsallah sene duyarsın hayırlısıyla :)Adına sevindim arkadaşım yarın sabah ben gidicem dua edin banada duyarım heyecandan ölücem. Uyku tutmuyor.
maşallah canım çok sevindim adına inş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelicek yerim ben totolarını yem yem yemmmmm :))
çok sevindim cnm seninle beraberiz 12 martta doğacak bebişlerimiz :))
bende yeni katıldım aranıza fatmaipek özelden yazamıyorum yaşım 32 ilk bebeğim istanbulda yaşıyorum kalp atışlarını duydum muhtemel doğum tarihi 08.03.2014.Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?