2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende eskişehir acıbademe gidiyorum doğum fiyatları konusunda bilgisi olan va rmı acaba? doğum 21 mart nasipse.

hoş geldin.bildiğim kadar eskişehirden kimse yok heralde :26:

burdaki acıbadem baya pahalı özel siğortada yoksa

bana bakıldı o zaman benden 5 tüp kan alındı ve tek problem demir eksikliği çıktı medical parka 1300 gibi bir fiyatl çıkardı asla unutamam .)

Arkadaslar bu kahverengı lekelenmeler neden oluyor?varmı benım gıbı lekelenme yasayan.bu hafta ayrı gunlerde ıkı kez basıma geldı.doktora gıttım keseyı yenı gordu bayramdan sonra goruselım dedı cok uzuluyorum bırbucuk yıl once dusugum var ve o gebelıgımmol gebelıkmıs dedıklerıne gore ..

yk mu bılgısı olan

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bu doktorlar gerçekten çok acımasız gebeliğim sat a göre ilerlemiyodu zaten 2 hafta geriden geliyorum ama doktor bebek canlanmamış olabilir dedi normalde 0.500 cm yi geçti mi kalbi atarmış benim bebeğim 0.651 cm haftaya tekrar gel bakalım ama muhtemelen bebek canlanmamış dedi bayram üstü ben güzel haber beklerken yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem... haftaya kaldı umudum dua edin herkes güzel haberler duyar inşallah benim için çok kötü bi bayram olacak....

Son düzenleme:

Allah tez zamanda sana hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına evlat almayı nasip etsin AMIN...........

Selam arkadaslar, yeni katiliyorum sizlere.. gecen hafta sali gunu ogrendim bende gebeligimi, kesemizi gorduk :) Bu benim ikinci gebeligim, 22 aylik bir oglum var.. Pazar gunu kanamam oldu 2 ped doldu resmen cok korktuk progestan ignesi yapti doktorum ve progestan hap kullaniyorum, pazartesi basladim, oglumu kucagima aliyorum o yuzden oldu heralde doktorun da dedigi gibi hayirlisi artik cok dikkat ediyoruz. 2 hafta sonra kontrole gitcem insallah kalp atislarini ve iyi oldugunu ogreniriz. Hepimiz icin saglikli gebelikler diliyorum..

Bugün randevumuz vardı.Geçen hafta 5 tüp kan ve 1 idrar vermiştim,sadece 1-2 onlarda pürüz var ama sıkıntı yaratacak bir şey yok dedi,ne olduklarını da söylemedi.Kalp atışlarını gördük çok şükür,gayet iyiymiş.6+1'mişiz bugün (sat'a göre 2 gün geriden).Bir sürü soru sordu,sonra ''bir sıkıntı yok,o zaman sen 1,5 ay sonra gel ense kalınlığı testini yapıcaz'' dedi.Hakkımızda hayırlısı.Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
bugün doktora gittim,lekelenmem devam ediyordu bekleyemedim daha fazla,kese haftaya uyumlu 20 mm dedi ,düşük riskin var dedi,haftaya gelmemi söyledi,yolk sakı bile görememiş,halbuki kese 10 mm iken yolk sakı görünmüştü,bir hafta sonra nasıl görünmez,bi güzel de tersledi başkasını bilemem ben görmedim diye,moralim sıfır boş gebelik mi acaba

Doktordan geliyorum.kesem 5 haftalık ölçüldü.ama ben bugün sata göre 7 haftalık oldum.sat 4 hazırandı.doktor sat16 haziran dedi.ben bişey anlamadım.bilen var mı kızlar.kalp atışına 6 ağustosta çağırdı.ıyly seninde pazartesi 4 hafta mı çıktı nasıl ya senle aramızda 3 4 gün vardı.yumurtlama geç olmuş falan dedi doktor.kalp atışı gördün mü sen.

Son düzenleme:

Benim lekelenmem var yaklasik 2 haftadır iğne oluyorum ve hap iciyorum

canım benım Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla bebegını sana nasıp eder ınsallah.sorunsuz saglıklı sıhhatlı sekılde kucagına alırsın ınsallah canım arkadasım. bu gece kadır gecesı. dılerım Allahımdan bu gecenın yuzu suyu hurmetıne sana bır ewlat bagıslar.

sen nasılsan bende aynı durumdayım cnm yarın 2 günlüne tatile kaçacağız inşallah iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yawrum hıc moralını bozma.eger kı 500mm gectıyse kalp atısını da duyuarsın.bebekler 1 hafta ıcınde ne kadar cok buyuyolar bılıyomusun. sen doktorunun dedıklerıne bakma. moralını de bozma. dangalak ıhtımalı sankı gerceklesmıs gıbı soylemıs sana.

Allahımın ıznıyle ınsallah duyacaksın tatlım bol bol duanı et sen :)

aaa ayni gun 08.03.2015 kismetse

sen nasılsan bende aynı durumdayım cnm yarın 2 günlüne tatile kaçacağız inşallah iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Garip bir haldeyim Cumartesi doktora gidicez o günü bekliyorm bu arada hafif kahvwrengi bir akıntı gördüm çamaşırmda reglden önce olurdu hamile olmasam bugünler de regl olmam lazım dı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kahve akıntı nasıl oluyor benim normal akıntı sıvımın içinde kahve akıntı gördüm ama çok az bilmiyorm normal de regl olcak olsam bugünlere denk gelirdi acaba onla mı alakalı yoksa bebeğe mi bişi oluyor anlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…